Tama pada na Srbiju

Ako se formira Vlada SRS - DSS - NS:

• Ukupno glasova
    154
  • Anketa je zatvorena .
Dolazak radikala na vlast u koaliciji sa Kostunicom i SPS znaci povratak u 90-te.Dosta su se Srbi napatili 90-tih tako da sto pre treba napustiti ovu usranu zemlju kojom vladaju sujetni politicari.Jedino dobro mesto za zivot ako se desi ovaj scenarijo je Vojvodina.Nece Vojvodina nositi teret Srbije i najverovatnije ce dobiti autonomiju.

Haha bljutiful dobices ti onu musku stvar u medjunozje od patriotskih Vojvodjana. :lol:

Повратак дакле у ово доба, доба таме и вјечитог мрака, назад у 1993. годину!
ХА ХА ХА ХА ХАаааааааааа:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

хиландарски, ретроградан, клерофашиста, конзервативан, примитиван, ултранационалистички, мрачна сила 90-их, антидемократа, без еуропејске визије, затуцани Русофил...“ :lol::lol::lol::lol::lol:

Alo - Дробњак -, mali Gebelsu nevaljali :lo: .. Ne pitas se kako ce to radikali da pobede i da sa dss formiraju vlast? Mozda revolucijom kao vi zuti? Kako to da SRS pored svih medijskih pljuvacina i apsolutne negativne nastrojenosti svih medija u Srbiji (sem 1 radija i 1 novina) uvek najvise osvoji na izborima, kako Nikolic osvoji 2.2 mil glasova? U cemu je problem.. zat ti mislis da ti ljudi ne vide koliko je zemlja "napredovala' pod vlascu zutih EUmunista? Milsi da ljudi bas hoce da se vrate u neo mracno vreme? MOzda je ono vreme malo manje mracno nego sad ovo zuto vreme? Sta je to sa narodom kad mu medii 8 godina ispiraju mozak o demokratiji, EU, da je kriv za sve, da su radikali gori od djavola itd.. a narod bas nece zute i bas hoce radikale? A, sta je to? U cemu je fora ?

Znam, puno pitanja za tv isprani mozgic ali polako kreni da razmisljas pa ces to izbora da shvatis nesto :lol:

Svetlo, moj prijatelju, svetlo dolazi u Srbiju... ako Bog da...

Kako to da SRS pored svih medijskih pljuvacina i apsolutne negativne nastrojenosti svih medija u Srbiji (sem 1 radija i 1 novina) uvek najvise osvoji na izborima, kako Nikolic osvoji 2.2 mil glasova? U cemu je problem..

Проблем је у томе што између сваких избора оде по 20 000 најквалитетније српске омладине, да изграђују Канаду, Нови Зеланд, Аустралију, Енглеску ... а радикали остају у Србији. Радикали нијесу способни ни визу да изваде.
Из Србије се у задњих 17 година иселило бар 300 000 најквалитетније омладине, све европски орјентисане омладине. А талог радикалски остаје у Србији ...
То је главни проблем, а има их још.

Проблем је у томе што између сваких избора оде по 20 000 најквалитетније српске омладине, да изграђују Канаду, Нови Зеланд, Аустралију, Енглеску ... а радикали остају у Србији. Радикали нијесу способни ни визу да изваде.
Из Србије се у задњих 17 година иселило бар 300 000 најквалитетније омладине, све европски орјентисане омладине. А талог радикалски остаје у Србији ...
То је главни проблем, а има их још.

Baš si bio oštar prema skoro polovini stanovništva susJedne ti zemlje Republike Srbije...
Nego, pitanje za tebe... kako to da ti tako dobro iz tvoje Duklje poznaješ situaciju u Srbiji?

Постоји направа звана ТВ као и остали медији.

Aha... ali kao što znaš te naprave bar povodom ovakvih stvari govore dijametralno suprotne stvari...
Npr. neke naprave (odnosno TV kanali) kažu da je vaš lider Milo Đukanović evropejac, prozapadno nastrojeni intelektualac, napredni političar itd., a drugi TV kanali kažu da je obični kriminalac, organizator šverca cigareta, pa čak i ratni zločinac na dubrovačkom ratištu...
E, sada pitanje je kako ti iz svoje Duklje, znaš šta je istina u Srbiji i koje ti TV kanale gledaš i znaš da su objektivni i istiniti???

opet ista pricha...ququ lele na mlohavog :lol::lol::lol: pa zar nisu svi rekli da je ispao sjajan baja sto je resio da idemo na izbore... sad odjednom ni to ne valja :lol:

a vidim nesh vam se ne svidja gledajuci i glasanje , raste mu prvi put popularnost ko nikada :)

Pa samo navedeni i pišu gluposti.

e slazem se... veliki finansijski stručnjak je izjavio.... :lol::lol::lol:

nda,ko sto je i u poslednjih mesec dana bio jako stabilan
osim sto su par puta iz nbs morali da intervenisu sa par desetina miliona eura da bi obarali kurs ali to nema veze,pravicemo se da se nije desilo,jel tako? ;) uostalom nase su rezerve neogranicene,hajde da ih razbacujemo : )

Srozali ste Politiku na dno. To nije prihvatljivo.

ovo je odgovor na noramalan post u nemanju kulturnog odgovora....

koji teski bullshit i paranoja :neutral:

ko sto sam vec nebrojeno puta rekla nisam clan ni jedne stranke,a do sada sam radila izbore tri puta ispred dve stranke.i opet cu se uvaliti u maju,jer je lak nacin da zaradim 2000 a ne sto volim da se bakcem sa krezubim babama i polupismenim narodom,ili da ustajem u cetiri ujutru da bih u sest brojala listice i zajebavala se pecacenjem kutije,lepljenjem zastava i ostalim glupostima :neutral:

ako je neko ovde aktivista,ti si...u suprotnom koliko jadan u vugla moras da budes da bi pisao toliko ostrasceno i zaslepljeno ko sto ti pises...:lol:

dzeri,znam da si jedno podlo i zlo bice koje se raduje tudjioj nesreci,

jer vidis ko konj kad mu stave am,a isto toliki su ti i mozdani kapaciteti.a obzirom da si toliko opterecen clanovima raznih stranki samo mogu da pretpostavim koji ti je razlog :mrgreen:

)

i ovo je proshlo moderatorski katanac... smeshni ste ko tranzistori bez baterija :lol:

kolega infostud... potpisujem ovo iako bas ne volim radikale.

jel si ti vidovit pa znas da bi se to desilo da je toma postao predsednik?

desilo se sve to od kako je predsednik tadic.

mnogo loseg a nista dobro.

jedino sto ti je tacno u celoj prici jeste da kapital nema ni nacionalnost i prijatelje.

kapital ide tamo gde moze najbrze da se oplodi (uveca).

stoga je totalno nebitno ko je u srbiji na vlasti, za privlacenje stranih investicija.

za privlacenje stranih invsticija jedino je bitno obezbediti potencijalnim investitorima sto bolje uslove poslovanja i da oni mogu da ostvare sto vece profite.

a trenutno poslovati u srbiji je veoma tesko . eto recimo hoces da otvoris fabriku u srbiji. treba ti jedno 50 razlicitih dozvola da bi uopste poceo da radis i da se javis kod jedno 50 slubenika DS-a u opstinama i da im das mito od par hiljada eura svakom da bi dozvole mogao da dobijes ili u suprotnom ces poceti da radis za jedno 10 godina.

taj parazitsko pljackaski sistem koji je uspostavila demokratska stranka u srbiji treba menjati.

birokratski aparat treba raspustiti i sve te stvari uprostiti sto je moguce vise.

ja nemam iluziju da ce nakon pobede radikala zavladati opste blagostanje. mislim da ce biti mozda malo bolje.

ali znam da se do boljeg zivota i boljeg tj domacinskog vladanja drzavom moze stici samo uz konstantno smenjivanje ljudi sa vlasti a ne dopustanjem da jedni isti vladaju 50 godina.

ti i tebi slicni se zalazete za novi komunizam. da jedni isti vladaju 50 godina. ja to necu. ja hocu da se vlast menja . da malo vladaju jedni pa drugi.

dinar nece da divlja nema nikakvog razloga da divlja.

srbija ce prosperirati jer ce ako nista drugo biti pohaposeni svi demokratski lopovi koji zive na grbaci ovog naroda i drzave i jos ce se vise novca slivati u budzet.

tema nije dobra... treba, tama odlazi iz srbije sa ds-om u proslost.... ko god ovih dana ima prilike darazgovara sa ljudima zna kakvo je raspolozenje u narodu. 11 maj ce biti dan za svetlo u srbiji. za neke ce poceti onda mrak i tama, a mozda i ranije... prica se.

Sloba i "demokrate"su toliko ocherupale curku zvanu Srbija da meni nije jasno kako neko i polu inteligentan moze da se prima da ce kao fol da nam bude loshe.Je l nam sada dobro?Ali kao fora bice "mrak devedesetih":lol:..ma vazi.
Sada pod "demokratama"Koshtunica je krivb shto ne procvetasmo.
Pod Djindjicem"nije bilo dovoljno vremena,ubishe nam Mesijui majku mu,da je poziveo do danas bi sisali shvedski standard i Kosovo bi bilo srce Srbije".
Za vreme Slobe je loshe bilo zbog njegovog lopovluka.
I to sve iz usta "experata"na cuclama budzeta ili raznih "nezavisnih" NVO koji se plashe za svoju platu ako dodju Radikali.Sve moj do mojega.
Ja bi kod nas totalno ukinuo izborni proces,i onako nishemu ne sluzi.Ko god da je na vlasti uvek krivi neke druge bilo politichke protivnike bilo spoljni faktor za svoju nesposobnost.Nego nek se svakoj opciji ili ti 2.,3. n-toj Srbiji da po 4 godine,redom.Pa nakon shto se svi obrnu da se podvuche crta pod kojima je bilo bolje.I tada bi se lepo videlo da je pod svima isto sranje.Sve ostalo je politichki marketing.Ili josh bolje reshenje bi bilo totalno ukinuti tu sprdnju zvanu "demokratija' i nek nam se lepo uvede okupacioni Guverner kao u BiH ili na kosovu,dfa se ne foliramo i ne gubimo vreme nego nam se lepo direktno servira shta okupator ochekuje da mu uradimo"za nashe dobro".

Pa, iskreno, ja ne vidim u budućnosti ništa ni bolje ni gore nego što je bilo dve decenije unazad. Sve se menja da bi ostalo isto.
I mada ne volim Boru Čorbu, nekako mi ovi stihovi deluju vrlo adekvatno:

"Tamna je noć
Nebo tmurno i sumorno
Nigde zvezde ni meseca
Ja se osećam umorno
Tamna je noć
Ljudi uživaju u nadi
Da će sve biti bolje
Da neće crknuti od gladi
Svi čekamo
Neke malo bolje dane
Tamna je noć
Zora nikako da svane."

pa nadaju se ljudi...:) evo reko miki maus da eu humanisti samo sto nisu dali 3 milijarde evra ali nece ako dodju oni zli radikali.. :lol::lol::lol: a te pare su neophodne za puteve bolnice i dobrobit nasih gradjana... ququuuuuuuuuuu :lol:

pa posle kazu nije istina da lazu ko u crtanim filmovima.......

Back