EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
mozda vam je sa novim avatarom jasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Well,as a matter of fact...Ben_Adam:OKay, MOJ AVATAR JE BIO EVA LONGORIA!!!!! DA LI JE TO TREBALO DA ZNACHI DA SAM ZHENSKO?! A?! A?!?!?![]()
![]()
![]()
lp_rox_girl:Čestitam na osvojenom mestu! Ja sam 2.
Nemoj da ti je krivo,meni je 1 bod nedostajao da imam max pa da osvojim prvo mesto,zeznula sam na nekoj banalnoj stvari...Ipak sam happy
And,there is always next year![]()
hvala (:Slayer:@Ip rox girl
dobra slika![]()
U centralnoj...Nisam imala mnogo vremena da razmišljam o organizaciji,pošto sam u školu stigla u 5 do 12, a test počinje u 12draguljche:BRAVO!
Ma i ja isto na bezveznoj stvari, a ono sto sam tacno uradio kao izbacili to pitanje, ako je bilo pitanje na testu sta ga naknadno izbacujete. Videla si i sama kakva je bila organizacija. Mada sve u svemu bilo je cool. Gde ste vi odsedali?Gde si polagala u onoj centralnoj ili onoj drugoj skoli? Mozda smo se negde sreli! heheh Blago tebi, ali ja necu moci da idem naredne godine, jbg idem na faks, mozda se i tamo organizuju neka takmicenja. heheh ko zna ;-) pozz
Ma,važno je učestvovatiSlayer:lepo, lepo....
ja sam u osnovnoj iso na republicko(iz mate)... i bio sam odprilike predzadnji.... :shock:
lp_rox_girl:U centralnoj...Nisam imala mnogo vremena da razmišljam o organizaciji,pošto sam u školu stigla u 5 do 12, a test počinje u 12Koji haos....
Stvarno,koji im je fazon da izbace pitanje nakon testa? :?
Jao da,videla sam kad smo došli kako pored nas prolazi bus sa jedno 200 ljudi poguranih unutra,a napolju 30 stepenidraguljche:pa ni meni to bas nije jasno, ma bilo sta bilo.....;-)
Ma mi smo stigli na vreme smestili se i oko 11 vec bili kod skole. Onda su nas tu razdvojili i ubacili u neki gradski bus jedno 2000 ljudi i odbacili u neku p....m...., neku zescu perifieriju, mozda i selo ko zna...A kad smo zavrsili test umesto da nas vrate, ostavili nas tamo....al nama profesorka platila taxi heheheh. Cekanja rezultata se sama secas, za pola sata, za dva sata i tako od 18h dok ih konacno nisu izbacili u 00h...i sutra "ceremonija dodele "nagrada"" dok su zavrsili da sto vise njih dobije diplomu.. ali jos jednom bilo proslo idemo dalje :-)