Tajno društvo Iluminata

ПРОБУДИ СЕ АМЕРИКО НАПАДНУТА СИ
Најновије ажурирање о ВЕФ-у Мауи, Лахаина Фирес, Хаваји ‌Законодавство усвојено на Хавајима пре него:
& Лоцкхеед Мартин је један од највећих донатора америчког Црвеног крста, који такође развија оружје ДЕВ (Дирецт Енерги Веапонс) за војску‌„Зато што када погледам, када уђете у ове ствари и погледате историју, имате толико много прича које су преписане, а затим испричане другачије. И онда, ако погледамо две ствари са стварима са гувернером, ствари са гувернером и ствари које су се дешавале са гувернером.‌Гувернер је непосредно пре овога доносио законе како би могли да промене зонирање. Размисли о овоме. Желели су да промене зонирање пре догађаја. Онда се догоди догађај и онда ће одједном људи изгубити своју земљу или ће им њихова земља бити одузета од ФЕМА-е. И то је оно што ФЕМА ради. ФЕМА долази тамо да би могли да покушају да кажу да ће вас спасити, баш као и Црвени крст.‌Балонеи. И покушавају да кажу да ће вам помоћи када су на другој страни. Ако погледате највећег донатора или једног од највећих донатора на Црвеном крсту, то је Лоцкхеед Мартин.‌Лоцкхеед Мартин, ОНИ створе росе, росе (директно енергетско оружје). Дакле, ако размислите о овоме, ако људи који стварају оружје финансирају људе који долазе након уништења, видите ли шта се дешава? Иде напред-назад. А онда се у међувремену напише нова прича, нова бајка, нова историја, шта год хоћете да кажете.‌Почињемо да видимо ово и они преузимају власт и онда се историја потпуно губи и сва баштина је нестала. Култура је нестала. И полако настављају да раде ово. И ТОЛИКО ПУТА СУ ОВО РАДИЛИ‌Само да видите ово, само да видите само да осетите ово, могли бисте осетити осећај кроз екран. Могао си да осетиш. Могли сте да видите слике и знате да нешто није у реду
Vazno je da Oprina rezidencija ostala netaknuta...

Говорећи на панелу Свјетског економског форума, "Гласник мира" УН-а, Јане Гоодалл, залаже се за смањење глобалне популације на 450 милиона - смањење од 95% од данашње популације:„Не можемо се сакрити од раста људске популације. Јер, знате, он лежи у основи многих других проблема. Све ове ствари о којима причамо не би биле проблем да постоји величина популације која је постојала пре 500 година. "Извор:
Ne znam kako ovo zamisljaju da izvedu, kad depopulaciju vrse medju zapadom, dok je kod ostalih bust populacije?

Ne znam kako ovo zamisljaju da izvedu, kad depopulaciju vrse medju zapadom, dok je kod ostalih bust populacije?
Jenki su zlo
Njima nisu sveti ni životi njihovi gradjana , oni prvo sve isprobaju na svom stanovništvu . posle ne nekoj banana državi pa krenu na krupnije
Kliki koja je sad na čelu vlada zapada i koja je sistematski dovodjenja godinama ljudski životi su samo brojka koju moraju smanjti

u slucaju nuklearnog rata vozite se avionima jata

kako kako? jel vidis da ima pacijenata kao ukrajinci sto su koji ne zale da izginu, protiv nuklearne velesile?
tajvanci na primer, pa dalje masa zemalja u aziji, japan koreja, samo trebaju ipak malo bolje da se naoruzaju od ukra, i ima da se depopulisu kao bele lale

ni eu saveznici nece da ustuknu, isto su spremni da se depopulisu, samo ce cela eu biti ozracena, ali sta ces brojke su surove, nema biranja? 450 милиона - смањење од 95% ... moze lako da se dodje do te cifre sa trenutnim stanjem kolektivne svesti, nista vise od trenutnog stepena indoktriniranosti ne treba, da bi se odradila depopulacija, eventualno da se sve zacini sa armagedonitima i laznom apokalipsom, kad vec toliko ljudi treba d'izgine da satrem i ja lazno otkrivenje jednom za svagda

Poslednja izmena:
u slucaju nuklearnog rata vozite se avionima jata

kako kako? jel vidis da ima pacijenata kao ukrajinci sto su koji ne zale da izginu, protiv nuklearne velesile?
tajvanci na primer, pa dalje masa zemalja u aziji, japan koreja, samo trebaju ipak malo bolje da se naoruzaju od ukra, i ima da se depopulisu kao bele lale

ni eu saveznici nece da ustuknu, isto su spremni da se depopulisu, samo ce cela eu biti ozracena, ali sta ces brojke su surove, nema biranja? 450 милиона - смањење од 95% ... moze lako da se dodje do te cifre sa trenutnim stanjem kolektivne svesti, nista vise od trenutnog stepena indoktriniranosti ne treba, da bi se odradila depopulacija, eventualno da se sve zacini sa armagedonitima i laznom apokalipsom, kad vec toliko ljudi treba d'izgine da satrem i ja lazno otkrivenje jednom za svagda
U 2. svet. r. ovi jevreji hteli da izginu od nacista, djubrad , sram ih bilo....:zlud:z:poz:

Бивши судија и посланик у Европском парламенту @mislavkolakusic
апсолутно демолира Светски економски форум и њихову кохорту - Слушај га ОФФ!!!! „Најопасније међународно удружење на свету
@wefове недеље има састанак у Давосу, Швајцарска “
„Овај састанак ће се састојати од милијардера, корпорација, лобиста и политичара ИЗАБРАНИХ СВОЈИМ НОВцем!“„НЕМА ВЕЋЕ ОПАСНОСТИ по владавину ПРАВА, ДЕМОКРАТИЈУ и 'Слободно тржиште' од ове групе!! Њихов ПРИВАТНИ ФИНАНСИЈСКИ ИНТЕРЕСИ важнији је од интереса ЧОВЕЧАНСТВА!!!”„
То је највећа МРЕЖЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА светских завереника која КРЕИРА све глобалне агенде“„
У скорије време смо видели РАТОВЕ, ПАНДЕМИЈЕ и такозвани ЗЕЛЕНИ покрет, који води осиромашењу и ПАТЊИ милијарди људи!“
„Тамо се стварају злонамерне идеје, а затим се касније ЕКСТРЕМНО ДЕТАЉНО разрађују од стране МЕДИЈА и ПОЛИТИЧАРА чији су власници!“
„Светски економски форум је по дефиницији: највећи креатор корупције на свету“
Ови људи морају да одговарају!!

U 2. svet. r. ovi jevreji hteli da izginu od nacista, djubrad , sram ih bilo....:zlud:z:poz:
neumesno poredjenje... mozes ti to bolje, pa bar mi imasmo svu slozenost 2.s.r. za i malo bolju analizu, od ove sarkasticne, ad hoc

vidi bolje sta se desava u eu parlamentu, i uopste sta branko postavlja ako je ww2 preveliki zalogaj za tebe
У скорије време смо видели РАТОВЕ
Клаус Шваб је већа претња вашој будућности од Владимира Путина

Poslednja izmena:
decki, ja ne znam sta da vam kazem sem da pomalo ludujete, onako, za svoj gros...:)
poredjenje je sasvim na mestu i istice vise nego jasnu poentu. ;)
vase tvrdnje su u stilu `pustimo mozak na ispasu`, dok istovremeno ne uvidjate da nadmasujete (prakticno-savladava vas;)) cak i banalnost zla Hane Arent. :(
zbog toga bi trebalo prvenstveno da vas bude stid i sramota, sto nijednom ne stavljate prst na celo, vec bez ikakvog zazora ucestvujete
u narativu koji se prema temeljnome zlu ponasa tek kao sa lagodnim, populistickim ulogom/chipom za obicnu, raspustenu igru pokera... ;) :cool:
no, ja na to gledam kao na medijsku zavetrinu...internetsko izduvavanje vetrova...kuznih, no opet jednosmernih, besmislenih...
do novih brejvika, itd...;) :confused: jos jednom, pamet u glavu, knjige u sake. srdacan moderatorski i ljudski pozdrav!:cool:z:poz:

poredjenje je sasvim na mestu i istice vise nego jasnu poentu. ;)
zamisli da su se slovenci otcepiv se, sacekali sa nekim minskim, pa da mi, kao jugosloveni, naoruzamo se, te povratimo svoju jugoslovensku teritoriju?

e to isto se desilo, merkelka i olande priznase, sa minskim sporazumima

rusi se na krimu otcepili, a eu je rekla ukrama da se strpe dok ih ne naoruzaju, pa ce da ih pociste u crno more kao hrvati srbe iz krajine, i povrate celovitost

i sada je putin hitler, jer ih je preduhitrio, a granatiranje trajalo svih 8 godina dok se razvlacilo sa minskim sporazumima?

shvati, kako slovenci nisu hteli jugu, tako ni rusi na krimu nisu ukrajinu, nm ozda cak 99%, sta je problem, referendum nije demokratski bio?

sada nece jos nekih 6 oblasti, nece ljudi da zive u ukro-nacizmu, kako ce ih ukre ili zapad naterati? gurajuci ukre u smrt? i ti to poredis sa konc. logorima za jevreje? izopacio si sve.
sad regrutuju sve zene ispod 60 godina, nema vise muskih da idu da ginu, dok sipamo milijarde tamo ima da ginu, posle na red dolazi poljska ili neka druga zemlja iz eu, rusi ce ih obrisati, zali boze bezumnika, ne nadaj se da cemo mi ameri da se gadjamo sa rusima, nego cete vi eurobovi

mi cemo sada da cackamo velikog kineskog zmaja, dosta nam je plasenja ruske mecke s resetom, fck eu!

Poslednja izmena:
zamisli da su se slovenci otcepiv se, sacekali sa nekim minskim, pa da mi, kao jugosloveni, naoruzamo se, te povratimo svoju jugoslovensku teritoriju?
kao po obicaju, pravis se lud i mesas babe i zabe. slovenija je bila deo zajednicke drzave jugoslavije, a rusija i ukrajna su dve zasebne drzave skoro ceo vek.
shvati, kako slovenci nisu hteli jugu, tako ni rusi na krimu nisu ukrajinu, nm ozda cak 99%, sta je problem, referendum nije demokratski bio?
dakle, na kosovu demokratski izglasaju da vise nisu deo srbije i hop - pazi, stvarno nisu. :mrgreen: z:poz: :cool:
sada nece jos nekih 6 oblasti, nece ljudi da zive u ukro-nacizmu, kako ce ih ukre ili zapad naterati? gurajuci ukre u smrt? i ti to poredis sa konc. logorima za jevreje? izopacio si sve.
ja izopacio? :lol: kako da ne! :cool: "ukro-nacizam", "velikosrpska agresija", "navali narode, velika medijska rasprodaja zvucecih falsh-parola i naci-etiketa po poslednjoj blaziranoj medijskoj modi, a najjeftinijoj ceni!" ;) bezi ,bre, donji ste.. :cool::thumbdown:
sad regrutuju sve zene ispod 60 godina, nema vise muskih da idu da ginu, dok sipamo milijarde tamo ima da ginu, posle na red dolazi poljska ili neka druga zemlja iz eu, rusi ce ih obrisati, zali boze bezumnika, ne nadaj se da cemo mi ameri da se gadjamo sa rusima, nego cete vi eurobovi
imas cudne fetise za slobodoumno-misleceg... :cool:
mi cemo sada da cackamo velikog kineskog zmaja, dosta nam je plasenja ruske mecke s resetom, fck eu!
kao i na svakom stend-apu, najveci vicevi se cuvaju za kraj.:lol::mrgreen:

ezgif-5-6daa7b3448[1].jpg

kao po obicaju, pravis se lud i mesas babe i zabe. slovenija je bila deo zajednicke drzave jugoslavije, a rusija i ukrajna su dve zasebne drzave skoro ceo vek.
tacno ce ukrama da ostane ono sto su imali pre 1 veka, skoro, pa sipak... 'oces vece, pa izgubis i ono iz vrece, a ljudske zrtve?
dakle, na kosovu demokratski izglasaju da vise nisu deo srbije i hop - pazi, stvarno nisu. :mrgreen: z:poz: :cool:
jok, ti ces da im zabranis? ne mozes izdajnika vucica da smenis, a kako ces da odlucujes za kosovare? nece te ni pitati
imas cudne fetise za slobodoumno-misleceg... :cool:
kao i na svakom stend-apu, najveci vicevi se cuvaju za kraj.
samo da se ne zaplacu mnogi od mnogo smeha

Poslednja izmena:
Барак Обама је донео "хотдогове и пицу" у вредности од 65.000 долара за приватну забаву у Белој кући користећи тајне канале.Такође знамо, захваљујући мејловима Викиликса, да је ФБИ идентификовао „хотдогове и пицу“ као педофилске шифре.
Такер Карлсон треба да уради интервју о овој теми.
F5YClyQWoAA23oJ

Замисли да верујеш да ће председник државе или уопште ико нормалан да о тако нечему остави писани траг, а поврх свега да такав један догађај буде одржан у белој кући.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back