Tarot

E drage, u haosu sam, čim se iskobeljam, pogledaću vam to :)

Vazi, draga Valerija-odoh sad u drugu smenu pa se cujemo veceras :kiss: za celu ekipu!
Zelim ti da se sto pre iskobeljas iz te situacije u kojoj si se nasla...glavu gore...najtamnije je pred svitanje ;)

Poslednja izmena:
ajde dragi moji tarotolozi da mi pomognete :) otvarala sam drugarici za pitanje kakva joj osoba dolazi u susret na emotivnom planu.
otvaranje koje sam koristila sam vec postavila na temi TAROT RASPOREDI, ali cu pre svake karte da napisem i koja je kuca u pitanju :) oznacila sam obrnute karte sa o

ko: obrnuta kocija,kralj pehara obrnut: neko ko nema kontrolu nad svojim emocijama
cime se bavi: 8 pehara, 10 stapova (o), mesec (o): menja posao? ili ide u penziju? :zcepanje:
kvalietove osobei: kralj maceva: sposoban da donosi odluke, racionalan
mane: 5 stapova (o): neodlucan, konfuzan u dilemi sam sa sobom i okolinom
izgled: 4 stapova (o) veseo?
njegov utisak onjoj: vitez maceva: agresivna je?
njen utisak o njemu: 9 stapova: pasivan je
njegova osecnja: 7 pehara, paz maceva (o), luda (o): OVO NE RAZUMEM, sem da ostoji zelja :dontunderstand:
njena osecanja: car: cvrsta i stabilna? previse intelektualna
kvalitet veze: 4 pehara (o), sudnji dan, đavo :dontunderstand:
slabost veze: razboritost (o), 2 stapova (o), 4 maceva: kompetitivnost, sudar energija koje se ne koriste na pravi necin zbog nemanja jasne vizije sta donosi mir
dugorocni potencijal: KULA (o), 5 pehara (o), paz pehara: :dontunderstand: da je kula uspravna rekla bih da je to nesto kratkog daha, ovako mi samo pada n pamet da ce trajati neko vreme ali da definitivno nema potencijal vec ce se polako raspadati usled nedostatka emocija??? ala sam se saaadnalupetala....

cinjenica je da sam danas imala nekoliko otvaranja pa sam se valjda i umorila... :cistinaocare: ako neko vidi nesto sto moze da mi pomogne.... bicu vise nego zahvalna :hvala:

Meni ovo djeluje kao da je on jako zaljubljive prirode, da kao pčelica ide od djevojke do djevojke. Što se karti njegovih osjećaja tiče, opet se ponavljaju te brojne opcije kod njega kroz 7icu kupova, paž mačeva tu daje iskrenost, po meni. Dakle, nije da mulja na sto strana odjednom, nego ga brzo i jako uhvati zaljubljenost, ali ga brzo i pusti, splasne. Luda daje spontanost cijeloj priči, vjerojatnost njegovog impulzivnog prepuštanja osjećajima, 'pa kud puklo'.

Mislim da si u dugoročnom potencijalu jako dobro povezala sve pozicije, a takav je odgovor, čini mi se, baš zbog njegove zaljubljivosti i nestalnosti. Njih dvoje žele različite stvari i funkcioniraju na različite načine.

Otvarala sam tarot za moju cerku,hoce li njen decko sutra doci kod nje?
Ustvari on treba da resi sutra jedan ispit pa ako uspe moze da krene na taj put
Izvukla sam 3 karte:
1. Kolo srece
2. Obeseni covek
3. Umerenost
Kolo srece razumem,trebalo je da polaze proslog utorka pa je ispit odlozen,u sadasnjosti zrtvovanje da bi se postigao cilj.
E, sad ovu umerenost ne razumem, inace me ta karta muci :confused:
Ako je neko raspolozen trebala bi mi pomoc :hvala:

Ja ovdje nisam pametna... Karte su pozitivne, ali Umjerenost kao zadnja riječ baš i ne daje natuknicu putovanja ili kretanja. Baš suprotno. Djeluje mi kao da njegov trud i ne igra veliku ulogu ovdje ili da prepušta stvar slučaju. Ne znam zašto, ali Kolo Sreće mi je tu jače od Obješenog. Intuicija možda? :P
Ja bi na ovo odgovorila da vjerojatno neće doći.

Javiš što bude?

Hvala ti draga, ni meni tu bas nije jasna umerenost-sutra cemo znati rezultat.
Bitno je samo da polozi taj ispit, to je uslov pa moze na put.
Javim sutra rezultat ;)

Ja ovdje nisam pametna... Karte su pozitivne, ali Umjerenost kao zadnja riječ baš i ne daje natuknicu putovanja ili kretanja. Baš suprotno. Djeluje mi kao da njegov trud i ne igra veliku ulogu ovdje ili da prepušta stvar slučaju. Ne znam zašto, ali Kolo Sreće mi je tu jače od Obješenog. Intuicija možda? :P
Ja bi na ovo odgovorila da vjerojatno neće doći.

Javiš što bude?
Nije dosao,on i tata su isli do prof. dogovorili kad je ispit i pri povratku kuci doziveli manju nezgodu sa autom.
Mislim da tu kompromis i neka vrsta nagodbe o kojoj govori karta umerenost imaju veze...

Meni ovo djeluje kao da je on jako zaljubljive prirode, da kao pčelica ide od djevojke do djevojke. Što se karti njegovih osjećaja tiče, opet se ponavljaju te brojne opcije kod njega kroz 7icu kupova, paž mačeva tu daje iskrenost, po meni. Dakle, nije da mulja na sto strana odjednom, nego ga brzo i jako uhvati zaljubljenost, ali ga brzo i pusti, splasne. Luda daje spontanost cijeloj priči, vjerojatnost njegovog impulzivnog prepuštanja osjećajima, 'pa kud puklo'.

Mislim da si u dugoročnom potencijalu jako dobro povezala sve pozicije, a takav je odgovor, čini mi se, baš zbog njegove zaljubljivosti i nestalnosti. Njih dvoje žele različite stvari i funkcioniraju na različite načine.

:hvala:

:zper: opet ja ...
CARICA je karta koja me jako buni, a jos kada izvucem razjasnjenje, onda se pogubim jos vise....

dakle ako me zanima kako ce se razvijati odredjeni emotivni odnos i u kuci koja govori o tome sta treba da razumem u vezi promene izadje mi: carica obrnuta, a razjasnjenje je smrt, a na mestu ishoda obrnutih 9 pentakla i kao razjasnjenj svet, sta mi to govori?

mozda i znam, ali kako smo vec svi shvatili, najteze je sebi otvarati, pa mi treba sto vise komentara, feel free to give your opinion :D

Val, ako je ovo trebalo da stavim na neku drugu temu, unapred se izvinjavam :)

cekaaaam vaaaas

a onda cu vam napisati kako je moja drugarica to prokomentarisala a kako se meni to ucinilo :)

:zper: opet ja ...
CARICA je karta koja me jako buni, a jos kada izvucem razjasnjenje, onda se pogubim jos vise....

dakle ako me zanima kako ce se razvijati odredjeni emotivni odnos i u kuci koja govori o tome sta treba da razumem u vezi promene izadje mi: carica obrnuta, a razjasnjenje je smrt, a na mestu ishoda obrnutih 9 pentakla i kao razjasnjenj svet, sta mi to govori?

mozda i znam, ali kako smo vec svi shvatili, najteze je sebi otvarati, pa mi treba sto vise komentara, feel free to give your opinion :D

Val, ako je ovo trebalo da stavim na neku drugu temu, unapred se izvinjavam :)

cekaaaam vaaaas

a onda cu vam napisati kako je moja drugarica to prokomentarisala a kako se meni to ucinilo :)

Evo ja bih pokusala, ali te molim da mi napises koja je karta na kom mestu :)
Ovako ne razumem, a ne bih da se prospem tu pred vama svima :zcepanje:

neces da se prospes... otvarala sam to jos pre mesec dana, zapamtila sam karte koje su me mucile

pa cu pokusati da se prisetim svih pozicija... otvaranje je slicno otvaranju koje se na internetu zove future spread

sta ce se desiti: 9 stapova (ne secam se razjasnjenja, mislim da je 2 stapova)
sta ce se promeniti: razboritost
kako ce doci do promene: 3 pentakla
sta treba da razumem: carica (obrnuta) i smrt kao razjasnjenje
ishod: 9 pentakla obrnutih i svet kao razjasnjenje

ovo boldovano me najvise zanima... :D

znam da se sve karte uvek posmatraju u kontekstu svih ostalih (da me Valeria ne prekoreva :D ) ali i ove dve pozicije mogu dosta da kazu same za sebe :) postavila sam pitanje tako jer mi se ove 4 karte ceeesto otvaraju, a ne mogu da shvatim poruku koju nose....

Meni to ovako izgleda: 9 stapova ukazuje na iscrpljenost pitaoca sto se tice tog odnosa, kao da su ti prazne baterije(ako se pitanje odnosi na tvoju vezu).
E,sad ja ne radim sa obrnutim kartama, ali nasla sam na netu za obrnutu caricu da predstavlja nedostatak interesa,ispraznost i mogucnost neverstva?
Karta smrt, znamo da predstavlja kraj sa starim nacinom zivota, promenu, 9 pentakla obrnuta-predstavlja neku tajnu, zabrinutost za partnera.
Univerzum na kraju govori o konacnom dovrsenju necega na sta se dugo cekalo,integraciju.
Ja sam pokusala da ti pomognem, ako ti i jedna rec od ovoga bude znacila i ako bar nesto ima veze sa tvijim pitanjem bice mi drago, ali ne zaboravi ja sam pocetnik u proucavanju tarota pa mi nemoj zameriti ako sam lupetala, to mi stvarno nije bila namera :zag:

Meni to ovako izgleda: 9 stapova ukazuje na iscrpljenost pitaoca sto se tice tog odnosa, kao da su ti prazne baterije(ako se pitanje odnosi na tvoju vezu).
E,sad ja ne radim sa obrnutim kartama, ali nasla sam na netu za obrnutu caricu da predstavlja nedostatak interesa,ispraznost i mogucnost neverstva?
Karta smrt, znamo da predstavlja kraj sa starim nacinom zivota, promenu, 9 pentakla obrnuta-predstavlja neku tajnu, zabrinutost za partnera.
Univerzum na kraju govori o konacnom dovrsenju necega na sta se dugo cekalo,integraciju.
Ja sam pokusala da ti pomognem, ako ti i jedna rec od ovoga bude znacila i ako bar nesto ima veze sa tvijim pitanjem bice mi drago, ali ne zaboravi ja sam pocetnik u proucavanju tarota pa mi nemoj zameriti ako sam lupetala, to mi stvarno nije bila namera :zag:

Draga Limesse, jaaako zanimljivo tumacenje. Pomaze, pomaze... :) Hvala :zag:

Ima jos neko neko tumacenje?

Ove dvije boldane pozicije meni govore o pomanjkanju, odnosno smanjivanju i prigušenosti obilja. Kažem obilja jer su, u principu, te dvije karte izuzetno slične. I Carica i 9ka novčića uspravne imaju taj osjećaj da je sve nadohvat ruke i pršti životom, užitkom, zadovoljstvom, naprosto buja. U kontekstu romantičnog odnosa, činjenica da su izašle obrnute može govoriti o tome da prestaje ona faza zaljubljenosti kada su sve emocije prenaglašene, Smrt ih transformira, te nastaje Svijet. E sada...prije sam o Svijetu govorila kao karti udaljenosti, no u ovom otvaranju mi se čini da će prije biti ono njeno pozitivnije značenje - kada se sve zaokružuje i postižeš ultimativni cilj. Pogotovo u kontekstu 9ke novčića koja, iako obrnuta, ipak ima tu energiju stabilnosg i stalnog užitka. Ona je samo malo prigušena. Međutim, 9ka štapova na prvoj navedenoj poziciji upozorava da je moguć osjećaj zatočenosti, te poriv za novim pustolovinama (2ka štapova), pa bi zaključila time da ovaj odnos izlazi iz faze lepršavih osjećaja, a ulazi u nešto ozbiljniju i stabilniju fazu, gdje se treba toliko više potruditi da stvari ostanu zanimljive i izbjegne se kolotečina.
Ima li ti to smisla?

Ove dvije boldane pozicije meni govore o pomanjkanju, odnosno smanjivanju i prigušenosti obilja. Kažem obilja jer su, u principu, te dvije karte izuzetno slične. I Carica i 9ka novčića uspravne imaju taj osjećaj da je sve nadohvat ruke i pršti životom, užitkom, zadovoljstvom, naprosto buja. U kontekstu romantičnog odnosa, činjenica da su izašle obrnute može govoriti o tome da prestaje ona faza zaljubljenosti kada su sve emocije prenaglašene, Smrt ih transformira, te nastaje Svijet. E sada...prije sam o Svijetu govorila kao karti udaljenosti, no u ovom otvaranju mi se čini da će prije biti ono njeno pozitivnije značenje - kada se sve zaokružuje i postižeš ultimativni cilj. Pogotovo u kontekstu 9ke novčića koja, iako obrnuta, ipak ima tu energiju stabilnosg i stalnog užitka. Ona je samo malo prigušena. Međutim, 9ka štapova na prvoj navedenoj poziciji upozorava da je moguć osjećaj zatočenosti, te poriv za novim pustolovinama (2ka štapova), pa bi zaključila time da ovaj odnos izlazi iz faze lepršavih osjećaja, a ulazi u nešto ozbiljniju i stabilniju fazu, gdje se treba toliko više potruditi da stvari ostanu zanimljive i izbjegne se kolotečina.
Ima li ti to smisla?
moze da ima... naime odnos o kome pricamo je prekinut u februaru... pre nekoliko dana uspostavili smo komunikaciju koja nije postojala do tog trenutka. pa sam ja u tome videla da ce doci do komunikacije (razboritost, spajanje dva polariteta) a i ova tri pentakla su mi nesto govorila u prilog tome. ja sam nekako rastumacila te boldovane karte kao da se odnos nece razvijati i da ostaje samo na tome da cemo od sad barem razgovarati...

moja drugarica obrnute karte tumaci kao karte sa pocetnim potencijalom, pa je ovde (nisam joj rekla da je moje otvaranje :whistling:) rekla da zenska osoba transformise svoju zenstvenost i ispoljava je tako da konacno dobije neko zaokruzenje njoj vazno.

a ja ko ja :dash:

:D salu na stranu, samo imam problem sa caricom koja me prati iz otvaranja u otvaranje.... pa sam htela da kroz ovu diskusiju pronadjem sva moguca znacenja...

hvala na trudu! verovatno cemo cekati, ali u nekom trenutku cu valjda i saznati sta je tarot pokusao da mi kaze :D

Opet ja, hajde da "raskrinkamo" tu nasu obrnutu caricu, trazicemo sva moguca znacenja dok ne otkrijemo sta stvarno predstavlja u tvom slucaju ;)
Ja nadjoh sledeca znacenja: Tarot vas opominje da ste spori,lenji i da ne koristite gotovo nista od onoga sto vam je priroda dala i cime vas je obdarila-ni inteligenciju, ni sarm ni mudrost.
Drugi vas prestizu u zivotu jer se previse premisljate i previse oklevate.
Momenat je da krenete u akciju i da uradite ono sto zelite i o cemu dugo razmisljate...
E, sad ti rece da cesto izvlacis obrnutu caricu, pa ako je tako i ako ne preduzimas nista po pitanju vase veze nego cekas, mozda te bas ona opominje da se pokrenes i preuzmes inicijativu.
Zelim ti puuuno srece :bye:

Draga moja Limesse,

davno mi niko nije ovakav osmeh izmamio na lice!!! Hvala beskrajno

:zag:

moracu nesto da uradim :rtfm:
pa makar sut u glavu :zcepanje:

ali eto... zenska energija je u rasporedu svakako prisutna
jer kao sto rece badi'a, carica i 9 pentakla su po mnogo cemu slicne karte

Draga moja Limesse,

davno mi niko nije ovakav osmeh izmamio na lice!!! Hvala beskrajno

moracu nesto da uradim :rtfm:
pa makar sut u glavu :zcepanje:

ali eto... zenska energija je u rasporedu svakako prisutna
jer kao sto rece badi'a, carica i 9 pentakla su po mnogo cemu slicne karte

Draga moja, veoma sam srecna zbog tvog osmeha :D
Zelim ti da kroz ovaj zivot uvek ides vedra i nasmejana :kiss:

Dobra vam noc, imam jedno zanimljivo otvaranje, pa bih ga podelila sa vama i zamolila za vase misljenje.
Pitanje je bilo kako ce se dalje odvijati sudski spor, u pitanju je muz moje prijateljice i pre 4 godine je ostao bez posla zbog navodno primanja mita.
Radila sam otvaranje misticni krst, a izasle su sledece karte:
1. Pustinjak
2. Mesec
3. Car
4. Prvosvestenik
5. Kralj stapova
6. Sudjenje
7. Paz stapova
8. 6 pehara
9. 5 pentakla
10. As maceva
5 velikih arkana govori o tome da je ovo za njega jako bitno i da on malo moze da utice na celu situaciju, pustinjak govori o njegovoj potrebi za samocom,samoposmatranju,karta mesec mu donosi strah i uznemirenost, zamagljenu situaciju i ukazuje na obmanu. E sad ovaj car u trecoj kuci bih rekla da je poreklo problema, sukob sa autoritetom, veza sa zakonom, mislim da se radi o osobi koja ima veliku moc nad osobom za koju se pitanje postavilo. Prvosvestenik na poziciji 4 ukazuje na pripadnost grupi, timski rad, a kako je to proslost a on ostao bez posla,mozda ispadanje iz tima. Kralj stapova u petoj kuci predstavlja musku osobu koja ce mu pomoci, a kako su mi rekli mislim da je to advokat, to je mocna osoba, harizmaticna i dominantna i njegova moc pociva na verovanjima o sopstvenoj ispravnosti. Sudjenje je karta blize buducnosti, resavanje spora sudskim putem. Paz stapova ukazuje na njega da je poverljiv, hrabar veruje u pozitivan ishod. 6 pehara, okolina smatra da on nije kriv, da je nevin u krivicno pravnom smislu.9 kuca bih rekla da predstavlja njegove strahove, strah za materijalnu sigurnost, kako je ostao bez posla ostao je i bez sredstava neophodnih za zivot. As maceva kao krajnji ishod donosi istinu, pravdu-rekla bih da ce on uz ovog kralja stapova dokazati svoju nevinost.
Mnogo bi mi znacilo ako bi jos neko dao svoje vidjenje ove situacije i ukazao mi na moje greske u tumacenju, samo uz vasu pomoc ja mogu stepenik po stepenik na ovom prelepom putu ka razumevanju tarota...
Ljubim vas sve :kiss:

ajde ovako pre nego sto zbrisem od kuce, a kasnije cu se jos malo posvetiti...
manje vise i ja bih isto sve protumacila. Keltski krst (ti ga zoves misticni) je meni intersenatan zbog 9 kuce koja je cesto i kuca saveta. U ovom slucaju to je 5 pentakla i ona poziva da covek ima vere da prodje kroz teska vremena i da bez obzira na materijalne gubitke (ili fizicku bolest, ali to ovde nije slucaj) veruje u pozitivan ishod.

ajde ovako pre nego sto zbrisem od kuce, a kasnije cu se jos malo posvetiti...
manje vise i ja bih isto sve protumacila. Keltski krst (ti ga zoves misticni) je meni intersenatan zbog 9 kuce koja je cesto i kuca saveta. U ovom slucaju to je 5 pentakla i ona poziva da covek ima vere da prodje kroz teska vremena i da bez obzira na materijalne gubitke (ili fizicku bolest, ali to ovde nije slucaj) veruje u pozitivan ishod.
Draga moja, puno hvala na pomoci-mnogo mi znaci i to da sam makar malo na pravom putu sto se tice tumacenja, a jos vise potvrda da ce se ovaj spor okoncati pozitivno.
Veliki pozic!

Veceras sam se bas posvetila razmisljanju o mojoj trenutnoj situaciji, i odlucila da konsultujem karte da me prosvetle. :) Ali, posto je moje pitanje bas obojeno osecanjima - i dobrim i losim, mislim da ne mogu da se izolujem i da dobro protumacim raspored.
Pitanje je kako da sebe izolujem od stresa i nervoze ciji su uzrok vecim delom roditelji mog decka...
Koristila sam keltski krst, i otvaranje izgleda ovako:
1. 2 pehara
2. 7 diskova
Trenutno je uzrok nervoze nasa veza (dvojka) i ja ocigledno procenjujem da li meni sve to treba u zivotu... Mislim, da li vredi imati ljubav koja toliko opterecuje psihu??? Jos ne menjam smer svesno, mada se mozda postepeno hladim... E sada, zbunjuje me to sto i njegovi roditelji procenjuju nasu vezu - vidim duplu simboliku ovih diskova...
3. 3 maceva - moja podsvest. Divno! Tako se i osecam. Razocarano, jer pre pet godina nista nije nagovestavalo da ce sve ovako lose da ispadne... Mozda i dalje osecam da me je dragi izdao jer nije bio uz mene kad mi je bilo najteze...
4. Obeseni - govori o pogledu na svet iz druge perspektive, ali u mom slucaju sve oko mene bilo je negativno, niceg lepog. Pa sam od vesele cure postala smor koji hoda... :dash:
5. 4 diskova - samu sebe blokiram i stopiram promenu na bolje... To povezujem sa tim sto nikako ne mogu da se trgnem i kazem sebi, ok bilo je proslo je, idemo dalje... Ja to jos ne mogu...
6. Mag - buducnost mi salje podsticaje na akciju, na delovanje. Ili, mozda moram da se koncentrisem, razmislim i da svecano zavrsim sa nerviranjem oko ljudi koji meni nista ne znace???
7. 2 maceva - zastoj, blokirana osecanja... Da li je moguce da sebe ovako vidim???
8. Carica - posto je jedno od znacenja karte materinstvo, a nalazi se u kuci koja govori o tome kako me drugi vide - tj njegovi roditelji - da li me oni gledaju kao inkubator??? Ovo pitam ozbiljno, jer je situacija ozbiljna... I problem izmedju mene i njih je upravo u tome sto ja jos nemam nameru da nacinim taj korak.
9. kraljica maceva - u ovoj karti sebe ne prepoznajem, pa povezujem da se radi o nekoj zeni koja je pronicljiva i iskusna i koja ce mi pomoci savetom ili cime vec.
10. 7 pehara - krajnji ishod je rasipanje, ceznja... da li ovo govori o tome da je 5 do 12 i da mi je kranje vreme da iskuliram sve nebitne persone, i da najzad pogledam sebe i presecem... Uzasno sam rastrzana izmedju svojih zelja, decka, njih, skolovanja... Zelim da nestanem, izlecim i telo i dusu, pa da im svima iscupam usi... :D

Kao sto rekoh gore, ne mogu objektivno da razlucim sta mi tarot porucuje, kako da sprecim toliko nerviranje, jer vise nemam snage ni da se nerviram... :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
Sigurna sam da moje tumacenje ima mnogo rupa, ali tako sam ga ja sagledala... Svaka pomoc ili ispravka u mom vidjenju odgovora na pitanje je vise nego dobrodosla... :hvala:

Evo opet mene sa mojim vecitim problemom, imam prodavnicu mesovite robe i ne mogu vise da radim za ovu drzavu, a i malecka sam kod nas mogu samo veliki da opstanu...
Pitanje je bilo:Hoce li se neko pojaviti da izdam prodavnicu?
1.Svet
2.Carica
3.Vitez maceva
4.V.svesteenica
5.2.stapova
6.6.pentakla
7.Mag
8.As stapova
9.Pustinjak
10.4.pentakla
Svet u sadasnjosti bih rekla da predstavlja zelju da se zavrsi sa poslom i da se na to vec dugo ceka, carica u kuci 2-mozda neka sposobna zenska osoba koja bi se upustila u taj posao :worth:Vitez maceva-mozda da sam logicki shvatila da ja u tom svetu nemam sta da trazim jer definitivno poslovni svet je kaljuga puna krokodila :sad2: Prvosvestenica-povlacenje iz cele situacije, 2 stapova-preuzimanje inicijative, rizika da se posao prepusti nekom drugom. 6 pentakla u blizoj buducnosti donosi neki materijalni uspeh, manji. Mag u 7 kuci predstavlja akciju i moc da se plan sprovede. As stapova-iz okoline stoji podrska da budem smela i da sprovedem svoje ideje do kraja. Pustinjak kao karta saveta kaze da duboko zavirim u sebe i vidim sta cu dalje i da moram doneti vazne odluke u smislu cime bih se bavila posle ovog sadasnjeg posla.4 pentakla kao krajnji ishod, mada imam veliku zelju da se sve to zavrsi verovatno da se po malo i bojim upravo te promene i da zadzim status quo, a kako ce tu biti i veliki rashodi sto prema drzavi sto prema dobavljacima ima i malo posesivnosti tj. da nesto ipak ostane i nama ;(
Dragi moji imam osecaj da sam se malo nalupetala pa ako nekom bude interesantno da sve sto napisah procita, molim vas budite iskreni i ukazite mi na moje greske u tumacenju, a bila bih veoma zahvalna i na upucenim savetima...
Ljubim vas puno sve :kiss: :heart: :kiss:

Aj da probam ja da se oglasim... zanimljivo mi je sto su ti 5 i 10 kuca veoma slicen. Naime, dvojka stapova je onaj momenat kad gledas u budocnost ali ti se ne napusta sadasnjost ubog svega sto je ulozeno. $ pentakla, slicno, drzis se za ono sto imas, tako da po ovome, ja bih rekla da nisi spremna na taj korak... pitanje je nezgodno formulisano, jer tarot nikada nece reci da ili ne :) prosto daje mogucnosti i zgled situacije, a u savetu i stoji da malo pogledas u sebe i u sebi nadjes resenje... ili da resenje mozda nije neko ko ce da je unajmi vec u tebi samoj... hm :think:

ljubac

Aj da probam ja da se oglasim... zanimljivo mi je sto su ti 5 i 10 kuca veoma slicen. Naime, dvojka stapova je onaj momenat kad gledas u budocnost ali ti se ne napusta sadasnjost ubog svega sto je ulozeno. $ pentakla, slicno, drzis se za ono sto imas, tako da po ovome, ja bih rekla da nisi spremna na taj korak... pitanje je nezgodno formulisano, jer tarot nikada nece reci da ili ne :) prosto daje mogucnosti i zgled situacije, a u savetu i stoji da malo pogledas u sebe i u sebi nadjes resenje... ili da resenje mozda nije neko ko ce da je unajmi vec u tebi samoj... hm :think:

ljubac
Draga moja, hvala ti, jeste u meni problem ja bih da to sve i da napustim i zadrzim jer uvek postoji nada da ce se i u ovoj drzavi poceti vrednovati ljudski napor koji moram priznati nije ni malo za podceniti, dakle puuuno truda za veoma malu nadoknadu sto bi rekla moja 10 stapova koja me verno prati u otvaranjima za posao...Ljubom te i hvala ti sto si odvojila vreme za mene i moj problem :zag:

nemoj se zahvaljivazi... znam kakav je osecaj kada sebi otvaras... ne mozes da budes objektivan, i treba ti drugo, trece misljenje :)
zelim ti svu srecu i nadam se da ces naci resenje

Back