Tako lijepa, a tako blizu....

Vjerovatno mislis na zivot u svojim kucama za vrijeme dok smo se branili od ustasa?

Pozdrav tebi Ljubo Srbine!

Pozdravi Sinjeg i Marka i ne okreci se sine!

Tu je vidiš razlika između tebe i mene.
Ja nikad Hrvatu ne bih rekao da je Srbin.
A to kako ste u svojim kućama bili znaju onih 550.000 ljudi koje ste protjerali iz tzv. "SAO Krajine", a njihovu imovinu popljačkali, a kuće digli u zrak.
Valjda ste onda poslije sjedili u kućama u pauzama granatiranja hrvatskih gradova, da vam nebi neko ukrao ukradeno! :D

dođite na naše more donesite dolare
dolari.gif
:mrgreen:

hahhhaah,srbi uvek imaju i imace ...
a klekli ste dole da vam dodjemo na more,hhahahaha da vas srbi izvuku iz ekonomske krize:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

eto ,opet ne moze te bez nas ....istrpeli bi ste nas samo zbog love
sitno se prodajete.,,
a ima i medju nama idiota koji idu kod vas da ostave pare ....

hahhhaah,srbi uvek imaju i imace ...
a klekli ste dole da vam dodjemo na more,hhahahaha da vas srbi izvuku iz ekonomske krize:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

eto ,opet ne moze te bez nas ....istrpeli bi ste nas samo zbog love
sitno se prodajete.,,
a ima i medju nama idiota koji idu kod vas da ostave pare ....

Neka, hvala Bogu!
Ako je susjedu dobro i meni je! :ok::ok:
Daj Bože da imate što više i sve da kod nas potrošite! ;)

A to kako ste u svojim kućama bili znaju onih 550.000 ljudi koje ste protjerali iz tzv. "SAO Krajine", a njihovu imovinu popljačkali, a kuće digli u zrak.
Valjda ste onda poslije sjedili u kućama u pauzama granatiranja hrvatskih gradova, da vam nebi neko ukrao ukradeno! :D
Pa Hrvati i jesu pokatoliceni Srbi ..to je fakat i to bas Hrvate i boli :zper:

Rece ti Zvezdana sve!

Sinjog je djed Krste,a tvoj mora biti Ilija ili Lazar!

Naime, istražujući poreklo hrvatskih zvezda, došli smo do frapantnog zaključka da je prva garnitura tamošnje estrade - srpskog porekla! Taj "problem", između ostalog, muči Olivera Dragojevića, Doris Dragović, Severinu Vučković, Ninu Badrić, Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića, Jasmina Stavrosa... Koliko su kompleksi zbog (neželjene) nacionalnosti jaki, govori i podatak da je Severina nosila majicu sa Tuđmanovom slikom na grudima, te javno podržavala ratne zločince Anta Gotovinu i Mirka Norca, iako joj u Beogradu živi rođena sestra, koju zbog "patriotizma" nije htela da obiđe više od deset godina!

Oliver Dragojević se, po rečima našeg pouzdanog izvora, jednog poznatog hrvatskog menadžera, plaši da bi mu nastup u Srbiji upravo zbog njegovog srpskog porekla zatvorio vrata kod "šahovničara". Za razliku od njega, Đorđe Novković nije mogao da sakrije poreklo, jer svi znaju da je rođen u Šapcu, ali je tokom '90-ih sve učinio da ga zatre, pa se danas njegov sin Boris izjašnjava kao Hrvat (majka mu je Hrvatica), iako, fakat, nije nacionalno ostrašćen kao otac. Doris Dragović, čiji su preci iz okoline Pljevalja, istakla se pevanjem "himne" "Danke Dojčland" i pljuvanjem po sunarodnicima koji su je, tobože, naterali da pre dvadesetak godina otpeva "Hej, Jugoslaveni"!

Prokleto je sve - što od Srba je!

U Srbe spadaju i Arsen Dedić (njegov rođeni brat Milutin, koji živi u Beogradu, proletos je u intervjuu za Kurir detaljno pričao o poreklu Dedića), Goran Karan (otac mu je Novosađanin, a on sam je rođen u Beogradu, ali nije na "udaru" jer je umesto uzornog katolika postao vernik hare krišne), Rajko Dujmić (poreklom je sa Banije, a poslednjih godina je spas za zdravstvene probleme tražio u molitvi po pravoslavnim manastirima u Lepavini i Gorskom Kotaru), Vlado Kalember...

Nina Badrić je takođe Srpkinja. Njeni su iz sela Dragotina, smeštenog uz put Glina-Dvor na Uni. Posle akcije "Oluja" 1995, Ninu su neki hrvatski mediji optuživali da je okrenula leđa svojoj baki, koja je nakon proterivanja Srba ostala sama u Dragotini. Navodno, Ninina baka je umrla od gladi jer nije bilo nikoga da joj pomogne!

Srbi po rođenju su i hrvatski pevači Jasmin Stavros i Drago Diklić. Prvi je rođen u Šapcu i proslavio se prepevima grčkih pesama, iz čega je nastalo i njegovo umetničko ime, dok je Drago Diklić, jedan od najboljih šansonjera u Hrvatskoj, poreklom iz Like.
Ovim se lista "njihovih, a naših" svakako ne završava - ko zna koliko će nas još hrvatskih zvezda i zvezdica iznenaditi "prljavom" srpskom krvlju, koju tako vešto skrivaju!
Džoni Štulić, vođa Azre, uvek je otvoreno govorio o svojim srpskim precima, koji su živeli u jednom selu kraj Knina, da bi se krajem 19. veka odselili u gradić Nin na dalmatinskoj obali. Tamo su primili katoličku veru, ali je Štulić, kao ateista, krajem '80-ih godina nekoliko puta izjavljivao da je svestan svog srpskog porekla, dodajući čak kako su svi južni Sloveni poreklom Srbi!

Dzoni Srbine!!!!:super::klap:

Нађи ми тај податак што износиш на овом линку ?

http://www.unhcr.org/cgi-bin/texis/vtx/page?page=49e48d7d6

Nisi pogodio.
Al ja 100% znam da tvoj djed sigurno nije Franjo ili Josip ili Stjepan ili neko drugo lijepo hrvatsko ime.
Ne može od Srbina postati Hrvat nikako, ma koliko vi to željeli! :hahaha::hahaha:

Poznam ih podosta,ako su Dragovici Dragojevici,Vuckovici,Ivanisevici,Ljubicici itd. hrvati duze od 80-90 da ti vjerujem,ali nije tako znas ti to.Aj` olaksaj sebi pa priznaj koje ti je lijepo Srpsko prezime!

Back