Tajne Vatikana

Ne trebaju nama dogme ni fariseji,ni Vatikan...
Dovoljna je pohlepa za novcem.
:dash:
Piše meni danas burazer iz Makedonije:živi život,**beš pare...
OK,samo što catch 22 u tome što za sve,od vode u česmi do fancy TV-a treba novac.
:dash:
Tako da me tajne Utvrdakana Rimskog ič ne zanimaju.
Možda kao Agata Kristi roman,ono beletristika...

ne znam da li su Reptilijanci ali da su dobri ljudi to sigurno nisu:

006_illuminati.jpg
[/IMG]

A gledajte, zashto su oni momentalno negativci ako chuvaju tajne od nas.
Logika je da te ne mozhe povrediti ono shto ne znash.
Vanzemaljci postoje. I to je stvarnost. Ma gde oni god bili, 3 svemira od nas, postoje, nismo sami.
E sad kako izgledaju, ne znam. Moja je logika da su to ljudi, isti ko i mi, odbegli sa Atlantide, ili neka kolonija atlantide kako god...
Predali su sve tajne vatikanu. Zamislite. Mi jedva mozhemo i na mesec da odemo( ako smo uopshte otisli) To je dokaz nashe slabe razvijenosti. E sad zamislite da je u Vavilonskoj biblioteci ili bilo gde drugde ogromna tajna o tehnologiji o kojoj ne mozhete ni da sanjate, tehnologija koja razara svetove i gradove( kao kada je Bog unishtio Sodomu i Gomoru. Zatim kada se zhena okrenula pretvorila se u kamen. Kada bi se vec igrali teorije zavere, verovatno je pisalo shta je videla, ali je to sklonjeno iz Biblije) i tehnologija koja nam omogucava da idemo na druge planete.
I sad zamislite da svi mi saznamo za to, znate li koji bi se bum desio. Sve grane privrede, tehnologija, nauke, sve bi krenulo da se razvija natprirodnim tokom. Dobili bi takvu moc da bi mogli da zapretimo cak i onima gore.E sad da li je bolje da ne znash i zivish lepo ili da znash i suocish se sa onima gore.
Naravno ovo je samo teorija, potkrepljena chinjenicama, ali mi je zanimljivo oduvek bilo raspravljati o ovome :)

A gledajte, zashto su oni momentalno negativci ako chuvaju tajne od nas.
Logika je da te ne mozhe povrediti ono shto ne znash.
Vanzemaljci postoje. I to je stvarnost. Ma gde oni god bili, 3 svemira od nas, postoje, nismo sami.
E sad kako izgledaju, ne znam. Moja je logika da su to ljudi, isti ko i mi, odbegli sa Atlantide, ili neka kolonija atlantide kako god...
Predali su sve tajne vatikanu. Zamislite. Mi jedva mozhemo i na mesec da odemo( ako smo uopshte otisli) To je dokaz nashe slabe razvijenosti. E sad zamislite da je u Vavilonskoj biblioteci ili bilo gde drugde ogromna tajna o tehnologiji o kojoj ne mozhete ni da sanjate, tehnologija koja razara svetove i gradove( kao kada je Bog unishtio Sodomu i Gomoru. Zatim kada se zhena okrenula pretvorila se u kamen. Kada bi se vec igrali teorije zavere, verovatno je pisalo shta je videla, ali je to sklonjeno iz Biblije) i tehnologija koja nam omogucava da idemo na druge planete.
I sad zamislite da svi mi saznamo za to, znate li koji bi se bum desio. Sve grane privrede, tehnologija, nauke, sve bi krenulo da se razvija natprirodnim tokom. Dobili bi takvu moc da bi mogli da zapretimo cak i onima gore.E sad da li je bolje da ne znash i zivish lepo ili da znash i suocish se sa onima gore.
Naravno ovo je samo teorija, potkrepljena chinjenicama, ali mi je zanimljivo oduvek bilo raspravljati o ovome :)

Ne moze te povrediti ono sto ne znas, ali moze ono sto drugi znaju. A i svaka laz je losa i vratice se kao bumerang.
Problem je sto ako imaju neka od tih znanja skrivena u svojim arhivama, i koriste ta znanja i tehnologije, a mi ih ne znamo, onda su oni u prednosti. I mogu da zaprete - pa, recimo tebi i meni. Sto se mene tice dovoljno - ne moraju nikom vise. Shvatas? Znaci ti ces lepo da zivis, ali samo dok ti oni to dopuste - jer im se moze.
Ako dopustis mogucnost da vanzemaljci postoje, onda je logicno da je verovatno tacna i vecina tvrdnji i teorija vezana za njih. A mnogo toga nije bas lepo - eksperimeni, otmice, moguca invazija... A mozda oni i saradjuju sa njima? I sad ako oni o tome cute, je li to dobro ili lose?
Inace ja licno mislim da vise tih tajnih spisa utice na samu crkvu, u smislu nekih njihovih lagarija i muvancija, nego sto se nalaze neke velike svetske misterije. Ali ne iskljucujem ni tu mogucnost.
Recimo cuveno otkrice da je Isus mozda bio ozenjen i imao decu na pravog hriscanina vernika ne bi uticalo ni malo - stavise, trebalo bi da se raduju tome, ali za crkvu kao vrlo krutu instituciju to je katastrofa jer je - LAGALA! I tako jedna prilicno banalna cinjenica moze postati vrhunska tajna za samu crkvu. I onda se svi dokazi o tome skupljaju i cuvaju tamo - i eto ti vec tajne arhive od nekoliko soba.
Dakle cim se nesto krije nije bas cisto. A Galadrijelin test nije lako proci...

Najveća tajna Vatikana je ono što svi dobro obaviješten ODAVNO znaju...
Ali pošto ne spada u natprirodno,već u pohlepu za novcem i blagom drugih vrsta...
Pa,to sigurno NIJE za ovaj pdf...
:mrgreen:
Recimo da je više za politku i religiju.
:lol:

Back