Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
Za Ayeye_Brazdorfa:

Nije Slobo stvorio RS nego ju je stvorio Dr. Radovan Karadzic. RS bi bila jos veca da nije Slobo prodao nekoliko srpskih gradova. Jedan od primera ti je Sanski most odakle su moji. Nijedan metak tamo nije pao do 1995 onda odjednom bezanje. A o tome da su srpske snage usle u Bihać i u istom momentu dolazi komanda iz Beograda: Povlacenje. To je bio vas Sloba dragi prijatelji.Prodavo je teritorije ko na pijaci,
podrzavao razne lazne heroje poput Arkana a to sto su nevini ljudi izgubili zivot ga boli patka. Njemu je fotelja bila bitnija od svega, ko sto je i Borisu.Samo sto mi je ovaj manje odvratniji.
И то би било то, мада ни Караџић није цвећка.

Ne moze Tadic preko noci da ispravi ono sto su Milosevic,Kostunica i ostali kriminalci radili citav zivot.Nije to tako lako.Nije Tadic kriv sto ga EU zajeb... pa mu stalno izmisljaju neke nove uslove da bi Srbija bila bar malo ozbiljnije shvacena po pitanju ulaska u EU.Ljudi u Srbiji moraju da shvate da je samo ulazak u Evropsku Uniju rijesenje koje moze Srbiju da stavi na stabilne noge.Sve ostalo je suplja prica i gubljenje vremena samo.
Pogledajmo za vremena Milosevica koliko je Srba ostalo bez svojih domova na prosturu Hrvatske,koliko ih je protjerano sa svojih ognjista u Bosni .

Poslednja izmena:
Ne moze Tadic preko noci da ispravi ono sto su Milosevic,Kostunica i ostali kriminalci radili citav zivot.Nije to tako lako.Nije Tadic kriv sto ga EU zajeb... pa mu stalno izmisljaju neke nove uslove da bi Srbija bila bar malo ozbiljnije shvacena po pitanju ulaska u EU.Ljudi u Srbiji moraju da shvate da je samo ulazak u Evropsku Uniju rijesenje koje moze Srbiju da stavi na stabilne noge.Sve ostalo je suplja prica i gubljenje vremena samo.
А и ово је мање-више тачно.
Последице Милошевићевог штеточинства и злих потеза осећамо и данас, јер је штета коју је он нанео огромна, несагледива.

Али, и ова власт је крајње лоповска, што такође доприноси само даљем растакању оно малко преостале државе.

А највећи је проблем што на читавој политичкој сцени нема никакве боље алтернативе.

Pogledajmo za vremena Milosevica koliko je Srba ostalo bez svojih domova na prosturu Hrvatske,koliko ih je protjerano sa svojih ognjista u Bosni .

Ulazak u EU kako ga Tadic zagovara je samo maska za opstu kradju.
I od takvog ulaska u EU, necemo imati nikakve koristi.

Nesumnjivo da je Sloba dao vise Srbiji,dao im je sankcije,porast kriminala,ubistva na sve strane,destetine hiljada mrtvih na ratistima sirom bivse Juge,porast turbo Folka,papanluka,naravno da je on upravo rekao Srbima na Kosovu"Ne sme niko da vas bije".Pravi Vodja nema sta.
Sa druge strane nerealni Tadic zeli samo da priblizi Srbiju Evropskoj Uniji,sram ga bilo,bolje da se priblizi Ukrjini i Bjelorusiji,a i nije ga stid u vezi sa Kosovom.Milosevic je izgubio Kosovo davno a Tadic ne smije da zaprijeti Sijedinjenim Americkim Drzavama.Koja je on kukavica!Milosevic bi zaratio sigurno sa Amerikom i vratio bi Kosovo . Bombardovao bi i sam Washington,Srbija bi odnijela ubjeljivu pobjedu u tom sukobu,naravno.

Zaboravio si ono najvaznije,Milosevic nas je bombardovao najnovijom vojnom tehnologijom dok su ga tadic i djindjic molili da prestane i pruzali spartanski otpor.

A posle je Sloba dosao na vlast i sve rasprodao.

Последице Милошевићевог штеточинства и злих потеза осећамо и данас, јер је штета коју је он нанео огромна, несагледива.

Али, и ова власт је крајње лоповска, што такође доприноси само даљем растакању оно малко преостале државе.

А највећи је проблем што на читавој политичкој сцени нема никакве боље алтернативе.

A da date malo meni da vladam eto 10 dana,da se nakradem mjilijardi,kake veze ima kada je sve jedno Milosevic kriv.

Sto samo vi da kradete kad vam je krivac za sve isti,daj malo i ja ionako obrni okreni kriv je Sloba.

Činjenica da ima oko 45 država u Jevropi, a nikog nisu našli da bombarduju osim nas,

ukazuje da je neko učinio da se "ističemo," i na taj način nas učinio metom.

Taj Milošević je recimo jednom 1999. na TV rekao da je baš super ideja ući u rat s Natoom.

A posle je Sloba dosao na vlast i sve rasprodao.
Nije nam potrebna nikakva "zajednička imovina," kad ćete to da shvatite.

Ja ionako nemam ništa od sve te državne svojine. ↓

Evo gledam prekjuče u podzemnom prolazu neki disk od 0,5 terabajta za 6500 dindži. I onda razmišljam da li imam 6500 u novčaniku. Ali, uopšte mi nije palo na pamet da kažem: "Dobro ako bude usfalila koja hiljada, dodaću od EPS-a neke pare!!"

Pa nemam ništa od EPS-a ybt !!

Ti i ne bi trebalo ista da imas osim 3 obroka u padinjaku.

Ja treba da imam i imam,jer su se moji naradili decenijama i kosti ostavljali po frontovima.

E sad,sto su lopovi dosli pa to prodaju i stavljaju na svoje racune kojekuda to je druga stvar.

Naprotiv,to upravo ti radis i to ides u krajnost.
Ја се никад не правим, говорим и радим исто, принципијелно и доследно, откад знам за себе, и све отворено.

Сад, што некима не прија истина, шта могу, то је њихов проблем.

Као и што је некима проблем да схвате нијансе и финесе, у свету који није црно-бели.

Za Ayeye_Brazdorfa:

Nije Slobo stvorio RS nego ju je stvorio Dr. Radovan Karadzic. RS bi bila jos veca da nije Slobo prodao nekoliko srpskih gradova. Jedan od primera ti je Sanski most odakle su moji. Nijedan metak tamo nije pao do 1995 onda odjednom bezanje. A o tome da su srpske snage usle u Bihać i u istom momentu dolazi komanda iz Beograda: Povlacenje. To je bio vas Sloba dragi prijatelji.Prodavo je teritorije ko na pijaci,
podrzavao razne lazne heroje poput Arkana a to sto su nevini ljudi izgubili zivot ga boli patka. Njemu je fotelja bila bitnija od svega, ko sto je i Borisu.Samo sto mi je ovaj manje odvratniji.

Ако су твоји из Санског моста онда их питај да ли је и када Караџић
долазио у Сански Мост.:think:
Видиш и моји су из једног места из Републике Српске,
који
су заједно са осталим народом страховали да Караџић "не сврати"
тих дана у њихов град,...пошто се дешавало,..а да ли случајно:think:
у који год град или место сврати Караџић и поручи народу да се
не плаши,
сутрадан је тај град већ био у рукама непријатеља...:roll:

А, моли се Богу што је Слоба тада издејствовао то што се сада
зове Република Српска иначе, да није,
ни то не би било више српско:rtfm:

.

...ти ћеш до краја живота да патиш када престанеш да осећаш
"зле потезе и штеточинство":zcepanje:

.
Изгледа да уживаш када причаш о томе, осети се,
све врца око твојих слова, ма шта да напишеш:rotf:

.

...ти ћеш до краја живота да патиш када престанеш да осећаш
"зле потезе и штеточинство":zcepanje:

.
Изгледа да уживаш када причаш о томе, осети се,
све врца око твојих слова, ма шта да напишеш:rotf:

.

Ја овде само хладно износим - чињенице.

Убитачне, историјски и политички.

Ако неко због тога још и пати, што му се не свиђају чињенице, и што није у стању да прихвати реалност, то је само његов проблем.

А, ваљда и за то постоји неки лек, али, ја нити хоћу, нити могу да вас лечим, имате стручне службе, па се тамо обратите.
:kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
За разлику од неких вас овде паћеника, ја нисам ненормална, па да зарад нечег изван својих личних ствари патим, или се радујем, или да нешто волим, или не волим, итд, никад нисам, нити ћу.

Ако неко због тога још и пати, што му се не свиђају чињенице, и што није у стању да прихвати реалност, то је само његов проблем.

А, ваљда и за то постоји неки лек, али, ја нити хоћу, нити могу да вас лечим, имате стручне службе, па се тамо обратите.
Kad smo govorili o 1. svetskom ratu i zrtvama koje su podneli Srbi. Rekla si da smo nagradjeni prosirenjem teritorije, tj. Jugoslavijom.
Kad smo govorili o stetnosti Jugoslavije, rekla si da je kralj bio primoran da prihvati Jugoslaviju.
Drugim recima, tumacis dogadjaje kako ti u tom trenutku odgovara. :mrgreen:

За разлику од неких вас овде паћеника, ја нисам ненормална, па да зарад нечег изван својих личних ствари патим, или се радујем, или да нешто волим, или не волим, итд, никад нисам, нити ћу.

...ненормално је вртети к`о покварена грамофонска плоча...

а што се тиче чињеница,...од њих се не може побећи,...а
не могу се ни фалсификовати,....постоје снимци,
многи трагови,...а још увек и ...очевидци па
само изволи изнеси их,..а не да млатиш празном сламом:roll:

.

Činjenica da ima oko 45 država u Jevropi, a nikog nisu našli da bombarduju osim nas,

ukazuje da je neko učinio da se "ističemo," i na taj način nas učinio metom.

Taj Milošević je recimo jednom 1999. na TV rekao da je baš super ideja ući u rat s Natoom.

НИШТА ТИ ОВО НЕ ВАЉА!
АЈД ЈОШ ЈЕДНОМ!
СИГУРАН САМ ДА МОЖЕШ!

Mislim da je glupo pitanje... Ko je vise ucinio za Srbiju... Posle onih sankcija i redova za hleb i ulje... Ukradenih deviza iz banaka, sverca, ubistava i ratova suludo je bilo sta reci... Svi su vise ucinili od Milosevica... I Kostunica i Tadic i Djindjic...
Kada pogledam statistiku vidim koliko ljudi zive u zabludi... Na srecu ovde ste mozda u vecini ali u pravom zivotu ste velika manjina...
Dakle secam se devedesetih i neka hvala... Danas, zahvaljujuci Kostunici i Tadicu mogu da putujem bilo gde a da me ne pitaju ko sam i da li imam vizu...

I ja sam nezadovoljan sa Tadicem i DS-om ali trudim se da budem realan. Milosevic je imao jako losu spoljnu politiku i to je Srbiju mnogo kostalo.
Njegovo neznanje i gubitak osecaja za spoljnom politikom dovelo je do izgladnjivanja i sankcija.
Ja se samo pitam kada ce se Srbi napokon okrenuti samima sebi a malo manje istoku ili zapadu...

Poslednja izmena:

Jadna i ti i tvoje buzdovan DS "činjenice"!

krele.jpg

A da date malo meni da vladam eto 10 dana,da se nakradem mjilijardi,kake veze ima kada je sve jedno Milosevic kriv.

Sto samo vi da kradete kad vam je krivac za sve isti,daj malo i ja ionako obrni okreni kriv je Sloba.

Ovde se nepita ko je kriv, zasto uvek po tebi i po drugima mora da bude neko kriv?
Ovde je jasna tema, ko je vise ucinio za Srbiju... Nizasta Milosevic nije optuzen da je kriv... Mozda ga okrivljuju ali to je nesto drugo.

Dakle mislim da su svi vise ucinili od Milosevica... I Tadic i Kostunica i Djindjic.
Greska je Srba sto se previse okrecu prema zapadu ili prema istoku... Milosevic se okrenuo prema Rusiji koja se okrenula prema zapadu...
To je moje shvatanje, a da se bar malo okrenuo prema Srbiji i srpskim interesima mogao je da izbegne rat.

Ovde si sve lepo rekla, samo mislim da se ne trebamo ni previse okretati prema istoku! Mnogi ne zele da cuju cinjenice...

Istorijska je cinjenica da je Kralj verovao Britancima i da su mu ovi na kraju okrenuli ledja... To se dogodilo i Milosevicu. Verovao je Rusima... Zbog nekih bivshih KGB...
Ni jedan srpski politicar do sada nije dovoljno posvecivao paznju Srbiji. Vec samo zapadu i istoku...

Back