Tako si lepa

Ko vise prica o tome da nesto 'treba' i 'mora' u vezama i brakovima, muskarci ili zene?

Hajde sada kazi kako je to podjednako, pa idem da skocim sa Savskog mosta.

Pa muskarci se stalno proglasavaju kao velika neodgovorna deca zato sto se vise usmeravaju na ono sto zele, a ne na ono sto trebaju i moraju.

Podjednako je :malav:

:ceka:

Ko vise prica o tome da nesto 'treba' i 'mora' u vezama i brakovima, muskarci ili zene?

Hajde sada kazi kako je to podjednako, pa idem da skocim sa Savskog mosta.

Pa muskarci se stalno proglasavaju kao velika neodgovorna deca zato sto se vise usmeravaju na ono sto zele, a ne na ono sto trebaju i moraju.

- - - - - - - - - -

Ako je veza super i posle 20 godina, vatra je i dalje tu, samo ne seksualni deo te vatre.

A vatra i strast nisu samo seks, to je i kada pricate ushiceno o istom filmu.

E vidis, vecina veza posle 20 godina je takvo da ce on pre da ode u kladionicu i kafanu, i ostajace duze na poslu samo da ne bi morao sto vise da gleda zenu u kuci sa kojom ima skrsh odnos.

dopada mi se kako razmisljas,steta sto je ova xela vec bacila oko na tebe:mrgreen:

pa ne plase se nego vise ne dozivljavaju na taj nacin parnera.to bi bilo kao da si kupio recimo neku sliku koja ti je prelepa i okacio na zid i posle 10 godina i dalje svaki dan gledas u nju i kazes svima,jao sto mi je prelepa slika.naviknes se da je to nesto sto se podrazumeva
odvratno poredjenje,stvarno:think::mrgreen:

odvratna si nacisto :lol:

- - - - - - - - - -

e ne racuna se :lol:
mene to nervira kad mi muz tada kaze.ja njemu kazem,alo bre,pa sve je to sminka i garderoba bre,nism to ja
al ja volim da se inatim i prkosim:mrgreen:

nisi fer bua
Trojo, izvini sto sam te ponovo greskom citirala, ukljucila slucajno ono visestruko citiranje i nisam iskljucila
moram da kazem da me odusevljavate i da cu deliti reputacije cim budem za kompom

- - - - - - - - - -

Pa ja cu da ti kazem iz muskog ugla.

To nije nikakvo pitanje straha.

Muskarci se ne plase toga, testosteron njih uvek tera da govore te stvari kada se tako osecaju, mnogo je tesko suzdrzati afinitet kada imas toliko testosterona...Druge stvari su tu u pitanju, nije to strah, vec im je svega dosta, umorni su, iscedjeni, boli ih tuki vise, kreativnost im je ugusena odavno, inspiracija udavljena, i jedino sto osecaju su nekakve obaveze i moralne stvari. Cak im je i sex isto kao da jbu svog caleta u dupe, sto rece cale mog ortaka... Tako da, kada je takva situacija, onda normalno da ce da udeljuju 456 puta manje komplimenata nego pri udvaranju.

Evo ti lepe pesme Block Outa o tome, idealno, ali idealno su skinuli muski pogled na sve to:

Iskreno, ja znam koliko muskarci nemaju pojma o zenama, ali sam u poslednje vreme zabezeknut cinjenicom da zene verovatno jos manje znaju o muskarcima.

Eto.

sunce ti, znaci brak je ubistvo, za vecinu muskaraca, a mozda i zena, i sad cete da mi pretvorite temu o preljubi :rida:

A da je strastven, zgodan, pozeljan, erotican, uzbudljiv...?

Muskarci to stalno govore zenama.

Zene u Srbiji su dustabanlije i da prihvataju, i da daju takve komplimente.

Mislim, ona i kada smatra da si joj lep i privlacan, kompliment ce da upropasti sa tupavom recenicom 'Necu da ti kazem da se ne uobrazis'.

Jedino kada ce da ti iskreno kazu je kada su skroz, ono skroz seksualno uzbudjene, pred sex.

Naravno, posle odredjenog vremena u vezi, sve se menja i okrece, muskarci se iscede i nemaju vise niti jedan motiv, kreativnost i zelju da se trude, a zene naprave od sebe mucenice kojima se ne pridaje dovoljno paznje.

To je otprilike geneza 90% veza u Srbiji.

:rotf:

Da smo taj vikend kojim slucajem proveli u Las Vegasu,ozenio bi ih obe
Ghelyon.gif

Postoje 2 situacije kad muskarac kaze zeni da je lepa.
Jedna je kad, rukovodjen kurcem vidi u njoj vise nego sto jeste, predmet pozude pa jos ako je emotivne prirode to ga jos vise napali.
Drugo je kao da da lepa si...jer je kulturan.

Opet ti! Vidiš ja mislim da je veoma privlačno to da se muškarac sa kojim sam u emotivnoj vezi rukovodi k.... nekoliko puta na dan. Nije neophodno da koriisti reči da bi mi pokazao koliko sam lepa za njega!

Nisam mislio na previse odgovornosti. Odgovorsnost je posledica. Muskarac, kada ima motiva, inspiracije, kada je pun zelje i kreativnosti, kada mu je odnos sa zenom vrh vrhova, ima da ponese svu odgovornost na sebe, planine ce da pomera, nista lakse.

Kada nema taj kvalitetan odnos, onda je isti krac da li grlis stolicu, flasu, kladionicarski tiket, ili zenu sa kojom imas taj krsh odnos.

I onda je jos gore kada dodju nekakve poente da je glavni problem u nepokazivanju paznje.

Ne, nepokazivanje paznje je posledica, a ne uzrok problema.

- - - - - - - - - -

:mazi::mazi::guza:

Puk'o Arsenal, pao mi tiket.

Mudro...

I reci i dela....sta ovde napravise od jednog obicnog komplimenta na racun izgleda.

Iskreno, meni je vecina odgovora na ovoj temi bas proseravanje zestoko. Kao uvreda je zamisli da ti neko kaze "lepa si" jer odmah misli ne znam sta, ne znam kakve skrivene namere, motivi se kriju iza takve gnusne izjave, kakvi sve monstrumi od muskaraca. A ustvari, crknete od srece kad vam neko kaze da ste lepe, pa makar bio i radnik sa gradilista, a da ne pricam o muskarcu koji vam se svidja ili u koga ste zaljubljene.

Bas zato sto zenama nije bitno uopste da li su lepe, propada kozmeticka industrija, zatvaraju se prodavnice, rekonstruktivna hirurgija je na najnizim granama...ali one to ionako rade samo zbog sebe. Ne zbog drugih a ponajmanje zbog muskaraca. Mislim, kome je njihovo misljenje uopste bitno?

Poslednja izmena:

Back