Tako si lepa

Kome bre meni, meni to ne pricaju...zapravo, imam drugara koji mi je stalno pricao kako sam gorgeous...kako se vidjamo cesce sve manje prica a sve se vise nesto petlja...ili sam prestala da budem gorgeous (ah, klisea) ili se on nesto cudno ponasa...il mi je drugar il me muva il je lud...da me ubijes ne znam...

Vidi da ga ne gledaš na isti način, pa je odustao.

Kome bre meni, meni to ne pricaju...zapravo, imam drugara koji mi je stalno pricao kako sam gorgeous...kako se vidjamo cesce sve manje prica a sve se vise nesto petlja...ili sam prestala da budem gorgeous (ah, klisea) ili se on nesto cudno ponasa...il mi je drugar il me muva il je lud...da me ubijes ne znam...

To je tehnicka stvar, i zavisi od toga koliko ti je osoba bliska, tj. koliko ti dozvoljavas da ti bude bliska.

Ako imate normalan odnos, pricate, onda ce muskarac kome se svidjas naci svaku priliku da ti kaze da si lepa.

- - - - - - - - - -

Sve se sa kamijem slazem

Pazi se, ovde, ko se slozi sa mnom, odmah ga proglase za ludaka...

To je tehnicka stvar, i zavisi od toga koliko ti je osoba bliska, tj. koliko ti dozvoljavas da ti bude bliska.

Ako imate normalan odnos, pricate, onda ce muskarac kome se svidjas naci svaku priliku da ti kaze da si lepa.

- - - - - - - - - -

Pazi se, ovde, ko se slozi sa mnom, odmah ga proglase za ludaka...

Jel me zezassssss...taj bi me video na sveti nikad ponovo...ljudi su definitivno razliciti...koji miks blama i smeha, pricate a on se zagleda u tebe ah, kako si lepa...opet pricate on se ponovo telece izgubi u tvojim ocima ah, tako si mi lepa...nasmejao bi me do suza:lol:

Da, da, nego šta nego da se pazi :zper:

:rotf:

Tisina tamo.:rtfm:

- - - - - - - - - -

Jel me zezassssss...taj bi me video na sveti nikad ponovo...ljudi su definitivno razliciti...koji miks blama i smeha, pricate a on se zagleda u tebe ah, kako si lepa...opet pricate on se ponovo telece izgubi u tvojim ocima ah, tako si mi lepa...nasmejao bi me do suza:lol:

Pa jesu muskarci i zene razliciti.

Muskarci to gvore na pocetku prilikom udvaranja, posle se smore pa im isti djavo, a zenama sve obrnuto, prvo su u fazonu 'Sta smaras sa tim, polako bre!', a kasnije, posle 5 godina 'Nikada mi ne govoris da sam lepa, ne poklanjas mi paznju'

Mislim generalno je tako.

Ja ne razumem stvarno ovu situaciju:lol:

A jel kazete svom tipu da je lep? Ili aj ja ne nalazim lepe nego hot i handsome i nemam problem to da kazem da mi dodje? Jel i tu neprijatnost?

Naravno da ne...mislim, pukla bih od smeha kao prepunjeni helijumski balon...bilo bi PUF i Freya bi se grohotom rasprsla po zidovima...mislim da sam priznala jednom nakon solidnog golicanja po tabanima ali to je bila iznuda, tada bih priznala bilo sta dok pri svesti i zdravoj pameti da mu kazem da je lep hihihi...smejuljim se i sada:lol:

Svakoj sam rekao da je prelepa, ali to sam zaista pomislio samo jednom.!!!
pa?to nista nije smetalo ni jednoj od tih zena
ko ume da laze lepo,oprosteno mu je
kenyate obe :mrgreen:i jedna i druga imate pravilne crte lica i nikakve cudne izrasline na glavi ili neprilagodjene krivine ili uglove, facu ko neandertalac i slicno (ima tu nekih momenata u kojima ma koliko se trudila ne mogu da vidim lepotu, meni tu totalno odsustvo simetrije glavni kriterijum ili kad neko vise izgleda ko zivotinja nego ko covek) - a to je sasvim dovoljno da odredjena, veca ili manja kolicina ljudi, smatra da ste lepe. nismo svi svima lepi ocigledno, ali ako neko ispunjava ova dva kriterijuma ne mos da ga nazoves ruznim, dalje od toga zavisi koliko necijem oku licno prijamo i sta on(a) smatra lepim.
po ovome ispada da je svako ko ima pravilne crte lica i nije grodbica ,lep
a mi mozemo biti i lepi i neprivlacni razlicitim ljudima,ne zbog svoga izgleda,vec zbog onoga sta ljudi osecaju prema nama,ili ako nas posmatraju nepoznati,zbog modela :navodnik: koji smo usvojili kao nama lep

Naravno da ne...mislim, pukla bih od smeha kao prepunjeni helijumski balon...bilo bi PUF i Freya bi se grohotom rasprsla po zidovima...mislim da sam priznala jednom nakon solidnog golicanja po tabanima ali to je bila iznuda, tada bih priznala bilo sta dok pri svesti i zdravoj pameti da mu kazem da je lep hihihi...smejuljim se i sada:lol:

Pa nisi u obdanistu:confused:

Tisina tamo.:rtfm:

- - - - - - - - - -

Pa jesu muskarci i zene razliciti.

Muskarci to gvore na pocetku prilikom udvaranja, posle se smore pa im isti djavo, a zenama sve obrnuto, prvo su u fazonu 'Sta smaras sa tim, polako bre!', a kasnije, posle 5 godina 'Nikada mi ne govoris da sam lepa, ne poklanjas mi paznju'

Mislim generalno je tako.

ti si kami riznica mudrosti :zag:
kratko jasno i u centar!

Ja ne razumem stvarno ovu situaciju:lol:

A jel kazete svom tipu da je lep? Ili aj ja ne nalazim lepe nego hot i handsome i nemam problem to da kazem da mi dodje? Jel i tu neprijatnost?
meni nije i govorim, i da je lep, i zgodan i da volim njegovo dupe i mocni penis, nije se bunio samo je ponekad sav ko mlada siparica onako ihihihih :rumenka: mada mi na engleskom sve to dodje prirodnije da izgovorim, drugacije tece jezik nekako, i kako nam je to uglavnom jezik kojim razgovaramo potpuno nemam blam da izgovorim onako out of the blue :mrgreen: . i on isto tako meni, meni to normalno. inace ne delim komplimente kad ih ne mislim, tako da kad kazem nesto to je retko ali ljudi znaju da stvarno to mislim.

Back