gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
JupiterSamo sam zaboravila da li je Sunce ili Jupiter u Lavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JupiterSamo sam zaboravila da li je Sunce ili Jupiter u Lavu

identičnu ali identičnu rečenicu sam htela da napišemSta ce ti Krouli?
ma jesu dobre ilustracije kad ih je radila Frida Haris al sam špil nike za svakogE nista planski, put me odveo i totalno slucajno naletim. I toliko sam se povezao, konekcija na prvu ono... Reko kad je bal nek je maskenbal. Mogu ti reci dopadaju mi se ilustracije jako indeed.![]()

niko nije svakoНије ни саломон свако! Можда му баш легне шпил.
Ја бих рецимо волео да га поседујем и гледам слике, али не бих смео да ка користим.

Zvezda je Zvezda,Davno je bilo i nisam baš ispratio pa da pitam ovde. Da li je u Kroulijevom tarotu numeracija Velikih Arkana ista kao u standardnom tarotu?
U KZ je pisalo "Cadi nije Zvezda" što se odnosilo na XVII (Zvezda) Velike Arkane... valjda.
Ја сам Телемита. Као и једна моја другарица. Оно што обоје заступамо и истичемо је да на два сата духовног рада, мора уследити три до четири сата физичког рада, пражњења енергије која је акумулирана на основу духовног рада, јер је то огромна енергија која се мора каналисати кроз било какав вид физичког деловања, јер ако то остане неиспољено, настају проблеми.Nisu oni sekta, mada imaju taj kult ličnosti
Ali to su zahebane energije sa kojima rade
Retko ko to može da hendluje a da ne zastrani
Pogotovo što nisu koherentna zajednica, već svako vuče na svoju stranu
Ја сам Телемита. Као и једна моја другарица. Оно што обоје заступамо и истичемо је да на два сата духовног рада, мора уследити три до четири сата физичког рада, пражњења енергије која је акумулирана на основу духовног рада, јер је то огромна енергија која се мора каналисати кроз било какав вид физичког деловања, јер ако то остане неиспољено, настају проблеми.

Najlepše hvala na pojašnjenjuZvezda je Zvezda,
Samo je izbacio kartu Strašni sud i umesto nje stavio EON
Kao i što paževe u Maloj zove Princeze
Evo Zvezde
Jeste broj XVII
![]()

Najlepše hvala na pojašnjenju![]()
kakav je to zvaničan odgovor Ribice moja zlatna?Najlepše hvala na pojašnjenju![]()
Možda sam postao tetka eester ali još nisam primetio. Inače, u slobodno vreme - čika esteerkakav je to zvaničan odgovor Ribice moja zlatna?
Ili si ti neki drugi eester?

Sto se tice samog shpila, radio sam malo sa njim. Pokazuje mi surovu realnu istinu. Ilustracije i simbolika su na zavidnom nivou. Ozbiljna prica nema sta. Trebace mi neko vreme da provalim kako tacno ''radi''. A za ostalo...