Tama pada na Srbiju

Ako se formira Vlada SRS - DSS - NS:

• Ukupno glasova
    154
  • Anketa je zatvorena .
...lose mi je!!!

А јеси размишљала о докторима и тако ?:confused:

Миссим, Коштуница јесте доктор правних наука и ја бих се неком таквом обратила, рецимо, кад бих имала правни проблем...:think:

ОндаК...Б.Тадић је...психолог...значи он нема оно др у префиксу и...онда ништа...мислила сам ко има таквих проблема...и тако...:cool:

"Draga mama,
volim ja tebe mnogo i neutesno ali vise volim svoju guzu.
Tvoja Jeca.

P.S. Spremi sarmice ili pasuljcic kada dodjem na odmor da se cudim kako to zivis tako prljava i neuredna."
:cool:

draga mama,
necu ja kod tebe, nego ti kod mene...
ima i ovde sarmica i pasuljcica...ne brini nista ti nece nedostajati samo ces se lepo odmoriti...
jedva cekam da mi dodjes,
vodicu te i u nacionalni park, da vidis praaave zivotinje!!!

a bivsha lepsha polovina mu otisla u manastir.... vrlo lepo to radi sa srbijom, dokle god dr.... tadic srbi ce da se okrenu svetosti, duhovnosti i kanonskim principima na kojima pociva spc... jer se svi krste sa ove i one strane drine kad cuju kada dr... pricha....

Pa,ti si pitala cega je dr.

Ниси добро прочитала...ја сам констатовала да је он доктор наука што је лако и доказљиво и нико не може да оспори.;-)

...и у наставку рекох, да бих се и ја а и богме свако, њему обратили за правна питања...а психологу без др...кхм...:think::whistling:

a ne, ovaj se shkolovao na visochijem shkoljama.... znam samo da ovog dr. međunarodnog prava pljuju muslimani, hrvati, janezi, ameri, briselska hipokrizna elita... i to govori dosta.... onome ko nema titulu dr.... vec obicnom svetu.

medjunarodnog prava koleginice...onog koji ovaj drugi dr... kaze da ce da bude za 30 godina i da treba da ga batalimo sad.... ko i odluke skupstine koje ga ne obavezuju ni na sta... vec samo bechka... snicla valjda :lol::lol::lol:

Да...него, јел' то оно међународно право које не важи када је у питању Косово ?:think:

Миссим, јел' то оспорава Тадић...упс...признаје, ал' за 30 - 50 година ?:dontunderstand:

п.с. Немој се љутиш што толико запиткујем ал' ја сам стварно инсајдер...миссим неука, а са жељом да научим.:)

a ne, ovaj se shkolovao na visochijem shkoljama.... znam samo da ovog dr. međunarodnog prava pljuju muslimani, hrvati, janezi, ameri, briselska hipokrizna elita... i to govori dosta.... onome ko nema titulu dr.... vec obicnom svetu.

Да....и немој се љутиш што толико запиткујем ал' ја сам стварно инсајдер...миссим неука, а са жељом да научим.:)

Back