Tajna 8. kuce

pava:
VENERA U 8 KUCI:
IMACETE MNOGO KORISTI ZAHVALJUJUCI PARTNERU,ILI CETE STECI MATERIJALNA DOBRA ZAHVALJUJUCI NASLEDJU ILI OSIGURANJU.TREBALO BI DA DUGO ZIVITE I MIRNO UMRETE.DOBAR POLOZAJ ZA VELIKE POSLOVE,BANKARSTVO I PISANJE.
SEKSUALNI ODNOSI SU VAM HARMONICNI.
NEPTUN SEKSTIL PLUTON:
MOGLI BI STE SE BAVITI JAVNIM POSLOM. POLITIKA BI VAM SIGURNO LEGLA.

Vidjećemo kakve ću koristi imati od ovog mog,ako mu nešto naglo krene na bolje :)

Za mirnu smrt znam to značenje,kao i da će mi biti slatka :roll:

U politiku definitivno ne ulazim iako imam još koji aspekt koji govori o tom,al tu se pozivam na slobodnu volju :D

Pisanje..o to da ;)

Raspisah se ja ovdje ,neću više obećavam postati tri posta zaredom.Tema je super.
 
pava:
Ovako,posto,jel,osma kuca (izmedju ostalog) predstavlja i seksualni zivot imam pitanje bas vezano za sex.Ispred sebe imam jedan natal u kome je najzanimljivija VIII kuca (lazem najzanimljivija je VII,ali me sada konkretno interesuje VIII),pa bi vas molila da u vezi nje i iznesete vase misljenje.

Pocetak VIII kuce je na 2 stepenu strelca
U VIII kuci se nalaze saturn na 8-mom stepenu strelca i uran na 20-om stepenu strelca.

Naravno,tema je otvorena za tumacenja VIII kuce,tako da sam spremna da odgovorim.
Pozdrav!

iz koje kuce je dosao Sa , a iz koje Uran? i u kakvim su aspektima sa drugim planetama...i posle opet iz koje kuce su dosle te planete koje su tu gde jesu odnosno vladari su cega? u kojim su znacima i kucama....
ali bi najbolje bilo da postavis kartu :)))
 
imam jednu nedoumicu: mojoj sestri je vrh VIII kuce na 28.stepenu Device i zavrshava se na 6.Skorpije....znaci-umetnuta kuca....
u njoj su retrogradni Uran i Pluton u Vagi.....
Pluton joj je u opoziciji sa Merkurom,a Uran sa Suncem...
kako to da protumacim?
sta ce joj se dogoditi za tri godine,kada Saturn pocne da joj tranzitira po svemu tome?
 
Pojedini astrolozi pored osme i petu vezuju za s., a opet neki gledaju isključivo osmu-kao sexualnost uopšte, a i sa bračnim partnerom konkretno. Moja drugarica, recimo, ima vladara ASC u 8.kući-što govori o privlačnosti suprotnom polu i harizmi, što ona poseduje, vladar je Merkur-između ostalog to je govor i glas-takođe u ovom slučaju-privlačan, isti položaj vladara ASC može ukazati da će nekada fizičko telo individue biti u opasnosti i više puta joj se to događalo, ali par jakih aspekata su je zaštitil(jupiter i sunce u povoljnim aspektima ka ASC, itd).Tu joj je Venera, pa je sve ostvareno-vrlo potentna i sa mnogo ljubavnih iskustava i ponuda, stalno.Osma kuća je i psiha, duboke depresije, ali i regeneracija iz istih stanja...analogna je znaku Škorpije i svemu što taj znak predstavlja.
 
eee ljudi moze jedno pitanje...i ja imam sunce i saturn u strelcu u osmoj kuci a cula sam da je ta pozicija katastrofa...kuca je pod znakom strelca...sunce je neaspektovano a saturn pravi trigon sa ascedentom i jupiterom i neke silne konjukcije sa venerom, uranom itd...uglavnom nema loshih aspekata...moze neko nesto da mi kaze...a interesuje me i ljubav...mars u sedmoj kuci u vagi, venera u strelcu u devetoj, medjusobno prave sekstil...i u sedmoj jos ima merkur i pluton u skorpiji, konjukcija...ako nesto neko moze da mi kaze...hvalaaa
 
VIRGINIJA:
Svi postavljaju pitanja,....a niko ne odgovara,..........:D

Niko ne ostavlja podatke ili kartu, tako da niko ovako ne moze da odgovori, to ej 7 mi je prazna ili imam urana u 7 u sekstilu sa jupiterom,....to ne znaci nista i iz toga ne moze nista da se zakljuci ako se ne vidi kompletna karta - slika sa svim elementima u njoj.
 
astro_pile:
Niko ne ostavlja podatke ili kartu, tako da niko ovako ne moze da odgovori, to ej 7 mi je prazna ili imam urana u 7 u sekstilu sa jupiterom,....to ne znaci nista i iz toga ne moze nista da se zakljuci ako se ne vidi kompletna karta - slika sa svim elementima u njoj.

Evo ... :grin: ;) ... recite nesto plz ...


Shot at 2007-07-19


8) :-o :o
 

Back
Top