gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
A gledajte, zashto su oni momentalno negativci ako chuvaju tajne od nas.
Logika je da te ne mozhe povrediti ono shto ne znash.
Vanzemaljci postoje. I to je stvarnost. Ma gde oni god bili, 3 svemira od nas, postoje, nismo sami.
E sad kako izgledaju, ne znam. Moja je logika da su to ljudi, isti ko i mi, odbegli sa Atlantide, ili neka kolonija atlantide kako god...
Predali su sve tajne vatikanu. Zamislite. Mi jedva mozhemo i na mesec da odemo( ako smo uopshte otisli) To je dokaz nashe slabe razvijenosti. E sad zamislite da je u Vavilonskoj biblioteci ili bilo gde drugde ogromna tajna o tehnologiji o kojoj ne mozhete ni da sanjate, tehnologija koja razara svetove i gradove( kao kada je Bog unishtio Sodomu i Gomoru. Zatim kada se zhena okrenula pretvorila se u kamen. Kada bi se vec igrali teorije zavere, verovatno je pisalo shta je videla, ali je to sklonjeno iz Biblije) i tehnologija koja nam omogucava da idemo na druge planete.
I sad zamislite da svi mi saznamo za to, znate li koji bi se bum desio. Sve grane privrede, tehnologija, nauke, sve bi krenulo da se razvija natprirodnim tokom. Dobili bi takvu moc da bi mogli da zapretimo cak i onima gore.E sad da li je bolje da ne znash i zivish lepo ili da znash i suocish se sa onima gore.
Naravno ovo je samo teorija, potkrepljena chinjenicama, ali mi je zanimljivo oduvek bilo raspravljati o ovome![]()
razumes li ti sebe?
btw koje su to cinjenice?