Takmičenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK...meni jedna stvar nije jasna..
po kojoj logici su za III godinu izbacene lekcije iz plana za takm.???(o istoriji je rec)
elem,iz svake oblasti je poslednja lekcija izbacena(Ljusiceva (nova) knjiga za dr.-jez. smer):shock:

Inace,opstinska takmicenja se odrzavaju 16.marta,tako da nije kasno da sa spremanjem pocne svako ko je zanteresovan..Rado cu podeliti sve dragocene informacije (moja profa je vrlo mlada i entuzijasticna :D)..
Ja sam lenjo pocela..tek sam prvu oblast presla(ali,onako temeljno..ubise me u pojam silne godine u Humanizmu i Renesansi..:roll:)..
Se jos neko sprema?

Evo ja se spremam :D
Mene je ova knjiga ubila u pojam kada sam je prvi put otvorila, stvarno se covek malo zaneo dok ju je pisao...ako nista drugo, da barem ima manje godina :neutral:
Zar nisu opstinska takmicenja nesto ranije?
Ne brini,nisam ni ja nista vrednije krenula da spremam :D ...nije da ne zelim, jednostavno nemam vremena :P

Opstinsko je u Beogradu 9. marta (nedelja).
Ja jos nisam krenula da se spremam, iako je skolsko za 20ak dana :-| ali krenucu...
Nekako su bzvz iseckali udzbenik, izbacili bitne lekcije, ma potpuno blesavo, ali sta da se radi!
A i inace je udzbenik pisan VRLO haoticno, ja bih tog Ljusica nazad u skolsku klupu, da se malo informise koliko je njegov udzbenik popularan :evil:

hmm..oko datuma takmicenja..dunno..:confused: možda su samo u bg-u drugaciji datumi..
u svakom slucaju,solidarisem se sa vama,rox i sheep,da knjiga nije narocito pogodna za ucenje kakvo ovo takm.zahteva..
po meni,veoma je lepo napisana..ali u FORMI ROMANA!!!Bez zezanja,jako se lako cita,u kontinuitetu,ali,sve informacije su pomesane,nema jasno odredjenih sistematskih jedinica..
Ja sam presla prvo pog.,je l',ali jos uvek se vracam na godine iz "Vremeplova",neke mi je dosta tesko zapamtiti,jer se nigde u textu ne pominju..
Upravo sad se spremam za napad na drugo..moram ja to malo ubrzati,ako zelim nesto da uradim do XVI..
LJudi,srecn..
vama je verovatno teze,jer imate i skolsko takm*..drzim vam palceve!

*kod nas(mada smo dosta stara i velika Gimn.) nema mnogo interesenata..:D

ohhh blago vama sto nemate skolsko! osecam da je najteze to proci (jer samo 5 iz generacije prolazi... a skola ima preko 300 ucenika u generaciji!) , lako cu ja za opstinsko...
@stella
ucis sve godine iz vremeplova? omg mislim da nece biti BAS TAKO detaljno??! jao.

kod nas(mada smo dosta stara i velika Gimn.) nema mnogo interesenata..:D
Pa ni kod nas nema mnogo interesenata,zato se ja i cudim u cemu je uopste i poenta skolskog :roll:...ali ajde...
Hm...dobar deo knjige je dosta dobro i detaljno ispisan i to je ok...ali neke lekcije su toliko bzvz i haoticno uradjene da je to strasno...npr. francuska revolucija...tu nikako nisam uspela da se snadjem...godine i imena su samo nabacani...moglo je to malo bolje i jasnije da se predstavi...

Joj pricaj mi o tome, ja ucim francusku, pojela sam se od muke koliko je tesko!
Kod nas ce ove godine biti bas dosta zainteresovanih (iz mog razreda nas 10ak ;) ) a 5 ljudi je malo jer ima 9 odeljenja, znaci ni jedan ucenik iz odeljenja... a opstinsko ce biti lakse, jer se mesto dobija u zavisnosti od broja poena, a ne od toga koliko je boljih :)
btw za fiziku je na opstinskom iz nase skole bilo ukupno dvoje ljudi iz cele generacije :lol: nije ni bilo skolsko, mogao je da ide ko hoce.... hahaha

Volim je i ja pa ne idem na takmicenje niti imam vremena da je ucim... Mislim ne kazem to kao nesto lose bas suprotno cestitam vam svima.. Kazem da zalim sto ne mogu i ja da idem na takmicenje...

Mozes li mi ko pomoci i reci gde mogu da se nadju Zadaci sa skolskog takmicenja iz matematike za 4. razred osnovne skole za 2008. godinu ili neku od ranije svejedno

link ili adresa ili bilo sta mi je od pomoci

snee@ptt.yu

hvala ti unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back