TASOS - u reči i slici

limenaria i potos su mnogo mala mesta sa jako malo mesta za izlazak,u limenasu imaju dva kluba koji su nesto kao diskoteke i nisu losi(just in time i davidof) rade od 11 uvece pa do zore cene su onako
ali je limenas dosta vece mesto tako da imate i vise izbora
pozdrav

Ah... Da... Just in Time.... Tamo se konobar zove Tassos..... I moze se opusteno potrositi 160e (po osobi) za jedno vece.... Onda zadnjih par dana gladujes... ali... Takva tura....

Zeljka, jesi to ti?
Ej Ne znam sta ti to znaci da je Argus najbolja agencija, kada si rekla da ces pljuvati po agenciji kad se vratis... A sad odjednom da su super.
Inace ljudi, argus je kao hteo da bude super, al su imali gomilu propusta.
Sitne necu nabrajati, a ima ih.
Mi smo se super proveli na ostrvu, al ne zahvaljujuci njima.
Kuca Ilios je katastrofa, ne daj boze da mladi tamo stanuju.
Manje zabrane sam video u filmovima o zatvorima.
Znaci ljudi, izbegavajte kucu ILios, zbog "domacina", od kojih ce vam biti muka.
Non stop su u dvoristu kraj bazena, 24h, gori su od dragstora.
Uvek bar jedno od njih troje koliko ih ima u toj kuci, sedi kraj bazena i bulji u vas.
Neprijatna situacija.
Trudili smo se da budemo sto manje u kuci, cisto da ih ni ne gledamo.
A sto se tice Vesne, vodica, sramota za agenciju sto je ima.
Ona je tu za svaki problem koji imate, al nista drugo ne zna da postigne, sem sto se smeska sta god je pitate, i pravi se luda.
Morao sam da istaknem ovo za kucu i agenciju, stvarno su nas razocarali, nisam hteo da neko jos prodje, kao i mi, pa nek nadje bilo koji drugi nacin putovanja na Thasos, koji je bas bas po ukusu moje devojke i mene.
Svi koji idu, jedini savet je da se opustite i uzivate, sve se brzo pokonta, i vrlo je jednostavno mesto.
A sto se tice plaza, neka svako ima svoj nacin za bodovanje plaza.
Plaza na koju smo najcesce isli, jeste Makriamos, iz prostog razloga, jer oduzima dah, a pod dva, blizu je.
Sto se tice Golden Beacha, dugacka plaza, al ne toliko cista, mada skidam kapu i za nju.
Aliki ima predivno arheolosko nalaziste, videcete i sami.
vredi doci na ostrvo jos koji put....
A pcele, muve, komarci, i ostali instekti su jedino cega skoro NEMA.
Za razliku od Nine82, a bili smo u istom periodu. 07.07-18.07, ja u sobi nisam video 2 komarca tokom letovanja, sve sa otvorenim vratima od terase tokom noci, i bez ikakvih raid-ova i autana.
Zato, relax...
Lep provod zelim svima koji idu i nek istrazuvaju ostrvo na svoj nacin, i uzivajte. pozzz

Cao Nemanja prijatelju..... Sta ima??? Bojan ovde.... Vajska......

Moji utisci sa Tasosa... Tj. kojih se secam.... Stvarno je extra, nema zamerki, osim groznog smestaja.... E imate jeftini Pivo u marketu za 40 centi po limenci, neko Makedonsko... Nije lose... Ali nije ni za neku pohvalu.... Ali 40c?????? pa voli neka izvoli... Pusti cu vam sliku sutra jednu male kulice....

Da li je neko cuo za fabriku srebra za koju su mi ljudi rekli da je obavezno treba posetiti?

Da, da, postoji fabrika Iris, fabrika zlata i srebra..
Nalazi se na jugu ostrva, na glavnoj magistrali, negde na potezu izmedju Tripiti plaze i Limenarije, nema sanse da je omasis.
Nisam sigurna da je bas obavezno treba posetiti, narocito sto su ljudi koji su bili rekli da su cene iste ili jace nego u Srbiji.
Ipak, ako volis djindjuve, ti probaj! :D

Evo slike fabrike, koju je postavila mimihumi

dsc01061bx9.jpg

Poslednja izmena:
Treba li medjunarodna ako se ide sopstvenim prevozom?

Treba. To je obavezni dokument u inostranstvu.. Hocu reci, odgovarajuca isprava van zemlje. To je isto kao kada bi ljudi pitali da li moze da se putuje samo uz licnu kartu, bez pasosa..

Evo sta je petrof napisao o tome sredinom jula:

"Medjunarodna dozvola je obavezna, nema zezanja. Zaustavila nas je policija na ulazu u Limenariju, ja kao, „evo, nacionalna, evo internacionalna”, a on „nacionalna me ne zanima, samo ova”. Ljubazan, pregledao, proverio motorolom, zahvalio se, pozeleo srecan put i vratio papire. Da je nismo imali....mislim da je oko 350 evra kazna, nisam siguran."

Citat:
Original postavio Goscica
I ja idem u Limenas. Ali cula sam da su plaze lepe, malo doduse mora da se pesaci (ja to volim :lol: ), ako neces na gradsku plazu. Cene su pristojne sasvim, skoro mi se sestra vratila.Npr. pice za dvoje u kaficu 3.5 evra i sl.

Nemoj se zavaravati sa juznim delom, Limenas je extra, ja sam bio tamo pre dve nedelje, i extra je, samo nije ako ides u vilu ILIOS, ako imas tu rezervaciju otkazi je odmah.....

citirati goscicinu poruku od pre četiri godine ???

Djole,
daj vremena ljudima koji su novi da udju u stos sa forumom. :D
Pocnu da citaju od pocetka, pa misle da su teme i dalje aktuelne..
Tako je neko pre neki dan komentarisao Tarzanas plazu, kao repliku na poruku od prosle godine..

Jedno pitanjce da li je neko bio u Limenariji u apatrmanima "MENI" i kakvi su utisci...za desetak dana idem tamo...u agenciji su nam pokazali slike...ali to mi ne znaci mnoog...jer je logicno da su odabranli najlepse...ima li neko neko lepo ili ruzno iskustvo sa apartmanima MENI i uopste Limenarijom?
Hvala!

Pozdrav forumasi,
treba da idem na Tasos, po prvi put, polovinom avgusta, u Limenas, vila Zanet. Ima li nekoga da je boravio u toj vili, ili zna nesto o tome. U agenciji su nam pokazali neke slike, i ne izgleda lose. Takodje, bio bih Vam zahvalan da mi preporucite restorane, kafice i dodatne programe tipa krstarenja, izleti itd koje ne bi trebali da propustimo, gde je najbolje da se kupuju prehrambeni proizvodi, kao i gde moze da se nabavi kod nas mapa Tasosa, i Limenasa, neki vodic.

Mozda je vec pisano o svemu ovome, procitao sam poslednjih 5-6 strana i nisam naleteo ni na sta slicno, pa se unapred izvinjavam ako je ranije pisano o tome

Unapred hvala na svakoj pomoci

Pozdrav!

Jedno pitanjce da li je neko bio u Limenariji u apatrmanima "MENI" i kakvi su utisci...za desetak dana idem tamo...u agenciji su nam pokazali slike...ali to mi ne znaci mnoog...jer je logicno da su odabranli najlepse...ima li neko neko lepo ili ruzno iskustvo sa apartmanima MENI i uopste Limenarijom?
Hvala!
Nisam bio u apartmanima, ali kažu da su lepi i prostrani. Vila ima bazen, deluje mi sasvim OK iako neveliki. Tu je i mali bar, pića su jeftinija nego u kafićima na obali tj u centru Limenarije. Ako dolaziš svojim autom, ili ako ćeš iznajmiti neko vozilo onda OK, ako ne, vila je poprilično daleko od centra i plaže, više od 1km.

Bio sam jedno veče, animatorka iz Relax-a je organizovala "grčko veče" sa živom muzikom - buzuki. Pristojna zabava, ako je dobro društvo i lepo raspoloženje.

Back