Tajni sastanci o NLO-ima u Ujedinjenim narodima

e,ovo je "jako" bitno na temu "tajni sastanci o NLO-ima u ujedinjenim nacijama"....

znaci,ako utvrdimo da li SALU smeta ili ne smeta hrvatski,turski ili marsovski jezik,utvrdicemo i da li su bili oni sastanci ili nisu.......tako da,molim,da se rasprava vodi u tom smeru....

eh,kako ovi ljudi u crnom spamuju temu......

Ako vec citam post, hocu i da ga razumem.
Nadam se da ti je sada jasno. Ako nije, nacrtacu ti u paintu.

I moje legitimno pravo je, kao i svakog drzavljanina srbije, da se na srpskom forumu pise nasim knjizevnim jezikom.
Ako ti i to nije jasno, nacrtacu ti u paintu opet.

I da repliciram na ono boldovano.
- vi spamujete glupostima i sprecavate zabavu nas par koji bi i da nesto zabavno prokomentarisemo na date teme, koje se nalaze u PDF-u zabava.

Opet da pokrecem paint?

Poslednja izmena:
Ako vec citam post, hocu i da ga razumem.
Nadam se da ti je sada jasno. Ako nije, nacrtacu ti u paintu.

I moje legitimno pravo je, kao i svakog drzavljanina srbije, da se na srpskom forumu pise nasim knjizevnim jezikom.
Ako ti i to nije jasno, nacrtacu ti u paintu opet.

I da repliciram na ono boldovano.
- vi spamujete glupostima i sprecavate zabavu nas par koji bi i da nesto zabavno prokomentarisemo na date teme, koje se nalaze u PDF-u zabava.

Opet da pokrecem paint?

pa koliko vidim,ni jednom nisi pokrenuo paint :)

inace,u Srbiji pored srba postoji jos naroda i narodnosti,pa i oni imaju svoje knjizevne jezike,a ovde nigde ne pise da je ovo ISKLJUCIVO srpski forum,na kojem je jedino dozvoljena upotreba KNJIZEVNOG jezika....

uostalom,ti kada npr u bilo kojoj drugoj prilici u svakodnevnom zivotu cujes rodjene srbe sirom srbije da ne govore srpskim knjizevnim jezikom,vec nekom mesavinom englesko-satrovacko-urbano-cobansko-seljackog srpskog jezika(kako inace govori 90% srba),ti im skreni paznju da hoces iz njihovih usta da cujes iskljucivo srpski knjizevni jezik,pa ces videti kako ces se provesti....

ja nisam primetio da sam spamovao neku temu glupostima....

ali evo zato ova tema,tajni sastanci o nlo-ima u ujedinjenim nacijama,se vodi u pravcu "koji Sal hoce da cuje knjizevni jezik,a koji nece"....

eto,ti i kada se ne zabavljas,ti spamujes temu......jer da prvi nisi poceo sa tim glupostima o knjizevnom jeziku,mozda bi se ovde i dalje raspravljalo o temi iz naslova...

e,tako se nesto "crta",ako te zanima....:)

U Srbiji, koliko je meni poznato postoji samo jedan zvanicni jezik, i to Srpski, knjizevni.
Na svim elektronskim medijima (radio, tv, forumi) koji su pokrenuti i odrzavani od drzavljanja Srbije se podrazumeva da se prica , a narocito pise Srpskim knjizevnim jezikom.

Varijacije ekavica-ijekavica se tolerisu zarad sarolikosti naseg jezika, ali se iskazuju opet kroz spomenuti knjizevni jezik.

Ja ga prvi krsim, jer u svoje postove ne implementiram nasa slova (čćžš), zato sto sam lenj da se priviknem na nasu tastaturu.
Ipak, trudim se da ne koristim tudje reci i pojmove, koliko god to mogu.
Ako to i uradim, sluzi samo u cilju boljeg razumevanja posta.

Ali, za neki mesec (kalendarski) upotrebiti stranu rec, a narocito hrvatsku, je jako provocirajuce za moj pojam.

Izvoli na neki hrvatski forum, i tamo "guraj" nase pojmove, pa ces videti kako ce reagovati...

Ako si u parizu, ponasaj se kao parizanin...

:)

Evo ovako:
ako je dotični rekao istinu,ubiće ga ko zeca.
Što ćemo možda znati,a možda i ne.
Isti važi i za britanca koji se vrti na Explorer kanalu.
I za Diskaverijeve i druge priče o Rusima koji su kao poslije uništenja
KGB-a sve tajne o alienima dali njima,a sada ih jew Putin opet zatvorio...
Svu svemu,začin C...
Kad je već zabava,ajd da se zezamo.
Iako bih lično volio da se pojave neki alieni kao u filmu The Abyss.
:mrgreen:
Bar bih mogao da sa onom tehnologijom ronim do kontinenta MU.

Nazalost ,svidjalo se to nama ili ne,to su ljudi koji se konstantno javljaju ostavshi verni pdf u.
Ostali dodju, pokusaju pa kad vide s kim imaju posla ,odu.
Uostalom o svim ovim temama se moze i kvalitetno , bez vredjanja ,procitati na drugim mestima a ovde
se sve svodi na zabavu ,shto je legitimno .
Kom je do zabave taj se zabavlja ,kom je do cheg drugog ide na takva mesta gde se o tom drugom moze nauciti.
Jednostavno.

moze nauciti o Reptilima,Drako majstorima nekim XXL planetama drugim dimenzijama moze takodje nauciti o raznim bicima koja cuvaju planinu Rtanj bas si u pravu o tome treba uciti to bas je za one pametne ljude:super::worth::klap:

A ja ne mogu da razumem zašto su neki toliki nacionalisti i ponižavaju ljude čiji maternji jezik nije Srpski.Kao da na ovaj forum smeju doći samo Srbi koji perfektno govore Srpski jezik.Pitao bi ja njega dali bi on mogao govoriti književnim jezikom na neki Engleski ili Nemački forum,a na nijednom stranom forumu još nisam video da iko ikog vređa jer slabo govori jezik tog područja, već kulturno ukazuju na grešku ako je nešto previše nerazumljivo.
Sramota.

Poslednja izmena:

Back