8. kuca predstavlja i nasledstva, tajne neprijatelje i partnerov novac, pa i sa ovih tacaka treba pogledati ove aspekte.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spanjolka:Da,stvarno ne treba pricati takve stvari,ali posto me interesuje ta karta,pitala sam jer i sama imam neke sumnje u vezi toga,a kako naravno treba gledati i ostatak karte,da li neko zeli da mi pomogne da vidimo ima li tu razloga za obrigu...Uran je inace retrogradan,i u opoziciji sa jupiterom....
Ne ja sam vodolija skorpija,a ovo je u karti osobe koja je nesto starija i koju jako cenim i gotivim,i naravno kojoj ne bih volela da se desi nesto tragicno,nego necemo tako daleko da idemo...A inace princeza Dajana je imala uran u 8....simple_things:Rece da je ta osoba u podznaku vodolija ,a da joj je uran u 8.? Meni deluje pomalo kao da si ti ta osoba ,posto je vladar asc (osoba)otisao u 8.kucu ,pa se ta "osoba" interesuje za smrt.Sto nije cudno jer je ta "osoba" hrabra po pitanju pogleda na smrt,jer uran je i hrabrost.....Sve u svemu moj savet tebi ili toj "osobi" je da ne razmislja o smrti i da svoju lepu mladost ne trosi na gluposti ,vec da misli o zivotu i ljubavi!!!
Uran u osam u op. sa jupiterom daje iznenadan gubitak novca.....onda kada se najmanje budes nadala!
Poz
etta:Meni je isto mesec i saturn u 8 kuci,ali nisu u konjukciji.datum rodjenja 19.12.1969,23 00 bgd,kazu da saturn u 8 predstavlja dug zivot,a i siromastvo,al ja imam jupter u drugoj pa neznam kako da to protumacim..
etta:Oh,Silko,kako si silan,vidim ja da si ti mnogo dobar po dusi,nego..da te ne muci neka griza savesti,sto si svima odgovorio samo meni nisi?Bas si sirokogrudan,tvoj predlog ce se uzeti na razmatranje,pa ce administracija u toku dana da odluci...u svakom slucaju bices na vreme obavesten,neznam bas jel elektronskom ili ptt postom...moraces malo da imas strpljenja samnom,vidim ja ti si iskusan,po pitanju astrologije,ja se tek ucim,pa ako je potrebno mogla bih i casove kod tebe uzeti...nadam se da ti tarifa nije tako skupa..pa da protumacimo zajedno moj hororskop,za 2006,a mogli bi i da vezbamo komposit horoskope,da ih uporedimo,tako cu ja u najkracem roku da savladam i to....nadam se da cemo pronaci zajednicki jezik,dogovoricemo se o svemu kad se budemo videli..ajd zdravo za sad..
Čao lepotice!etta:E pa Silko,ti si sila od coveka,nisi morao da se zuris sa odgovorom,ustvari ja ovoga puta nisam ni trazila od tebe konkretan odgovor,ali ti pomazes unesrecenima,zrtvujes se,i to je za svaku pohvalu,ovako javno preko ovog aparata.Dobro je da si se setio pa i mene primetio...Sta da ti kazem...kad vidim da neznas sve....1983,84,93 i 2000 su meni godine koje su ostale u lepom secanju,ne secam se bas nicega ruznog sto su zabelezile taj period,s obzirom da imam vrlo dobro pamcenje od svoje 5 godine,sto se zdravlja tice ono je celicno,jest da sam imala neke manje hirurske zahvate tipa silikoni,peeling,al ovako moze se reci da lekara nikad i ne posecujem.E sad vrlo je moguce da si mi pronasao krivca zbog koga sam ispastala jedno vreme u ljubavi..hm..znaci taj saturn je kriv za sve to,a vidis ja sam svo vreme osudjivala pluton za to.Sve u svemu ja sam zadovoljna,nije bas tako lose kao sto aspekti govore,jest da naredne dve godine pluto mi pravi kvadrat sa natalnim plutom,ali kad to prodje pravice mi isti taj sve trigone,i sad mi pravi trigon sa ascendentom,tako to biva posle kise naidje sunce,tj.kolo srece se okrece...Nego ti meni nabroji sve nesto lose,imam ja valjda i nesto dobro u svom natalu,trenutno jupiter trazinitira preko mog natalnog,pa onda ce preko natalnog sunca,uzdam se ja i u njega..Sta je tu je,svako dobije nesto lepo kasnije il pre,od svega toga mora se izvuci ono najbolje.Nego,sta si ti u horoskopu?ajd pozdrav,i dovidjenja..volimo se al se nevidjamo...bice dana za megdana..
Silko:..
..zamisli ni ja ne znam kako to da protumačim...ali ako hoćeš da se dogovorimo, jer ja imam kod kuće poveću biblioteku - možeš da svratiš kod mene, ja ti pokažem knjige, ti izabereš te koje su vezane za to što te zanima, pa onda da protumačimo!!
I etto - lepo se upoznamo, izljubimo i intelektualno proveselimo...a šta kažeš?
Živim u nadi da ćeš pristati..
8-)
etta:E pa Silko,istinski se sada kajem,evo mali prst ti dajem..stvarno nije bilo fer,da se prema tebi ponasam ko zver...Ja i zaboravila da sam te to i pitala,pratila sam malo iz pocetka,onda vidim svima odgovaras meni nisi,i tako zapostavila sve to tvoje...misleci da mozda ti se ne dopada moj horoskop...i tako se ja sad vratim s kraja na pocetak,i uocim bas tvoje podatke...otvorim ja svoj pocetnicki program,astro star10,0,kad ono prvo sto uvideh tvoj mesec u konjukciji sa mojim suncem..tvoja venera u trigonu sa mojom..i da ne nabrajam vise..dosta trigona..dalje nisam ni gledala bas u detalje..I tako nesto razmisljam..otuda tolika ljubav medju nama...volimo se al se nevidjamo...jer sudbina je tako htela da odem iz rodnog sela..al nemoze nam niko nista, jaci smo od subine...doci cu ja izmedju ostalog kad budem dobila urlaub,da pogledam tu tvoju bogatu astro biblioteku,i da mi malo objasnis oko tih aspekata,te konjukcije i ostale manje i vise vazne aspekte.Hvala ti,tako ti silno hvala,al reci dve nemogu reci sve.... sto mi dajes podrsku,tj.brines da se ne sekiram..ja ti samo mogu reci da je za sad sve pod kontrolom,sve po propisu,pa samo drva se sekiraju kad ih seces...A neptunijanki porucujem,da ETTA nije musko,dok vec za Silka se to moze potvrditi...jedino ako i mene smatras da ja volim muskarce..pa me ubrajas sa njima...
etta:Ha,ha..pa dobro,cekaj ti onda mene na livadi,ali ne nadaj se dok traje ova zima,ja necu da se najezim ko ti sad,nego tek kad ozeleni,mozda za prvi may praznik rada i nerada,pa kad raspalimo rostilj...ribu iz Dunava,dok se u kotlu krcka Borina riblja corba....ratni ostrv..hm..molim te ko brata da ne dodje do rata..u slucaju rata ja bezim avionom JAT-a