Tarot dnevnik

547396

:rumenko:

Није ни саломон свако! Можда му баш легне шпил.
Ја бих рецимо волео да га поседујем и гледам слике, али не бих смео да ка користим.

Slusam neku devojku na Jutjubu, bas kida astrologiju jedna od retkih sto gledam, ali vidi se da je neka sektasica, ima neke zombijevske oci, ne znam ali jednostavno se vidi kad je neko isprane licnosti pod uticajem sekte. I jednom je pomenula da je Telemita.
Opasne su to stvari ko nije bas jaka licnost.

Davno je bilo i nisam baš ispratio pa da pitam ovde. Da li je u Kroulijevom tarotu numeracija Velikih Arkana ista kao u standardnom tarotu?
U KZ je pisalo "Cadi nije Zvezda" što se odnosilo na XVII (Zvezda) Velike Arkane... valjda.

Davno je bilo i nisam baš ispratio pa da pitam ovde. Da li je u Kroulijevom tarotu numeracija Velikih Arkana ista kao u standardnom tarotu?
U KZ je pisalo "Cadi nije Zvezda" što se odnosilo na XVII (Zvezda) Velike Arkane... valjda.
Zvezda je Zvezda,
Samo je izbacio kartu Strašni sud i umesto nje stavio EON
Kao i što paževe u Maloj zove Princeze
Evo Zvezde
Jeste broj XVII
star-thoth_el49uv.jpg

Nisu oni sekta, mada imaju taj kult ličnosti
Ali to su zahebane energije sa kojima rade
Retko ko to može da hendluje a da ne zastrani
Pogotovo što nisu koherentna zajednica, već svako vuče na svoju stranu
Ја сам Телемита. Као и једна моја другарица. Оно што обоје заступамо и истичемо је да на два сата духовног рада, мора уследити три до четири сата физичког рада, пражњења енергије која је акумулирана на основу духовног рада, јер је то огромна енергија која се мора каналисати кроз било какав вид физичког деловања, јер ако то остане неиспољено, настају проблеми.

Ја сам Телемита. Као и једна моја другарица. Оно што обоје заступамо и истичемо је да на два сата духовног рада, мора уследити три до четири сата физичког рада, пражњења енергије која је акумулирана на основу духовног рада, јер је то огромна енергија која се мора каналисати кроз било какав вид физичког деловања, јер ако то остане неиспољено, настају проблеми.
:heart2: :heart2: :heart2:

U al ste digli frku, zapravo je fora sto sam ja video kroulijev shpil i zeleo da budem kao poseban i hvalim se. Znas kao ono kad se slikas za instagram. Pa sam ga zato brze bolje uzeo i podelio ovde ne bi li se sto pre utripovao da sam poseban...
Mozes ti da se predstavljas kako hoces, na primer mnogi ljudi se predstavljaju kao hriscani, a ponasaju se kao najgori olosi na svetu....Najbitnije je ono sto si zaista, ne sto umisljas da si, ne sta pricas da si, nego dela. Esencija....Svako zivi kako zeli, ne vidim tu nikakav problem...

Sto se tice samog shpila, radio sam malo sa njim. Pokazuje mi surovu realnu istinu. Ilustracije i simbolika su na zavidnom nivou. Ozbiljna prica nema sta. Trebace mi neko vreme da provalim kako tacno ''radi''. A za ostalo...
547465

Back