xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Kome bre meni, meni to ne pricaju...zapravo, imam drugara koji mi je stalno pricao kako sam gorgeous...kako se vidjamo cesce sve manje prica a sve se vise nesto petlja...ili sam prestala da budem gorgeous (ah, klisea) ili se on nesto cudno ponasa...il mi je drugar il me muva il je lud...da me ubijes ne znam...
Vidi da ga ne gledaš na isti način, pa je odustao.

i jedna i druga imate pravilne crte lica i nikakve cudne izrasline na glavi ili neprilagodjene krivine ili uglove, facu ko neandertalac i slicno (ima tu nekih momenata u kojima ma koliko se trudila ne mogu da vidim lepotu, meni tu totalno odsustvo simetrije glavni kriterijum ili kad neko vise izgleda ko zivotinja nego ko covek) - a to je sasvim dovoljno da odredjena, veca ili manja kolicina ljudi, smatra da ste lepe. nismo svi svima lepi ocigledno, ali ako neko ispunjava ova dva kriterijuma ne mos da ga nazoves ruznim, dalje od toga zavisi koliko necijem oku licno prijamo i sta on(a) smatra lepim.
koji smo usvojili kao nama lep
mada mi na engleskom sve to dodje prirodnije da izgovorim, drugacije tece jezik nekako, i kako nam je to uglavnom jezik kojim razgovaramo potpuno nemam blam da izgovorim onako out of the blue