Tako si lepa

ako pretpostavimo da imas oko 40 godina i da si se udala u dvadesetim,onda nam preostaje samo da pretpostavimo da pricas o svaleru a ne o muzu:cool:

Naprotiv! Govorim o mužu sa kojim sam duboko povezana na svim nivoima dugi niz godina, i sa kojim imam decu, a o tome koliko godina imam ne moram da se izjašnjavam! Zvuči kao naučna fantastika?
E pa vidiš, nije

Naprotiv! Govorim o mužu sa kojim sam duboko povezana na svim nivoima dugi niz godina, i sa kojim imam decu, a o tome koliko godina imam ne moram da se izjašnjavam! Zvuči kao naučna fantastika?
E pa vidiš, nije

a sto ne moras da se izjasnjavas?
meni stvarno deluje kao naucna fantastika da imam odnos sa muzem sa kojim sam od '87 godine proslog veka:mrgreen: nekoliko puta dnevno:eek:
naravno govorim sa svoje tacke

a sto ne moras da se izjasnjavas?
meni stvarno deluje kao naucna fantastika da imam odnos sa muzem sa kojim sam od '87 godine proslog veka:mrgreen: nekoliko puta dnevno:eek:
naravno govorim sa svoje tacke

Put kojim smo stigli dotle bio je pun oštrih krivina, ali oboje smo vozili veleslalom! Nije u svakom trenutku bilo tako dobro. Ali neki parovi pređu na viši nivo razumevanja a neki se upute različitim pravcima u životu! Tolerancija, razumevanje i sloboda su sastojci za opstanak u kvalitetnoj vezi

Poslednja izmena:
u pola sest?:sad2:
ja bih verovatno do sad umrla

pa kad doruckujem u pola 2, sta cu

- - - - - - - - - -

Dirnuli su nas komplimentom kako smo slatki...jel se racuna trep trep :flert:

...zapravo lazeeeeeeeem, mislim ne lazem nego imam bolji primer jedna ozbiljna zena mi je rekla da kada pomisli na mene zauvek ce joj prvo pasti na um kakva sam beautiful zena...nije musko al je bio stvarno lep kompliment...i bas mi znaci...jer ono, rekla je vise takvih stvari...

takvi su mozda i najdragoceniji, jer znas da si toj osobi posebna

mislis kako mu je lep?

mene interesuje, posto se ovo kaze u toku seksa jel, jel neko to ozbiljno misli ili su samo hormoni?

- - - - - - - - - -

Ja volim da mi kazu, ali mi niko ne govori jer objektivno nisam lepa :(

ti objektivno nisi ni ruzna, a ja sam objektivno samo simpaticna, al to ce ti reci pnaj ko te dozivi lepom, nezavisno od realnosti

Ja volim da mi kazu, ali mi niko ne govori jer objektivno nisam lepa :(
to nije tacno.mozda samo nisi tip osobe koja trepce i koja trazi paznju
mene interesuje, posto se ovo kaze u toku seksa jel, jel neko to ozbiljno misli ili su samo hormoni?

- - - - - - - - - -

zasto bi se reklo samo u toku seksa?muskarci nama daju komplimetne za sesi i dok rucamo,sto bi se mi ogranicile samo na krevet ;)

Lepa si :flert:

i kako se sada osecas ? :rumenko:

Kakav je to muskarac koji ti ne govori da si lepa ? :manikir:

o zahvaljujem :lol: i osecam se lepo
svi treba da se ugledaju na tebe :flert:

- - - - - - - - - -

Naravoucenije: ako naucis da trepces, dobices i lepa si pride :vatromet: :lol:

- - - - - - - - - -

J
to nije tacno.mozda samo nisi tip osobe koja trepce i koja trazi paznju

zasto bi se reklo samo u toku seksa?muskarci nama daju komplimetne za sesi i dok rucamo,sto bi se mi ogranicile samo na krevet ;)

idi bre Smoki da mu kazem znas bas je lep u toku rucka :hahaha:

Back