lady_D
Zainteresovan član
- Poruka
- 282
Ne znam šta znači vodena vodolija.Jedino što znam je da nisam zla.
sta se bre upucavas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta znači vodena vodolija.Jedino što znam je da nisam zla.

sta se bre upucavas![]()
ljubi ,bre![]()
Ide mi se na more, možda on može nešto da uradi za mene.
i onda poslije sve fino zabetonirati

Može biti.Ide mi se na more, možda on može nešto da uradi za mene.

I treba da ljubi!
Nego kako!?

Može biti.Ide mi se na more, možda on može nešto da uradi za mene.

Draga, ako ti je ovo "71" godište, SVE možemo da dogovorimo!![]()
Očekuje se dolazak 500.000 Talijana
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,8,1,,171584.jl
![]()
![]()
Šta reći nego, DOBRO NAM DOŠLI!!!

Koj ce tuki tu kad imaju svoje more?![]()

Kolone turista prema moru u Hrvatskoj duge i do 20 km!
Tako lijepa, a tako blizu....![]()

Očekuje se dolazak 500.000 Talijana
ZAGREB - Udarnoga turističkoga vikenda zabilježen je dolazak rekordnog broja turista ova sezone, ali i kilometarske gužve. Samo na naplatnim kućicama u Lučkom do jučer u podne prema moru se uputilo oko 29.000 automobila, i oko 900.000 turista, mahom iz inozemstva.
Preko triju graničnih prijelaza u Istarskoj županiji - Kaštela, Plovanije i Požana - od petka do subote u 12 sati u našu je zemlju ušlo je ukupno 66.876 putnika od kojih je 61.414 bilo inozemnih turista. Od inozemnih gostiju na ulazu u Hrvatsku bilo je najviše Slovenaca, Nijemaca i Talijana, kojima počinje tradicionalni odmor u kolovozu (ferragosto). Očekuje se dolazak oko pola milijuna Talijana, kolona na talijanskim cestama prema Hrvatskoj je kilometarska. Primjerice, kod Venecije je jučer kolona bila i 30 kilometara
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,8,1,,171584.jl

Kolko ih stane u auto, 30?![]()

Koj ce tuki tu kad imaju svoje more?![]()
Neki ljudi putuju autobusima i motociklima!![]()

“Мare nostrum” тако се Јадранско море обележава на војним поморским картама Италије.

“Мare nostrum” тако се Јадранско море обележава на војним поморским картама Италије.
Mare Nostrum (Latin for Our Sea) was a Roman name for the Mediterranean Sea. In the years following the unification of Italy in 1861, the term was revived by Italian nationalists who believed that Italy was the successor state to the Roman Empire,[1] and should seek to control ex-Roman territories in the Mediterranean. The term was again used by Benito Mussolini for use in fascist propaganda, in a similar manner to Adolf Hitler's lebensraum.
Mare Nostrum may refer to:
* Mare Nostrum, the Roman term for the Mediterranean Sea, adopted by Italian nationalists and fascists.
* Mare Nostrum (novel), a Spanish-language novel by Vicente Blasco Ibáñez
o Mare Nostrum (film), its 1926 silent film version
* MareNostrum, one of the most powerful supercomputers in Europe.
* Watch Mare Nostrum: Panerai, an original prototype watch designed in 1943 for Italian Navy officers
* Mare Nostrum (swimming), a series of 3-4 swim meets held in early summer along the Côte D'Azur
* Mare Nostrum, an album by Paolo Fresu, Richard Galliano and Jan Lundgren
* Mare Nostrum (board game), a 2003 board game by Serge Laget
* Red Orchestra: Mare Nostrum, a mod to the computer game Red Orchestra: Ostfront 41-45
* Mare Nostrum (album), a 2008 album by Stormlord