TASOS - u reči i slici

Evo sad mi zence proslo pored kompa i kaze: "Ne mogu da verujem da si na forumu pisao da volis da plivas go?" Odgovaram sad i vama i njoj: "Sto da ne? Nije to sramota. Ja nisam perverzni egzibicionista koji voli da seta nag po plazi. Na obali sam propisno obucen, al' u vodi volim da sam ko od majke rodjen, pa to ti je. Ko jednom skine kupaci u vodi i zapliva slobodno, bez stega, nikad vise obucen zaplivati nece."
Slazem se! Samo da se ne sretnemo negde.

Djole: "Krf u junu, a Tasos u semptembru...ili obrnuto..."

E moj Djole, lako je to reci, a tesko izfinansirati. Vec sam uplatio Sarti za juni, za svo cetvoro (zence, klinceze i ja), a sad treba da iskesiram i letovanje za dvoje za septembar, tako da je oba pomenuta ostrva nemoguce uklopiti u plan za ovu godinu. Pored svega treba da platim i nove grudi zencetu, jer kaze da sa ovim starim, rabljenim za dva dojenja, nece da ide na more. Iskreno, ne vidim da ovim sadasnjim nesto fali, cak naprOOtiv... Verovatno te nove, pod rukom, nece biti iste, al' opet sve cinim da bude srecna.

O Montoya, vidim da se jasno secas opisa mog landaro, plivackog stila. Izgleda da cete ti i tvoj dragi rado probati isti. Zaboravio sam samo gde ces ti "landrati" ovog leta?

U svakom slucaju ti HVALA na odgovoru !!!

Evo sad mi zence proslo pored kompa i kaze: "Ne mogu da verujem da si na forumu pisao da volis da plivas go?" Odgovaram sad i vama i njoj: "Sto da ne? Nije to sramota. Ja nisam perverzni egzibicionista koji voli da seta nag po plazi. Na obali sam propisno obucen, al' u vodi volim da sam ko od majke rodjen, pa to ti je. Ko jednom skine kupaci u vodi i zapliva slobodno, bez stega, nikad vise obucen zaplivati nece."

Ma kaži ti njoj da ćemo vam mi do kraja života biti zahvalni što ste sa nama podelili svoj izum, nikada nam nije palo na pamet tako nešto :whistling: ja i dragi ćemo isprobati 8)+8-), javićemo kako je bilo!!!
A gde ćemo landrati... to je tajna :heart:
Ostala sam ti dužna za neka pitanja , ali sad nemam baš puno vremena ...dobićeš do večeras...

ne družim se sa onima koji nas ovde tretiraju grupom ludaka:twisted::twisted:
:cool:
Bravo Montoya, što se ovoga tiče, potpuno se slažem sa tobom! :ok:

Međutim, malo si mi kontradiktorna, jer ovaj umišljeni psihijatrijski vitez je "njihov" ili tačnije "njen" veliki prijatelj... a ti si se baš združila s njim?! Tu mi nešto ne štima?! :confused:

Sta ti je tebi sestro Montoya? O cem' pricas? Kakve veze ima onaj nervozni DekiM sa vilom "Elena"? Nis' ne kontam.

Elem, pusti tog nervoznog sto vas (nas) tretira kao ludake ...
A za ovo šta reći... neko završi medicinu, a neko završi na psihijatriji! 8)

Montoya i ovde je neko pitao za Elenu. Mnogi pitaju, pa ako imas stavi slicicu ovde, ne moras tamo.
Koyo ja sam na Tasosu nego vidim ljude interesuje vila Elena pa reko da nekako umolim Montoyu da se smiluje i postavi slicicu.

ko je ovde pitao ja sam dala odgovor ;-) od :heart:
a kog mrzi jedan klik više da napravi...šta mu mogu :roll:
postaviću slike, al` to je samo zbog tvoje urgencije;)
sad sam malo kratka s` vremenom ,biće večeras...

He, he, he, evo nama naseg "pritajenog tigra, skrivenog zmaja". Morao sam da te pomenem, cisto da vidim da li nas posmatras i da li si jos uvek nervozan.

Sta ti je komso, sto s' zivciras? Pa neces valjda sad i Montoyi da odredjujes sa kime ce da se druzi? Ona je bre zena sa integritetom i stavom, ne prepusta se tako lako tvojim uticajima.

A na osnovu cega si ti zakljucio da sam ja neciji veliki prijatelj, zivota ti tvoga nervoznoga?
Ajde opusti se malo, pa da se zajedno dogovorimo ko ce "landrati" na kojoj plazi.

E moj Djole, lako je to reci, a tesko izfinansirati. Vec sam uplatio Sarti za juni, za svo cetvoro (zence, klinceze i ja), a sad treba da iskesiram i letovanje za dvoje za septembar, tako da je oba pomenuta ostrva nemoguce uklopiti u plan za ovu godinu. Pored svega treba da platim i nove grudi zencetu, jer kaze da sa ovim starim, rabljenim za dva dojenja, nece da ide na more. Iskreno, ne vidim da ovim sadasnjim nesto fali, cak naprOOtiv... Verovatno te nove, pod rukom, nece biti iste, al' opet sve cinim da bude srecna.

Najbolji grudnjak koji je ikad izmišljen je gustina morske vode, a samim tim i iste se ne mogu prepoznti da su preživela dva mala čudovišta...tako da opet sve ide u prilog onom opšte poznatom stilu...

Hvala, Hasek na ustedi vremena.
Pronasli smo neki hotelcic apartmane u pefkariju - PAHIS. Je l ko od vas bio? Kakva je higijena? Jedino sto trazim je cistoca i da je na plazi. i da je tiho. Kakvo je okruzenje i samo mesto? Fala vi unapred, svaki vas odgovor smanjice broj psovki na svetu, koje bih izgovorila pri uocavanju disproporcije sa ponudom.

Ovo je Dimitra tj. Pefkari studios. Mislim da se ime Dimitra odnosi na 1.sprat.

dimitratn1.jpg

Ova druga vila, Pefkari, isto ne izgleda mnogo lepo, al' vidim more iza, kao i to da nije zabarikadirana sa svih strana, tako da je sigurno mnogo bolji izbor.

Ja merkam hotel "Kamari" u Potosu. Ako zence odustane od novih grudi, bice vise para za smestaj. Posto mi je zelja da ove postojece "iskoristimo" za jos jedno ili dva dojenja, na sta ce ona po svoj prilici pristati, steta bi bila da sada dajemo pare za "upgrade". Realno, mislim da im dorada ne treba ni sada, al' zenska cud je cudna, to vi drage moje forumasice bolje razumete.

Montoya, zeno sa stavom, sta si se stisla sa slikama te "Elene"? Daj jos neku slicicu same vile i soba, ako ne budem skupio dovoljno love za "Kamari" da i tu tvoju vilu uzmem u obzir. Ajd' budi drug, moli te tvoj Koyan (kuku, sad ce "pritajeni tigar" da poludi).

Poslednja izmena od moderatora:

Back