Tadic zabranjuje kopanje po kontejneru

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
Tema koju je trebao otvoriti nas cenjeni forumas TIHI, ali posto nije tu, onda cu ja.

Zabranjeno kopanje po kontejnerima
Izvor: Beta

Čačak -- Nezaposlenoj Čačanki Milostini Jovanović komunalna policija u tom gradu zabranila je da prikuplja kartone i stari papir iz kontejnera.
U Čačku zabranjeno

"Pre nekoliko dana zaustavili su me komunalni policajaci na ulici i rekli mi da je zabrananjno da iz kontejnera uzimam kartone i stari papir, što radim već deset godina", rekla je ona.

Načelnik gradske uprave za komunalno-inspekcijske poslove Stojan Vojinović rekao je da je po gradskoj odluci iz 2002. godine, zabranjeno prikupljati otpatke i smeće koje je odloženo u kontejnerima.

Milostina Jovanović je novinarima izjavila da već osam godina prikuplja stari papir i kartone i tako zarađuje oko 20.000 dinara čime izdržava četvoročlanu porodicu.

Prema njegovim rečima, po toj odluci je i Jovanovićevoj zabranjeno da sekundarne sirovine sakuplja po kontejnerima, ali da je i njoj i drugima dozvoljeno prikupljanje tih sirovina sa ulice ili i iz prodavnica.

Milostina Jovanović je bivša radnica rudnika i pre deset godina ostala je bez posla jer je rudnik zatvoren.

Prikupljanjem sekundarnih sirovina po gradu ona izdržava četvoročlanu porodicu - sebe, nezaposlenog supruga i dvoje dece koji su studenti.
 

Back
Top