- Poruka
- 188.825
Milosevic je covek koji je voleo da skace u provaliju, kao i vecina Srba.
Tadic je covek koji stoji u mestu.
Tako da, Tadic je bolji 150 puta.
cene za godinu dana vece 30-40%
plate nize 13%
a Tadic vlast
vidim stoji u mestu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milosevic je covek koji je voleo da skace u provaliju, kao i vecina Srba.
Tadic je covek koji stoji u mestu.
Tako da, Tadic je bolji 150 puta.

A pa posle ih je okupio još u većem broju, 5. oktobra, da ga isprate...![]()
Nagradno pitanje za Tihog i ostale Velje male mindzice:
Zasto 16000 ljudi u Areni nije zvizdalo Tadicu?
VRH!!!zatio sto je ceo DS bukirao arenu

zatio sto je ceo DS bukirao arenu

Ma jasta, a karte se kupovale direktno od Sutanovca![]()

Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.
Link:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!
S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.
Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.
Zahvaljujem.

Večeras je BoTa bio nebitan lik. Istina, napadno nametljiv ali ignorisan.Zasto 16000 ljudi u Areni nije zvizdalo Tadicu?
Tadic drzavnikНебулозна ти је тема поготово што пишеш да је Тадић државник.

Тадић је смешна фигура, .али буквално фигура, која изговара туђе речи и ради ствари јако лоше по Србију, по директиви оних који су га поставили на ту функцију.
Да је председник Милошевић пристао на десети део распродаје државе (због чега смо и били бомбардовани 1999.), био би и дан данас председник Србије, хваљен и подржаван од стране запада.
Иначе председник Милошевић је био државник и господин, за разлику од ове прозападне марионете која је већ други мандат на власти.
Тадић је смешна фигура, али буквално фигура, која изговара туђе речи и ради ствари јако лоше по Србију, по директиви оних који су га поставили на ту функцију.
Да је председник Милошевић пристао на десети део распродаје државе (због чега смо и били бомбардовани 1999.), био би и дан данас председник Србије, хваљен и подржаван од стране запада.
Иначе председник Милошевић је био државник и господин, за разлику од ове прозападне марионете која је већ други мандат на власти.

milošević je bio diktator (visoko kotira na onoj listi svjetski diktatora) dok je tadić demokratski izabran predsjednik.
Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.
Link:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!
S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.
Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.
Zahvaljujem.
Obojica su smradine, ali je Cobi ipak mrtav a Bota je na vlasti i unazadjuje i ponizava Srbiju...
Tako da mi je mister barbika veci trn u oku i veca smetnja i hitno mora da ga maknemo, jedva sam se uzdrzao u patrijarsiji kad sam bio da ne skocim i da ga iznabadam.....
Mozda nekad dodje u Mitrovicu pa ga lincujemo, ali ne verujem, to je jedini grad na svetu u kome nije bezbedan...