poredjenje je sasvim na mestu i istice vise nego jasnu poentu.
zamisli da su se slovenci otcepiv se, sacekali sa nekim minskim, pa da mi, kao jugosloveni, naoruzamo se, te povratimo svoju jugoslovensku teritoriju?
e to isto se desilo, merkelka i olande priznase, sa minskim sporazumima
rusi se na krimu otcepili, a eu je rekla ukrama da se strpe dok ih ne naoruzaju, pa ce da ih pociste u crno more kao hrvati srbe iz krajine, i povrate celovitost
i sada je putin hitler, jer ih je preduhitrio, a granatiranje trajalo svih 8 godina dok se razvlacilo sa minskim sporazumima?
shvati, kako slovenci nisu hteli jugu, tako ni rusi na krimu nisu ukrajinu, nm ozda cak 99%, sta je problem, referendum nije demokratski bio?
sada nece jos nekih 6 oblasti, nece ljudi da zive u ukro-nacizmu, kako ce ih ukre ili zapad naterati? gurajuci ukre u smrt? i ti to poredis sa konc. logorima za jevreje? izopacio si sve.
sad regrutuju sve zene ispod 60 godina, nema vise muskih da idu da ginu, dok sipamo milijarde tamo ima da ginu, posle na red dolazi poljska ili neka druga zemlja iz eu, rusi ce ih obrisati, zali boze bezumnika, ne nadaj se da cemo mi ameri da se gadjamo sa rusima, nego cete vi eurobovi
mi cemo sada da cackamo velikog kineskog zmaja, dosta nam je plasenja ruske mecke s resetom, fck eu!