Tako si lepa

moje iskustvo je da muskarci to cesce izgovaraju posle seksa
ili u toku:)
i kad je praceno osmehom i sjajem u oku, onda je lepo i i prija.:)
van tih intimnih situacija, kad mi neko kaze da sam, lepa, samo podignem obrve..mism ok, jesi iso skoro kod ocnog:)))
a desava se da masovno dobijam komplimente kad sam dobro raspolozena, i smejem se..onda ta energija valjda pleni, pa eto tad ..i sa osmehom prihvatam..
volim i da kazem nekom da mi je lep. :)
misim da treba govoriti lepe stvari.

van tih intimnih situacija, kad mi neko kaze da sam, lepa, samo podignem obrve..mism ok, jesi iso skoro kod ocnog:)))
a desava se da masovno dobijam komplimente kad sam dobro raspolozena, i smejem se..onda ta energija valjda pleni, pa eto tad ..i sa osmehom prihvatam..

mislim da i ja samo zbog toga dobijam komplimente,jer kad kazu da sam lepa kazu da mi se oci sjaje,da blistam,da zracim...to se bas ne odnosi da imam pravilne crte lica da imam klasicnu lepotu,da mi je kosa prelepa

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?

Sve me zanima :klap:

Osecanje zavisi od toga ko ti kaze.
Kada sva rascupana i u bebi-dolu strcis da bacis smece a ljigavi komsija iskoci sa: "Kako ste mi? Bas ste lepi danas." sigurno da ti se prevrne zeludac. Sto zbog onog- Kako se MI, nisam tebi, sebi sam, sto zbog "komplimenta" koji vredja inteligenciju.
Od muskarca sa kojim je intimna je sigurna svaka zena to cula. Mada, daleko mi je draze kada se probudis i shvatis da te je on posmatrao dok si spavala, ili kada listas sveze fotografije pa medju ocekivanima naletis na neke za koje ni ne znas da te je slikao, ili...
Najbolje se osecam kada primetim da me neka devojcica posmatra, jer znam da sam i ja kao mala gledala u zene za koje sam pomislila da bih volela biti poput njih. To zaista imponuje.

- - - - - - - - - -

Da :)
I ako te tada gleda u oci, drzi te za lice i palcem spusti donju usnu... uh... to je tako mocan osecaj :)

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Nekada su mi govorili da sam lepa, a sada mi kažu da odlično izgledam za svoje godine.:sad2:
Uglavnom me ne dotiče ako nema emotivnu konotaciju.
Ali jedan momenat iz mog života mi je ostao u veoma lepom sećanju. Otvorila sam oči usred noći i čula kako moje voljeno biće, izgovara tihim glasom provlačeći mi ruku kroz kosu. Prošaptao je ,,Nepopravljivo si lepa!,, Ja sam se zaista tako i osećala.... u tom jedinstvenom trenutku za mene.
Mislim da svakoj ženi beskrajno prija kompliment na temu izgleda i lepote, ali ako je izrečen iz čiste emocije u stanju je da tu lepotu i održi u svežem stanju dugi niz godina!

Postoje 2 situacije kad muskarac kaze zeni da je lepa.
Jedna je kad, rukovodjen kurcem vidi u njoj vise nego sto jeste, predmet pozude pa jos ako je emotivne prirode to ga jos vise napali.
Drugo je kao da da lepa si...jer je kulturan.

Drage moje,

Ne samo muškarci, već i poneka žena, u nekom uobičajnom, svakodnevnom kontekstu. Kad već pitaš, muškarci me češće oslove sa "lepoto". :per: :lol:
A kako sam se osećala - pa lepo, zato što znam da je iskreno. :mrgreen: :mrgreen:

mislim da i ja samo zbog toga dobijam komplimente,jer kad kazu da sam lepa kazu da mi se oci sjaje,da blistam,da zracim...to se bas ne odnosi da imam pravilne crte lica da imam klasicnu lepotu,da mi je kosa prelepa
kenyate obe :mrgreen:i jedna i druga imate pravilne crte lica i nikakve cudne izrasline na glavi ili neprilagodjene krivine ili uglove, facu ko neandertalac i slicno (ima tu nekih momenata u kojima ma koliko se trudila ne mogu da vidim lepotu, meni tu totalno odsustvo simetrije glavni kriterijum ili kad neko vise izgleda ko zivotinja nego ko covek) - a to je sasvim dovoljno da odredjena, veca ili manja kolicina ljudi, smatra da ste lepe. nismo svi svima lepi ocigledno, ali ako neko ispunjava ova dva kriterijuma ne mos da ga nazoves ruznim, dalje od toga zavisi koliko necijem oku licno prijamo i sta on(a) smatra lepim.

Sve zavisi u kom kontekstu i kada neko kaze da sam lepa. U nekim situcijama, gde za komplimente nije ni mesto ni vreme, nervirame.Kad je pravo mesto i pravo vreme prija mi.
Moja cerka je uvek iskrena "mama, tako si lepa, kad porastem volela bih biti lepa kao ti ", znam da u tome sto kaze lezi mnogo vise od moje lepote a to mi je najvaznije .

Sve zavisi u kom kontekstu i kada neko kaze da sam lepa. U nekim situcijama, gde za komplimente nije ni mesto ni vreme, nervirame.Kad je pravo mesto i pravo vreme prija mi.
Moja cerka je uvek iskrena "mama, tako si lepa, kad porastem volela bih biti lepa kao ti ", znam da u tome sto kaze lezi mnogo vise od moje lepote a to mi je najvaznije .

Pa ne zna dete, još je mlada :malav:

Back