Tako lijepa, a tako blizu....

Стварно је лепа архитектура угарских замкова и старих градова Млетачке републике.

Дух крилатог лава и даље живи !

resized_visnjan1-1.jpg

Sve je to Hrvatsko! Od hrvatskog kamena i hrvatskih majstora rađeno!
Nego, ne sjećam se nekakvih zamkova po Srbiji??? :per::per::per:

Vratit ćeš ti ****** da izbiješ oči! :hahaha::hahaha:

i onda takvi poput njega ode u Hrvatsku posetiti rodbinu i tamo pričaju ijekavicu i bolje od večine Hrvata i mirno ko bubice....a kad se vrate u Srbiju onda mentolišu po forumima.....e sad ovisno na koju ih stranu pukne....ili tipa "Spremte se spremte se" ili kuknjara kako im je neko navodno auto ogrebao u Hrvatskoj dok su išli tobož na letovanje....a od mora 100km-a u zabiti bili" :hahaha1:

kažem ja.... jadni ovi djeltanici iz 2aze:sad2:[,...kad im posle dođu sa "tegobama"

Наравно нису трагове оставили само млетачки дуждови и угарски карљеви било је императора силних какви једном у 1 000 година корачају Балканом.

26072009.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:
E jes ti imperator do yaya!
Cijela priča trajala 20 godina!
Kad se skine mitologija, ostaje sasvim prosječan srednjovjekovni vladar. Po ničemu izuzetan! :D

:hahaha::hahaha::hahaha:
E jes ti imperator do yaya!
Cijela priča trajala 20 godina!
Kad se skine mitologija, ostaje sasvim prosječan srednjovjekovni vladar. Po ničemu izuzetan! :D
И после 700 година, његов је долазак и даље овековечен у једном зидном рељефу у Дубровнику.
Стварно шта можете аутентично да прикажете једном просечнообразованом човеку из Србије попут мене, а да је аутоентично хрватска култура и традиција.
Ево госпа из Међугорја испаде фарса да ли јест или није не улазим у то али папа и Света столица кад каже ....

:hahaha:
Pa shto ste onda u banani kad vam super ide?:super:
Mi za razliku od vas neshto i radimo, ne lezimo na dupetu i zickamo strance za kesh.:D

Ajde molim te, prosvijetli me koje su to svijetle grane vaše privrede! :hahaha::hahaha:

Nemoj da si ljubomoran što mi kroz ljeto ne radimo. Zato radimo ostali dio godine!
Treba dozidati apartman ili dva da se iduće godine još više nažicka! :per:

И после 700 година, његов је долазак и даље овековечен у једном зидном рељефу у Дубровнику.
Стварно шта можете аутентично да прикажете једном просечнообразованом човеку из Србије попут мене, а да је аутоентично хрватска култура и традиција.
Ево госпа из Међугорја испаде фарса да ли јест или није не улазим у то али папа и Света столица кад каже ....

nije to farsa , nego farma za sisanje ovaca u ljudskom obliku :mrgreen:

Back