Ae bwe cuti tu
A što je najgore, u 8. sam zeznula na lakim pitanjima... I onda mi se smučilo...
Sad me nešto i mrzi da vedžbam, moj prof i nije nešto raspoložen za ta takmičenja, nema onaj entuzijazam koji je imala moja nastavnica, a pogotovo ne takve ambicije.
Možda nekad odem u Tršić, ali po svemu sudeći samo kao turista
DA SE NISI USUDILA TAKO DA RAZMISHLJASH!
Prvo, koliko se secjam, ti sama si veoma entuzijastichna i spremna da radish i probijash se. Drzhi to u sebi.
Drugo, meni je u osnovnoj srpski predavala DIPLOMIRANI PROFESOR RAZREDNE NASTAVE, iliti uchiteljica, chiji je svaki odgovor na moje pitanje vezano za gradivo (naravno, kad se zadje malo dublje) bio "Paaa, imam ja to kod qcje u knjigama, donecju ti..."... :|
Da li me je to sprechilo da u osnovnoj shkoli osvojim sto pedeset bodova (ne shalim se, sad sam rachunala

) osam diplomica, od chega jednu na republichkom? Ne!
U srednjoj mi je predavala zhena koja je, za razliq od ove iz osnovne, IMALA znanje, ali je bila toliko nezainteresovana za to da ga deli sa mnom. U srednjoj se ne radi gramatika, nema veze, ja sam radila sama (kao i u osnovnoj), ali ona je bila toliko nezainteresovana i za moja takmichenja, i za to da li se ide u Trshicj ili ne... A mene nije interesovalo to shto nju ne interesuje! Okej, smetalo mi je to shto se uvek uz moje spominje i njeno ime, kao da je ne znam koliko zasluzhna za moje uspehe, ali nije me pokolebalo da u srednjoj tri puta odem u Trshicj i dva puta uzmem diplomu.
Samo radi, radi i radi, ako volish, naravno! Ako ne, onda zaista nema svrhe. Okreni se nechemu shto te vishe zanima
I samo da napomenem zashto je to josh dobro... dodjesh na Filfax, ne odesh ni na jedno predavanje iz savremenog srpskog i na ispitu dobijesh 10q