gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Zvat cu Martija Misteriju!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko te tera da citasAjde sveznalice svi sad skočite u rijeku sa kamneom oko vrata...
Ajde.
Trkom.
Jer kako vas čitam,ako nam glave ne dođu mikročipujući iluminatno zidarski lobiji,
rasturiće nas jevrejsko muslimanska mržnja prema hrišćanima.
Ili će nam Kastanedini predatori,Stokerovi vampiri i staroslovenske utvare popiti krv.
Ako se i tu izvučemo,sigurno će nas Gušteri srediti,Grejsi oteti i gledati đe Sunce
ne sijaili možda će nam neki drugi entiteti doći glave.
A nemojmo zaboraviti ni tajna civilizacija koje će svjetski moćnici iskoristiti da nas
dezintegrišu ili tako nešto.
Ma da.
Ajmo,razlaz.
Zaustavite Zemlju,silazim...
![]()
"Druze Tito",ja wikipederiju necitam nimalo i ne zanima me,jer tamo pise ono sto Oni zele da mi procitamo i na osnovu tog citanja sticemo lazno znanje.Znaci, kada tebi ili tebima slicnim odgovara Wiki, ona je validna. Kad ne, nije.
Zanimljiva pocetna pozicija za diskusiju.
Prvi put cujem za to , da EU zvezde predstavljaju horoskopske znakove.
Budi ljubazan i podeli s nama taj izvor informacije...
Ako je tako, izvolite sa pitanjima, rado cu vam dati odgovore...
Pre bi se reklo da Ti necitas sta ja Tebi pisem,bas mene briga za tebe i tebi slicne i ovde i bilo gde drugde.Ti ne citas sta ti ja pisem.
Ako zelis mene da edukujes, moraces mi navesti izvore svojih tvrdnji, tj dati linkove,
U suprotnom cu smatrati da si to sve izmislio kako bi se dodvorio repos fanovima ovde.
Treci put te pitam da mi das izvor svoje "mudrosti"....
Saznanje mora biti potkrepljeno cinjenicama ali ne bilo kakvim vec relavantnimZvezde na novcanicama kao sto rekoh predstavljaju 12 horoskopskih znakova...
Zvezde na novcanicama kao sto rekoh predstavljaju 12 horoskopskih znakova ili eona,a krug sacinjen od njih je Svarog ili sunce,zasto su zvezde bas zute boje,sto nisu crvene napr? ili tako neke bzvz,zato sto se i sunce svuda prikazuje kao zuto.Ako stavis krug unutar zvezda koji ce da izbrise unutrasnje krake dobices sliku sunca kako isijava,zar ne?Samo sunce predstavlja Isusa ili Isus predstavlja sunce,a 12 apostola oko njega nisu nikakve licnosti (kao ni Isus) vec zvezde ili planete (horoskopski znakovi) koji obelezavaju po jedno razdoblje kroz koje zemlja prolazi tokom vremena.
Zanimljivo zar ne?Moji izvori?Isti oni koje mozes i sam da pronadjes ali te mrzi!
Evo pitanje za Sal-a: Cemu sluze obrve? "Podeli svoju mudrost sa nama neukima"![]()
Ovo uopste nije tacno 12 zvezda je uzeto iz razloga jer se broj 12 pojavljuje cesto u svim Evropskim kulturama, reci da je SAMO ZATO STO IMA 12 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA JE DEBILNO!!!! Evo ti jos primera:
1. Imas 12 tabla sa rimskim pravom
2. Imas 12 Olimpijskih bogova
3. Imas 12 meseca u godini
4. imas 12 izraelskih plemena ........
Druga stvar, zvede su TAMNI OBJEKTI jer ono sto vidis nije boja vec svetlost koja dolazi do nas. Tako da mozes da imas i crvene zvede pa do skoro bele!!! To zavisi od toplote i dal se zvezda od nas udaljava li priblizava. Ucio si tu pojavu na fizici.
A da se svuda sunce prikazuje kao zuto uopste nije tacno, Japan ima crveno sunce, Banglades isto, tako da se npr i simbol Kukastog Krsta koji je Hitler "maznuo" 3000godina pre njega koristio ko jedan od simbola ( sunca, snage, srece, i svega onog sto je dobro )...
Uuuuu rodjeni moj tu si pobrkao stvari nacisto da nekazem pogresio si (za 12)
Ovo drugo za zvezde si u pravu i ja sam ucio isto
Ali ovo za 12 nisi dovoljno informisan i nisu horoskopski znaci u pitanju kao znaci horoskopa vec 12 sazvezdja kroz koji prolazi suncev sistem tokom jedne godine
I svi redom su uzimali to za bazu religija kroz istoriju i pra istoriju(pronadjeni crtezi u jednoj pecini u FR stara znaci puno puno i oni divljaci su crtali bika i druge zivotinje iz sazvezdja)
I zastava EU da ne zaboravimo
To uopste nije tacno sto ti tvrdis...
A dokaz pogedaj na zvanicnom sajtu EU
http://www.eurunion.org/eu/index.ph...ubmit=Search&searchphrase=all&ordering=newest
pa pogledaj prvi link i nadji zastavu ( tj imaj link Flag )
Sta da gledam "zvanicni sajt" znamo o cemu se radi
samo i dalje tvrdim da je br 12 direkno je povezan sa 12 sazvezdja a po cemu ti tvrdis da je suprotno ono sto i babe i zabe znaju ??????