jelena.i
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
koja tama?!!!!!
crnilooooo!!!!
ooo srbijo majko!!!!!!
crnilooooo!!!!
ooo srbijo majko!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja tama?!!!!!
crnilooooo!!!!
ooo srbijo majko!!!!!!

Sta je, djevojko?
Sto ojkas, hukces i kukumavcis?
...lose mi je!!!

"Draga mama,
volim ja tebe mnogo i neutesno ali vise volim svoju guzu.
Tvoja Jeca.
P.S. Spremi sarmice ili pasuljcic kada dodjem na odmor da se cudim kako to zivis tako prljava i neuredna."
![]()
ОндаК...Б.Тадић је...психолог...значи он нема оно др у префиксу и...онда ништа...мислила сам ко има таквих проблема...и тако...![]()

ma jes, on je dr.... imo ga u prefiksu ili ne...![]()

Ју...куку мене неуке...јел' стварно др ???:shock:
Миссим зашта...?
![]()
kako za sta :shock: pa za dr.... dr moze samo da dr...![]()
.уууупс...
ops:a bivsha lepsha polovina mu otisla u manastir.... vrlo lepo to radi sa srbijom, dokle god dr.... tadic srbi ce da se okrenu svetosti, duhovnosti i kanonskim principima na kojima pociva spc... jer se svi krste sa ove i one strane drine kad cuju kada dr... pricha....

Dr.Vojislav Kostunica(doktor nauke)

Др ( без тачке иза титуле) и да...др правних наука...у чему је проблем ?![]()
Pa,ti si pitala cega je dr.

Др ( без тачке иза титуле) и да...др правних наука...у чему је проблем ?![]()

juche je teshio... danas ce opet da pljuje po snagama mrachne proshlosti i miloshevicu... da mi je znati na kojoj se skoli uci i dobija takva dr... drsetacija.![]()

medjunarodnog prava koleginice...onog koji ovaj drugi dr... kaze da ce da bude za 30 godina i da treba da ga batalimo sad.... ko i odluke skupstine koje ga ne obavezuju ni na sta... vec samo bechka... snicla valjda![]()

a ne, ovaj se shkolovao na visochijem shkoljama.... znam samo da ovog dr. međunarodnog prava pljuju muslimani, hrvati, janezi, ameri, briselska hipokrizna elita... i to govori dosta.... onome ko nema titulu dr.... vec obicnom svetu.