Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
Iz tvojih postova mogu zakljuciti da si deo one ekipe koja je 1999 prizivala bombe nadajuci se da ce sa sto vise ljudskih civilnih zrtava i rusenjem bolnica,mostova i skola milosevic otici sa vlasti i biti uspostavljen NATO protektorat.
Slusala si slobodnu evropu i svrshavala na priloge u kojima su dominirali intervijui slavka curuvije,branke prpe,verana matica i ostale osvedocene antisrpske ekipe.
Na one julovske koncerte na mostovima si gledala sa gadjenjem,sto je i opravdano,ali si se potajno nadala da ces live videti jedno raketiranje te izmanipulisane mase.
Dakle,ta patoloska antisrpska histerija koja je usadjena na razne nacine u deo jednog dela stanovnistva se iz meni nepoznatih razloga nasla i u tebi.
Verovatno ih ti samo znas.

Pa ako je glasala za Vizionara onda je deo te ekipe posto je Vizionar podrzavao bombardovanje

I ne vidim ih baš u nekom broju...možda petoro, šestoro...nema ih više..kao što vidim sve manje demokrata, liberala..malo po malo, forum su preuzeli radikali. Kad se postavi anketa na Krsti, radikali u toj "skuštini" imaju 80% mesta...:lol:

...da da, sve su to radikali, nazadni proizvodi 90ih itd. oni su slepi, gluvi i ludi kad nisu svesni svog boljitka pod Institucijom ;) ... nista se ti ne brini, vasi americki i eUropski prijatelji ce se pobrinuti za vas jos jednim mandatom najlepseg medju graDZanima ... a onih 80% ... ma ko ih (znas vec sta) ... moze graDZanija i bez njih :mrgreen:

...da da, sve su to radikali, nazadni proizvodi 90ih itd. oni su slepi, gluvi i ludi kad nisu svesni svog boljitka pod Institucijom ;) ... nista se ti ne brini, vasi americki i eUropski prijatelji ce se pobrinuti za vas jos jednim mandatom najlepseg medju graDZanima ... a onih 80% ... ma ko ih (znas vec sta) ... moze graDZanija i bez njih :mrgreen:

Pa...nisam im ja kriva što su pukli i što im je grobar odneo glasove...:lol: Moji tek dolaze...:mrgreen:

За Слобу је могао неко да ми сере док сам био клинац ....а данас видим да је то био председник каквог Србија неће имати још скоро.... Све што је рекао везано за приватизацију је било ебено тачно...тек ћемо ми плакати за Слобом када се врате 90те а ми немамо ни војску ни ЕПС ни ТЕЛЕКОМ ништа више немамо.....

Iz tvojih postova mogu zakljuciti da si deo one ekipe koja je 1999 prizivala bombe nadajuci se da ce sa sto vise ljudskih civilnih zrtava i rusenjem bolnica,mostova i skola milosevic otici sa vlasti i biti uspostavljen NATO protektorat.Slusala si slobodnu evropu i svrshavala na priloge u kojima su dominirali intervijui slavka curuvije,branke prpe,verana matica i ostale osvedocene antisrpske ekipe.
Na one julovske koncerte na mostovima si gledala sa gadjenjem,sto je i opravdano,ali si se potajno nadala da ces live videti jedno raketiranje te izmanipulisane mase.
Dakle,ta patoloska antisrpska histerija koja je usadjena na razne nacine u deo jednog dela stanovnistva se iz meni nepoznatih razloga nasla i u tebi.
Verovatno ih ti samo znas.

kakav nevjerojatan bezobrazluk, drskost i bedastoca...
kako te nije stid jednoj normalnoj zeni podmecati tako nesto, da to zeli svom narodu...
ma fuj, kod mene ides na ignore
a i modovi bi se trebali priupitati sto oni rade, za ovo bi trebao dobiti trajni ban
fujjjj

Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.

KO JE URADIO VIŠE ?????? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Bolje je pitanje ko je SRBIJU VIŠE RAZORIO.... mada je to teško izmeriti jer su različiti načini na koje su to činili , a TADIĆ još čini ....

Btw. AKO SU MILOŠEVIĆEVE GODINE ZLATNE ...onda je zlato opasno devalviralo ...a kakve su TADIĆEVE najbolje se vidi iz toga što kada neko sa njima uporedi MILOŠEVIĆEVE pomisli da su te bile zlatne ....

ZAVILI SU SRBIJU U CRNO!!!!!

kakav nevjerojatan bezobrazluk, drskost i bedastoca...
kako te nije stid jednoj normalnoj zeni podmecati tako nesto, da to zeli svom narodu...
ma fuj, kod mene ides na ignore
a i modovi bi se trebali priupitati sto oni rade, za ovo bi trebao dobiti trajni ban
fujjjj

E, neka si mu rekla. :ok:
Ja sam odustao od polemike sa takvim primitivcima. Neizlečivi su.
Polupismeni, zatucani i vonjaju na beli luk.

Dabogda imao pa nemao...Srbiju stigla kletva...sad sam kao Vjerica, ali tako nekako vidim sve ovo što se u poslednjih 20 godina dešava u Srbiji.

O Miloševiću ne moram mnogo da pišem, jasno je da je bio neverovatno velika štetočina, čovek koji je nekako uspevao da uništi sve čega se dotakao. Ni "d" od državnika, još manje od čoveka. Jednom rečju...ološ. Ali, Srbi to nisu prepoznali, ponele su ih dobro sročene patriotske parole i poverovali su mu kad je govorio da će sankcije ojačati srpsku privredu, verovali su i kad je obećavao švedski standard i sve Srbe u jednoj državi (ovo poslednje je ispunio, ali ne onako kako smo očekivali, ako je neko uopšte očekivao). Tako da je posle njega ostalo jedno veliko ništa: osiromašen narod, ispražnjena državna kasa, stotine hiljada izbeglica, ko zna koliko poginulih, invalida i svega onoga čega smo svedoci, mada, kako vidim, postoji jedan mali broj čudnih ljudi koji to negiraju, ali dobro, svako ima pravo na sopstvenu percepciju.

Tadić, nesreća jedna, a i mi zajedno s njim i opet jedno veliko ništa: kradja na svim nivoima, korupcija, tajkuni, nezaposlenost, marioneta od premijera koji služi samo da popuni prazno mesto, a i za poneko slikanje kad zatreba, država podeljena na feudalne jedinice (čitaj: ministarstva), gde se niko nikome ne meša u upravljanje, nezaposlenost, ni pomaka u razvoju poljoprivrede...jednom rečju...loše.
Ono u čemu je Tadić u prednosti u odnosu na Miloševića, jeste politika nezameranja sa velikim silama, koje one zloupotrebljavaju, ali...to je što je, nema nam spasa.

Šta će se dešavati ubuduće? Nemam pojma, nadam se samo da će se neko nekad sažaliti nad ovom šačicom ljudi zvanih Srbi, odlučiti da je bilo dosta kažnjavanja i da je krajnje vreme da krenu napred, a kako vidim, biće najbolje da se u Srbiji uvede "prinudna uprava", s obzirom na to da Srbi nisu u stanju da brinu o sopstvenoj državi.

Blablablabla,popustate u stavovima,ali ne sumnjajte da istorija nece prihavatiti vase jeftine dilove.

U pocetku je tadic sa kompanijom bio suvo zlato,a sada kao ima nekih mana tipa kradje,sirotinja na sve strane itd.

No,no.

Milosevic-dobar drzavnik i covek
Tadic-los covek.

Prvi moze biti los i najlosiji,ali medju dobrim drzavnicima.
Drugi(tadic) moze biti i najbolji,ali medju marionetama.

Njih dvoje se nikada i ni u cemu ne mogu porediti.

Prvi je mogao da pravi dobre i lose poteze,ali bit je u tome da je drugi nametnut Srbiji i da je jedini njegov cilj da sluzi gazdama.

I Srbe uopste ne treba da interesuje socijalna situacija u njihovoj drzavi dok su demokrate na vlasti,kao i to da je totalno sekundarno da li nam je plata 100 ili 1000 evra,ova vlast je nametnuta Srbiji i uvek ce biti losija od prosle.

Priznaješ dakle da je industrijska proizvodnja viša danas nego 4. oktobra 2000.

Ne,nego ti govori da je ind.proizvodnja bila veca za vreme prosle vlasti sto i govori grafikon.

NAROD KOME JE BOLJI VODJA KOJI JE OTPOCEO RATOVE sa susedima, KOJI JE RAZORIO ZEMLJU, koji je UNESRECIO I USMRTIO MILIONE LJUDI, KOJI JE MILIONE NATERAO U IZBEGLISTVO, KOJI JE STRANE SILE NAVEO DA BOMBARDUJU SRBIJU - TAKAV NAROD NEMA NIKAKVU PERSPEKTIVU!

POGOTIOVO KADA SE POREDI SA VODJOM KOJI NUDI MIR, OPROSTAJ, SARADNJU...

ZAISTA JE TESKO RAZUMETI MENTALITET KOJIM SE RUKOVODE SRBI KOJI KAZU DA JE MILOSEVIC BIO ZA SRBIJU BOLJI OD TADICA...!

BICE DA TO NISU SRBI...?

TAKVU NAKARADNU KOMPARACIJU I ZAKLJUCAK MOGU DA IZJVUKU SAMO NAJGORI NEPRIJATELJI SRPSKOG NARODA.....

Ne deri se.

Hajde proceni mi kolika bi bila plata u evrima da je sad na vlasti Slobo

Veca nego sada jer tada nismo bili poslednji u Evropi.

Ipak je Sloba seceras izborio Republiku Srpsku, makar nesto je uradio, dok barbika nije uspeo apsolutno nista....

Za vreme secerasa jesmo bili siromasna zemlja, ali za vreme barbike smo najsiromasniji u evropi, cak i albanija je ispred nas....

Za Ayeye_Brazdorfa:

Nije Slobo stvorio RS nego ju je stvorio Dr. Radovan Karadzic. RS bi bila jos veca da nije Slobo prodao nekoliko srpskih gradova. Jedan od primera ti je Sanski most odakle su moji. Nijedan metak tamo nije pao do 1995 onda odjednom bezanje. A o tome da su srpske snage usle u Bihać i u istom momentu dolazi komanda iz Beograda: Povlacenje. To je bio vas Sloba dragi prijatelji.Prodavo je teritorije ko na pijaci,
podrzavao razne lazne heroje poput Arkana a to sto su nevini ljudi izgubili zivot ga boli patka. Njemu je fotelja bila bitnija od svega, ko sto je i Borisu.Samo sto mi je ovaj manje odvratniji.

Nesumnjivo da je Sloba dao vise Srbiji,dao im je sankcije,porast kriminala,ubistva na sve strane,destetine hiljada mrtvih na ratistima sirom bivse Juge,porast turbo Folka,papanluka,naravno da je on upravo rekao Srbima na Kosovu"Ne sme niko da vas bije".Pravi Vodja nema sta.
Sa druge strane nerealni Tadic zeli samo da priblizi Srbiju Evropskoj Uniji,sram ga bilo,bolje da se priblizi Ukrjini i Bjelorusiji,a i nije ga stid u vezi sa Kosovom.Milosevic je izgubio Kosovo davno a Tadic ne smije da zaprijeti Sijedinjenim Americkim Drzavama.Koja je on kukavica!Milosevic bi zaratio sigurno sa Amerikom i vratio bi Kosovo . Bombardovao bi i sam Washington,Srbija bi odnijela ubjeljivu pobjedu u tom sukobu,naravno.

Не величам ни једног, ни другог. Заправо и СПС (из 90-их) и ДС (из 2000-их) су предалеко од мојих схватања политике и економије.
Најбоље би било да ни једни ни други нису дошли на власт.
Мада ево сада СПС и ДС раде у тандему...

Back