Tajne Vatikana

Da su zakopali kamaru istine u svojim katakombama, jesu, ali isto tako mislim da bi obelodanjivanje tih "istinaa" danas nanelo mnogo stete i to nikom drugom do najobicnijem gresniku koji svoju egzistenciju i svrhu vidi u povinovanju Bozjoj volji!
Neke istine "ako kao takve uopste postoje" treba zauvek da ostanu mrtve kao dodo!

Vatikan krije toliko tajni, da kada bi se saznao samo DEO njih, ovaj svet vise ne bi bio onakav kakav danas jeste.

Zbog mnogih interesa takve tajne se dobro cuvaju i bice otkrivene kada covecanstvo SAZRE da ih sazna.

Ima tajni koje se nikada nece otkriti jer bi bile pogubne za ljudsku rasu, a mozda i za ceo zivot na Zemlji.

Pope_JPII.gif

Vatikan krije toliko tajni, da kada bi se saznao samo DEO njih, ovaj svet vise ne bi bio onakav kakav danas jeste.

Zbog mnogih interesa takve tajne se dobro cuvaju i bice otkrivene kada covecanstvo SAZRE da ih sazna.

Ima tajni koje se nikada nece otkriti jer bi bile pogubne za ljudsku rasu, a mozda i za ceo zivot na Zemlji.

Pope_JPII.gif

Objasni ovo boldovano, molim te...
Kako moze neko saznanje da bude pogubno?

Ja sam jedan od onih koji bi saznali sve tajne Vatikana, ali ***. nije ti ovo "Andjeli i Demoni" da te tek tako puste da vrsljas po arhivu... :mrgreen:

Salu na stranu, msm da je ovo jako ozbiljna tema, ali takodje mislim da niko od nas ne moze nesto posebno da joj doprinese... Osim ako nije cuo nesto, nacuo... ?!

Sve je dobrodoslo... :mrgreen:

Post da ispliva kao prva... :P

Ja sam jedan od onih koji bi saznali sve tajne Vatikana, ali ***. nije ti ovo "Andjeli i Demoni" da te tek tako puste da vrsljas po arhivu... :mrgreen:

Salu na stranu, msm da je ovo jako ozbiljna tema, ali takodje mislim da niko od nas ne moze nesto posebno da joj doprinese... Osim ako nije cuo nesto, nacuo... ?!

Sve je dobrodoslo... :mrgreen:

P.S. Mene najvise interesuje suzbijanje gnostika. Jer je moguce da je ustvari gnosticka verzija prava verzija hriscanstva...

E pa vako:
u Vatikanu kriju:
dokaze o tome ko je počeo krstaški rat,
dokaze o istinitosti Biblije,
dokaze o tome da su četvorica Papa bili žene,
dokaze o povezanosti Rotšilda,Rokfelera i još 200 familija,
dokaze o tome da je Zapad 500 puta više dužan Africi nego obratno,
dokaze o tome da je Adam bio crne puti,
dokaze...
Take your pick.
Znam,znam,nema teorija o hibridnoj rasi koja vlada Zemljom.
Ali je forum razmjena mišljenja.
Ovo je MOJE, ne pročitano negdje.
Oću bonu.
:cool:

Ja sam citao da za jednog papu da je bila zensko.Navodno Jovana VIII.Nakon sto je otkriveno to, pri izabiru svakog sledeceg pape, prolazen je poseban ritual. Kandidati za papu su stajali potpuno goli u svestenickoj odori, a odozdo su ih posmatrali njima ravni.Formalana presuda je glasila:Tecticulos habet, et bene pendentes!(Ima testise i dobro mu vise).

Izvro:Drugi Mesija-K.Najt i R.Lomas

Šta su ti latentni homići,breee...
Gledali odozdo.
A nisu se sjetili da im samo skinu odeždu?
:hahaha:
Pa da je bilo više žena papinica,ne bi bilo toliko silovanih oltar dečaka?
Ili možda ipak...
:per:
Ali bar ne bi imali traume.
A što se tiče njihovih tajni, nisu mi prioritet.
Mnogo opasnije su tajne koje naši političari krij od nas ovdje.
:cool:

Back