Malefična ili ne, mene baš nervira moja 8 kuća

Nije napunjena planetama ( samo su mi merkur i venera tu) ali se sve nekako vrti oko nje.
Venera je vladar 6, 7 i 11e kuće i naravno smestila se u 8 polje + merkur kao vladar 8 i 10 polja, eto i on se tu ugnezdio.
More marš napolje !
Blah.
8 polje mi dakle počinje u Blizancima ( u kojima se nalazi i Sunce ali u 7 polju) a u 8 polju je uklješten Rak u kome su i Ve i Me.
Nisu u konjukciji no Ve gradi opoziciju sa Marsom iz 2 polja i kvadrat sa Plutonom iz 11/12og polja te trigon sa Jupiterom iz 4e , Saturnom iz 1e i sa ASC-om.
Merkur je pak u trigonu sa Jupiterom i plutonom i sekstilu sa MC a u opoziciji sa Neptunom iz 2 polja.
No posedujem manje više sve karakteristike iz udžbenika koje bi ovi nosili sa sobom....Obožavam okultno, obožavam misterije,psihologiju, paranormalno lako se zanesem raznoraznim ludim teorijama zavere ( srećom , ne znam da li je do Saturna i opozicije sa Neptunom, imam jednu granicu koju nikada ne mogu da pređem, tako da nema opasnosti da postanem kakav fanatik) sve što radim manje više je obojeno emocijama mada , ne znam da li me to Saturn ponekad osvesti, ali imam momente i napade racionalnosti -koji uglavnom ne traju dugo

O sexu mogu da pričam...više pričam no što radim...

Mnogo sam radoznala, volim svuda da gurnem nos i sve da znam....jako dobro zapažam, mada se često gubim u detaljima baš zato što više obraćam pažnju na njih nego na celu sliku ( merkur ).
Venera bi trebala da donese pitomu narav...no ja sam svađalica na kvadrat...to su mi doneli mnogobrojni kvadrati i opozicije na relaciji Venera - Mars- Sunce - Uran - Jupiter. Baš brzo planem. Pa još u opoziciji sa Marsom..ljubomorko pravi...
Ova Venera bi trebala da donese neko nasledstvo je li..ali nešto nije harmonična...nadam se da ću se ipak ovajditi bre, ako ne od porodice makar od muža - a planiram iovako da se razvedem od njega ( ako ne pandrkne pre mene)..nakon što ga i nađem uopšte...samo da ostavi nešto

Zaslužila sam ovako poštena.