ТАКО ЈЕ УБИЈАО СФОР

dragon x

Buduća legenda
Poruka
46.096
Симо Дрљача


Рођен је 1947. у Ивањској. Завршио је Правни факултет у Сарајеву. До почетка рата радио је у Приједорском средњошколском центру. Од 1992 године води низ одговорних послова у Министарству унутрашњих послова Републике Српске. Био је начелник Станице јавне безбиједности у Приједору. Био је један од организатора одбране града Приједора од муслиманских паравојних формација (Територијалне одбране и Патриотске лиге) које су уз употребу оружане силе хтјеле да преузму контролу над градом. Над српским цивилним становништвом на подручју Приједорске општине у Другом свјетском рату извршена су велика злодјела, масакри, убиства, силовања и остали злочини од стране усташа, нацистичке Њемачке а уз свесрдну помоћ муслимана. Одбрана Приједора је била витална за опстанак становништва. Након потписивања Дејтонског споразума Симо Драљача се нашао на тајној листи СФОР-а за хапшење. На дан 10. јула 1997. у околини Приједора док је био на пецању, припадници британског контингента СФОР-а су га убили. Симо Дрљача је био прва особа из Републике Српске кога су у мирнодобском раздобљу убили припадници СФОР-а.


http://sr.wikipedia.org/sr-ec/Симо_Дрљача


Драган Гаговић


Dragan Gagovic je poginuo 9.I 1999. godine izmedju 11,00 i 12,00 casova, na putu izmedju Ustiprace i Cajnica u republici Srpskoj. Naime, jedinice SFOR-a ucinile su prepad i ubile Dragana Gagovica na ovom putu kada se on, sa još petoro dece (starosti od 11 do 12 godina) koje je vozio u svom automobilu marke "Golf", vracao sa kursa za karatiste koji je odrzan na planini Tari u Repulici Srbiji (SR Jugoslavija).

Prema zvanicnim navodima predstavnika SFOR-a, Dragan Gagovic je ubijen od strane franscuskih vojnika SFOR-a, navodno "u samoodbrani". Medjutim, izjave petoro dece koja su se nalazila u kolima zajedno sa Gagovic Draganom, ukazju da je on bukvalno likvidiran, tako što mu je pucano s ledja. Zato je angazovan sudskomedicinski ekspert da na osnovu materijalnih tragova pronadjenih na licu mesta, objektivnog nalaza ustanovljenog prilikom obdukcije tela pok. Gagovic Dragana i izjava svih svedoka, da svoje strucno mišljenje.

Za analizu su se koristila sledeca zvanicna dokumenta: zapisnik o uvidjaju sa lica mesta (sl. 1) koji je izvršio istrazni sudija Osnovnog suda u Rogatici, gospodja Mandic Nada, zvanicna skica lica mesta (sl. 2), fotodokumentacija sa lica mesta, zapisnik o ponovnoj obdukciji tela pok.Gagovic Dragana koju je izvršio patolog Dr Milic Staniša (uz video snimak sa ove obdukcije), kao i iskazi petoro dece koja su se nalazila u kolima sa Gagovic Draganom i iskazi drugih svedoka kojima je kretanje bilo spreceno od strane pripadnika SFOR-a na delu puta gde je izvršen prepad na Gagovic Dragana.



Is skice lica mesta i izjava svih petoro dece, vidi se da je prepreka na putu bila postavljena negde izmedju mesta gde su pronadjene puscane caure (br. 4 u skici) i mesta gde je zatecen prevrnuti automobil, a to je iza mesta gde je pronadjen jedan patron cal. 12 mm (gledajuci u pravcu kretanja automobila) - br. 5 u skici.


Ovaj prepad na Gagovic Dragana je, kako to proizilazi iz navedenih dokumenata, izvršen uz pomoc nekoliko desetina vojnika, motornih vozila i kamiona, kao i uz pomoc helikoptera. Nakon ubistva Gagovic Dragana, izvršeno je i hapšenje petoro dece, koja su se sa njim nalazila u kolima, i koja su nakon više sati provedenih "u pritvoru" vracena svojim roditeljima. Ova deca su po sopstvenoj i to istovetnoj izjavi, neposredno po hapšenju bila primorana da sede na snegu, u toku transporta su morala da sagnu glave kako ne bi videla gde ih odvode, a u bazi SFOR-a su detaljno ispitivana. U bazi SFOR-a su ova deca i pregledana od strane lekara, koji je utvrdio da deca nisu zadobila telesne povrede, ali im je isti lekar nagovestio da ce imati teške psihicke posledice.


3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg



http://lpc.50g.com/gagovic/opis.html


Рада Абазовић


5. ЈАНУАРА /СРНА/ - Рада Абазовић преминула је од посљедица рањавања у јутрошњој акцији Еуфора у околини Рогатице - изјавио је Срни директор Клиничког центра у Фочи Вељко Марић.

Марић је рекао да је Рада Абазовић примљена у 12.35 часова у Клинички центар у Фочи и да је преминула прије хируршког захвата.

Према Марићевим ријечима, у 11.15 часова у Клинички центар примљен је и њен 11-годишњи син Драгољуб Абазовић и над њим је извршен операциони захват, јер је имао повреде од ватреног оружја на стомаку.

Марић је додао да се Драгољуб након операције налази на Одјељењу интензивне његе.

"Трећи повријеђени, Драгомир Абазовић, имао је повреду главе од ватреног оружја и налази се на Одјељењу радиологије" - рекао је Марић.

Драгомир Абазовић /48/, његов син Драгољуб /11/ и супруга Рада /47/ тешко су рањени у акцији коју су јутрос извели припадници Еуфора код Рогатице - изјавио је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова РС Радован Пејић.Кантонално тужилаштво у Сарајеву отворило је прије више година истрагу против Драгомира Абазовића због сумње да је починио ратни злочин против цивилног становништва на подручју Рогатице, потврдио је Срни портпарол Кантоналног тужилаштва Олег Чавка.

Он је рекао да се овај предмет сада налази у Тужилаштву БиХ, које је оцијенило да се ради о "врло осјетљивом" случају.

Према Чавкиним ријечима, Кантонални суд у Сарајеву за Абазовићем је расписао потјерницу 1999. године, а обновљена је 2001. године.

У Тужилаштву БиХ данас нису били доступни службеници за односе са јавношћу.


"Акција је изведена на захтјев органа Кантона Сарајево, а о њој нису обавијештени нити су учествовали припадници МУП-а РС" - рекао је Пејић.

Портпарол међународних снага у БиХ Џем Томас рекао је Срни да је Драгомир Абазовић, којег су јутрос у Рогатици покушали да ухапсе припадници локалне полиције и Еуфора, "нанио сам себи повреде".

Томас тврди да је "приликом припреме операције Абазовићевог хапшења на основу потјернице Суда у Сарајеву на припаднике Еуфора пуцано, на шта су они одговорили и два лица у кући су повријеђена".Агенција за истраге и заштиту /СИПА/ није директно учествовала у јутрошњој акцији код Рогатице - рекао је Срни портпарол Сипе Адмир Катица.

"Припадници Сипе претражили су базу података и утврдили да је расписана потјерница за лицем са иницијалима Д.А. за којег се сумња да је био предмет акције" - рекао је Катица.

Он је навео да је Сипа "у одговарајућем контакту" са представнцима Еуфора.


"Акција је изведена на захтјев органа Кантона Сарајево, а о њој нису обавијештени нити су учествовали припадници МУП-а РС" - рекао је Пејић.

Портпарол међународних снага у БиХ Џем Томас рекао је Срни да је Драгомир Абазовић, којег су јутрос у Рогатици покушали да ухапсе припадници локалне полиције и Еуфора, нанио сам себи повреде, али се налази ван животне опасности.

Он је истакао да је "приликом припреме операције Абазовићевог хапшења на основу потјернице Суда у Сарајеву на припаднике Еуфора пуцано, на шта су они одговорили и два лица у кући су повријеђена".

У питању је била грешка, јер Драгољуба Абазовића нико није теретио ни за какав ратни злочин.


Убијен је и Јанко Јанић од стране припадника СФОР-а.
 
Poslednja izmena:
BIH PLAĆA PORODICI STAROVLAH 1,6 MILIONA MARAKA


Tražeći Radovana Karadžića NATO vojnici upali u Parohijski dom na Palama, a zatim pretukli Jeremiju i Aleksandra Starovlaha nanoseći im teške telesne povrede opasne po život, udarajući ih i tvrdim predmetima i mehaničkim oruđem


http://www.kurir-info.rs/vesti/bih-placa-porodici-starovlah-1-6-miliona-maraka-52612.php


starovlah-j4-v.jpg
starovlah-a4-v.jpg



Претучени свештеник и његов син у акцији војника НАТО-а. Одштету ће наравно платити грађани бих.
 
Него не видим жуте хохштаплере на овој теми... чудо једно...

Хвала вам свима за репутације.

У овој ТВ емисији може се видјети цијела прича о убиству Гаговића у Фочи. Војници су пуцали и на дјецу и само правим чудом нико од дјеце није страдао.

http://rtrs.tv/av/player.php?id=11627&x=1


Мисија НАТО-а и војника СФОР-а укључује могућност да будете убијени било гдје и било када у бих и да баш нико неће одговарати за вашу смрт.
 
Него не видим жуте хохштаплере на овој теми... чудо једно...

Још увијек нико од њих да прокоментарише и објасни нам та савремена достигнућа демократије по којој можеш убити кога хоћеш и гдје хоћеш у бих а да не одговараш никоме...:think:
 
Treba redovno podsećati Srbe na to šta je NATO i kako se ponašaju njegovi vojnici.


Ако ова генерација заборави и својој деци не пренесе ИСТИНУ о ономе шта нам се десило и од КОГА, ми ћемо ПОНОВИТИ ГРЕШКУ коју су учинили наши дедови и очеви када су ОПРОСТИЛИ и ЗАБОРАВИЛИ злодела која су над њима извршена пре 60 и пре 100 година! А на то НЕМАМО ПРАВО и зато овакве примере треба у истицати и тежити да се не забораве. Грех је знати за злочин а јавно га не обелоданити, велики грех и пред Богом, пред људима и пред ПОТОМЦИМА! СТРАШНО!!!
 
Poslednja izmena:
ТАКО ЈЕ УБИЈАО СФОР

Симо Дрљача


Рођен је 1947. у Ивањској. Завршио је Правни факултет у Сарајеву. До почетка рата радио је у Приједорском средњошколском центру. Од 1992 године води низ одговорних послова у Министарству унутрашњих послова Републике Српске. Био је начелник Станице јавне безбиједности у Приједору.

Био је један од организатора одбране града Приједора од муслиманских паравојних формација (Територијалне одбране и Патриотске лиге) које су уз употребу оружане силе хтјеле да преузму контролу над градом.

Над српским цивилним становништвом на подручју Приједорске општине у Другом свјетском рату извршена су велика злодјела, масакри, убиства, силовања и остали злочини од стране усташа, нацистичке Њемачке а уз свесрдну помоћ муслимана.

Одбрана Приједора је била витална за опстанак становништва. Након потписивања Дејтонског споразума Симо Драљача се нашао на тајној листи СФОР-а за хапшење.

На дан 10. јула 1997. у околини Приједора док је био на пецању, припадници британског контингента СФОР-а су га убили. Симо Дрљача је био прва особа из Републике Српске кога су у мирнодобском раздобљу убили припадници СФОР-а

Шта рећи за савезнике хрвата и муслимана-нато своровце...стока кукавичка.
Слали су по читаве јединице на ненаоружане Србе.Убице.
 
ТАКО ЈЕ УБИЈАО СФОР



Шта рећи за савезнике хрвата и муслимана-нато своровце...стока кукавичка.
Слали су по читаве јединице на ненаоружане Србе.Убице.

Убице. Пуцали су на Гаговићев аутомобил, у којем је било петоро дјеце, држали дјецу на снијегу као таоце, на крају их покушали убиједити да су ружно сањали...

Претукли свештеника и његовог сина, тврдећи да су повреде настале од експлозије.

Пуцали на дјечака и убили му мајку, и нико није одговарао та та злодјела. Правдали су се тим да је дјечак пуцао на њих, замисли који су то биједници. Парафинска рукавица је показала да дјечак није пуцао, али већ је било касно за спас жене.

Једном рјечју - убице.
 
Још увијек нико од њих да прокоментарише и објасни нам та савремена достигнућа демократије по којој можеш убити кога хоћеш и гдје хоћеш у бих а да не одговараш никоме...:think:

A zar je u Srbiji drugacije? Kome bi to SFOR,KFOR i NATO odgovarali?
 

A zar je u Srbiji drugacije? Kome bi to SFOR,KFOR i NATO odgovarali?

Ови у бих нису никоме и ни за шта одговарали. Дођу и хладно пуцају на дјецу, жене, пребијају свештеника и његовог сина.

Онда само поставе на ТВ свог портпарола који изјави да НАТО није изашао из оквира свог мандата и да ће цијели случај бити истражен. И ником ништа, кога нема нема га више....:evil:
 
Dragan Gagovic je poginuo 9.I 1999. godine izmedju 11,00 i 12,00 casova, na putu izmedju Ustiprace i Cajnica u republici Srpskoj.

Naime, jedinice SFOR-a ucinile su prepad i ubile Dragana Gagovica na ovom putu kada se on, sa još petoro dece (starosti od 11 do 12 godina) koje je vozio u svom automobilu marke "Golf", vracao sa kursa za karatiste koji je odrzan na planini Tari u Repulici Srbiji (SR Jugoslavija).

Prema zvanicnim navodima predstavnika SFOR-a, Dragan Gagovic je ubijen od strane franscuskih vojnika SFOR-a, navodno "u samoodbrani". Medjutim, izjave petoro dece koja su se nalazila u kolima zajedno sa Gagovic Draganom, ukazju da je on bukvalno likvidiran, tako što mu je pucano s ledja.


Ovaj prepad na Gagovic Dragana je, kako to proizilazi iz navedenih dokumenata, izvršen uz pomoc nekoliko desetina vojnika, motornih vozila i kamiona, kao i uz pomoc helikoptera.

Nakon ubistva Gagovic Dragana, izvršeno je i hapšenje petoro dece, koja su se sa njim nalazila u kolima, i koja su nakon više sati provedenih "u pritvoru" vracena svojim roditeljima.

Ova deca su po sopstvenoj i to istovetnoj izjavi, neposredno po hapšenju bila primorana da sede na snegu, u toku transporta su morala da sagnu glave kako ne bi videla gde ih odvode, a u bazi SFOR-a su detaljno ispitivana.

U bazi SFOR-a su ova deca i pregledana od strane lekara, koji je utvrdio da deca nisu zadobila telesne povrede, ali im je isti lekar nagovestio da ce imati teške psihicke posledice.

Какво иживљавање наших ,,пријатеља" из европијанске уније.

Француским кукавицама је било потребно неколико десетина војника,оклопних возила и хеликоптер да убију с леђа ненаоружаног човека пред петоро деце!
 
Рада Абазовић


5. ЈАНУАРА /СРНА/ - Рада Абазовић преминула је од посљедица рањавања у јутрошњој акцији Еуфора у околини Рогатице - изјавио је Срни директор Клиничког центра у Фочи Вељко Марић.


Марић је рекао да је Рада Абазовић примљена у 12.35 часова у Клинички центар у Фочи и да је преминула прије хируршког захвата.

Према Марићевим ријечима, у 11.15 часова у Клинички центар примљен је и њен 11-годишњи син Драгољуб Абазовић и над њим је извршен операциони захват, јер је имао повреде од ватреног оружја на стомаку.

Марић је додао да се Драгољуб након операције налази на Одјељењу интензивне његе.

"Трећи повријеђени, Драгомир Абазовић, имао је повреду главе од ватреног оружја и налази се на Одјељењу радиологије" - рекао је Марић.

Драгомир Абазовић /48/, његов син Драгољуб /11/ и супруга Рада /47/ тешко су рањени у акцији коју су јутрос извели припадници Еуфора код Рогатице -

изјавио је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова РС Радован Пејић.Кантонално тужилаштво у Сарајеву отворило је прије више година истрагу против Драгомира Абазовића због сумње да је починио ратни злочин против цивилног становништва на подручју Рогатице, потврдио је Срни портпарол Кантоналног тужилаштва Олег Чавка.

"Акција је изведена на захтјев органа Кантона Сарајево, а о њој нису обавијештени нити су учествовали припадници МУП-а РС" - рекао је Пејић.

Портпарол међународних снага у БиХ Џем Томас рекао је Срни да је Драгомир Абазовић, којег су јутрос у Рогатици покушали да ухапсе припадници локалне полиције и Еуфора, "нанио сам себи повреде". :dash:


У питању је била грешка, јер Драгољуба Абазовића нико није теретио ни за какав ратни злочин.


Убијен је и Јанко Јанић од стране припадника СФОР-а.

Овде видимо класичан пример како се окупационе трупе сфора из састава натоа понашају као плаћене убице унајмљене од стране муслимана.

Хладнокрвно убијају Србе,жене,децу по налогу муслиманских кантоналних судова,и тиме директно учествују у наставку етничког чишћења Срба,а притом и дају несувисла - цинична саопштења како се Срби самоповређују.


Европске вредности на делу.
 

Back
Top