Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Крајину ћемо вратити.

pa je jedan uletio u internet caffe

evooooo gaaaaaaaaaaaaa evoooooo gaaaaaaaa
izgleda puštaju ovi iz 2aze sa odjela "Dogodine u Kninu" malo napolje, na slobodno nedeljno popodnepa je jedan uletio u internet caffe
![]()
Када је град Ново Брдо имало 40 000 становника Лондон је бројао 6 000.Sve je to Hrvatsko! Od hrvatskog kamena i hrvatskih majstora rađeno!
Nego, ne sjećam se nekakvih zamkova po Srbiji???![]()
Vratit ćeš ti ****** da izbiješ oči!![]()

[,...kad im posle dođu sa "tegobama"evooooo gaaaaaaaaaaaaa evoooooo gaaaaaaaa
izgleda puštaju ovi iz 2aze sa odjela "Dogodine u Kninu" malo napolje, na slobodno nedeljno popodnepa je jedan uletio u internet caffe
![]()
Sve je to Hrvatsko! Od hrvatskog kamena i hrvatskih majstora rađeno!
Nego, ne sjećam se nekakvih zamkova po Srbiji???![]()
a evo ga i onaj sa odeljenja USTAŠE PONOVO JAŠU

Када је град Ново Брдо имало 40 000 становника Лондон је бројао 6 000.

Evo jedan rekvizit za tebe...
oarts.com/haviv/Bosnia/image/burnflag.jpeg[/IMG]

ima ih al' su u rusevinama..........mi smo voleli malo i da se branimo![]()
Наравно нису трагове оставили само млетачки дуждови и угарски карљеви било је императора силних какви једном у 1 000 година корачају Балканом.
![]()

Evo jedan rekvizit za tebe...
![]()

a vidi vidi kakve se fotke čuvaju u kompu
i jel bacaš u tookija u trans na ovu ili imaš nešto eksplicitnije?![]()
Nego, kompleksašu!, Hrvatska će imati prihod od turizma cirka 7.000.000.000 dolara! (7 milijardi, ako ne znaš pročitati)
A koliko će Srbija zaraditi od turizma?![]()

Pa ne moraš slike iz porodičnog albuma da postavljaš ovdje.
Sačekaj malo, sad će ti parada u BG, pa se tamo iživljavaj!![]()
И после 700 година, његов је долазак и даље овековечен у једном зидном рељефу у Дубровнику.
E jes ti imperator do yaya!
Cijela priča trajala 20 godina!
Kad se skine mitologija, ostaje sasvim prosječan srednjovjekovni vladar. Po ničemu izuzetan!![]()
Pa shto ste onda u banani kad vam super ide?
Mi za razliku od vas neshto i radimo, ne lezimo na dupetu i zickamo strance za kesh.![]()

Ajde molim te, prosvijetli me koje su to svijetle grane vaše privrede!
Nemoj da si ljubomoran što mi kroz ljeto ne radimo. Zato radimo ostali dio godine!
Treba dozidati apartman ili dva da se iduće godine još više nažicka!![]()

Ne chuvaj se u kompu vec se traze na google image search da se udovolji booljash iz varazdina.![]()

.... to ono ko fol tražiš za mene ono ako slučajno keva naiđe u sobu da imaš""alibi"" al čim keva ode..
.opališ desankom šakić po tookiju, jel?

aj priznaj .... to ono ko fol tražiš za mene ono ako slučajno keva naiđe u sobu da imaš""alibi"" al čim keva ode...opališ desankom šakić po tookiju,keč?
ko prizna, pola mu se oprašta![]()
Chitaj potpis i uzivaj.![]()

...lepo se ismejah ovim "prvoborcima" sa krste...šteta što nije bio i onaj "moj" runjoglavac da upotpuni "idilu"

И после 700 година, његов је долазак и даље овековечен у једном зидном рељефу у Дубровнику.
Стварно шта можете аутентично да прикажете једном просечнообразованом човеку из Србије попут мене, а да је аутоентично хрватска култура и традиција.
Ево госпа из Међугорја испаде фарса да ли јест или није не улазим у то али папа и Света столица кад каже ....