I ja mislim kao i @la verdad da ta pozicija saturna i nije bash najsrecnija kad je sex u pitanju
mada opet, kao shto ona reche bitni su i aspekti jupitera, ali i samog saturna... pravi li saturn neke aspekte...?(osim ovog kvadrata s jupiterom, koji bih ja protumachila onom starom,,shto sam stariji, i sex mi je bolji"
ovaj aspekt bi mogao da znachi ochekivanje nekog priznanja, i ono uspeshan sex je samo onda kad mi kazu da je bilo doboro
mada.. nemojte me uzimati previshe za ozbiljno, nisam ja bash najveshtija)? pa opet, nije bash mnogo strashan taj saturn u VIII kuci, bitno je i kakve aspekte prave venera i mars... a i nije samo VIII kuca pokazatelj sexa, moze da bude i V i VII... takodje se gleda shta imash u polju Shkorpiona, marsa i venere.. tako da... ima tu puno varijanti
e sad... tebe zanima VIII kuca, a?
Ona bi trebala da predstavlja ono tvoje koje pripada drugima
konfuzno, a
nije, u principu je jednostavno
predstavlja podshku koju dobijash od drugih, (bilo moralnu, bilo finansijsku ili fizichku
), takodje moze da oznachava nasledja, testamenete .i skrivenu imovinu 8-).. kuca hirurgije, i zajedno sa VI kucom ukazuje na tipove oboljenja... i da naravno, tajne seksa, fizichku regeneraciju... 8-)