електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Kada si poslednji put startovala muskarca elektriko?
Пре тридесет година.
А што питаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada si poslednji put startovala muskarca elektriko?
Пре тридесет година.
А што питаш?
Kako,kao covek i kao komunista?![]()

Kamija ocigledno nije niko.![]()

Пре тридесет година.
А што питаш?

Opet ti! Vidiš ja mislim da je veoma privlačno to da se muškarac sa kojim sam u emotivnoj vezi rukovodi k.... nekoliko puta na dan. Nije neophodno da koriisti reči da bi mi pokazao koliko sam lepa za njega!

Ako cete da mi pretvorite temu u prevaru, da se tornjate svi!
Lepo je pitanje jel vas neko dirnuo ili ne komplimentom kako ste lepi, drzite se teme. I kako ste se osecali

Ne smem,tog jutra u Kovacici kad smo se rastajali,njih dve i ja,dogovorili smo se da o tome cutimo do kraja zivota
Kazu da je u toku noci bila dosla jos jedna,ali ja nisam primetio![]()

Odmah se vracam, moram nesto i rucati

u pola sest?
ja bih verovatno do sad umrla
, tvoja snaga budi plamen eroticnosti medj' mojim nogama koje isijavaju pozudom i mole da ih u naletu snazne muske pozude sramno potcinis
ko vidi lice nindze umrece u najgorim mukama![]()

Evo ja cu...
KAMI, tvoja snaga budi plamen eroticnosti medj' mojim nogama koje isijavaju pozudom i mole da ih u naletu snazne muske pozude sramno potcinis
![]()

Разбила сам се од сарме. А ти?

Evo ja cu...
KAMI, tvoja snaga budi plamen eroticnosti medj' mojim nogama koje isijavaju pozudom i mole da ih u naletu snazne muske pozude sramno potcinis
![]()

Smokvo,da te pitam nesto,ove ovde su neozbiljne:da li je kompliment kad zenska kaze muskarcu "kako je lep" ?![]()
ja sam jela ko od bede lososa sa povcem kod mojih,al mnogo sam nesto bila iziritirana ukucanima,pa mi nije bas prijalo![]()

...gle' slepi mis...ne, ne, ne...PUF, magarac!mislis kako mu je lep?
Evo ja cu...
![]()
Zene me ne zanimaju vise, prelazim na muske i americke pite.![]()

Da to.Sta to treba da znaci?Kako moze biti lep?

jao ne pitaj,pocelo je sa lepim crnogorcem,preko lepe dece i lepog tate,pa zavrsilo sa lepim muzem
da se nose svi u 3 lepe
- - - - - - - - - -
mene vise zanima kako nekoj moze biti ruzan![]()

...kada si se poslednji put igrao sa Zvoncicom postao si zabac...hoces ponovo da izvadim svoj vilinski prah i da bude novi PUF...gle' slepi mis...ne, ne, ne...PUF, magarac!