Nevencica
Primećen član
- Poruka
- 890
E super! Reko da ne izbije fajt ovde oko Balasevica. ZNas ono e jese! e nije! Moj je nije ngo je moj.... i sl.8) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nevencica:Pa nema bas neke glasnovne kvalitete po mom misljenju (samo nemoj da se mnogo ljutis molim te svako ima svoj ukus) Bila sam skoro na svakom njegovom koncertu......mislim ne falsira ali zna nekad da promasi ton boga mi......ima prosecan glas sad mozda ti vidis u njemu nesto sto ja ne.
Poz
Nevencica:Slazem se da je neprevazidjen i mogu samo da pricam ovako u prazno......ali neke stvari su mi kod njega jaaaako iritirajuce .......kao one fore sa zenom sto je stalno gura gde stigne......to mi je jako degutantno ...... ali ne bitno......kupila sam mp3 inspirisana ovom temom pa cu da opletem ono sto nije bilo......Meni se nekad ne svidja ni muzika preterano , mogla bi da bude bolja ali sta ces
Poz
Tokan:Има ли неки концерт у најави?
zainteresovana:Ma, Balašević je neprevaziđen u stvaranju one prave, romantične, atmosfere. Cenio to neko ili ne.
Je li tako? Tako je!![]()