Tadić vs Milošević

• Začetnik teme Začetnik teme Reg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je učinio više za Srbiju

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.

А ПРСОРСПСКИ ПРЕШЈЕДНИК ЈЕ..........И .........ДРЖАВНИК!?:eek::eek::eek:

Anketa je glupa.

Misim, i jedan i drugi su učinili mnogo za srbiju, zloba više jer je duže bio na vlasti.

Ali pitanje je neprecizno. Recimo - Zloba je učinio za srbiju to da nas je sk-enjao ratovima. Ken je učinio za srbiju to da nas je ske-njao u privrednom smislu.

Jel se misli na to ko je više takvih stvari učinio za srbiju?

Milosevic je napravio republiku srpsku. Tadic teritorijalno nista dobio nije samo je gubio. A i na ekonomskom planu je totalni gubitnik kao i registra i ostatak njegovih biraca sem uskog vrha stranke.

Veceg gubitnika od tadica na vlasti u srbiji nismo imali

tadic_treci_dan%20(2).JPG

tadic_treci_dan%20(1).JPG

tadic_treci_dan.jpg

Narod i omladina je za Tadića!!!! Živeo BoTa!!! :worth:

:mrgreen:

Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.

Link:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!

S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.

Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.

Zahvaljujem.
milošević je bio diktator (visoko kotira na onoj listi svjetski diktatora) dok je tadić demokratski izabran predsjednik.

Jeste da mi se smucilo kad sam video Botu na tenisu, ali yebiga, ovaj bar prati sport i navija, onu skotinu nisi mogao na stadionu da vidis nikad. Doduse nije ni smeo da izadje nigde, kamo li u sportsku halu. Pravi antisportski krmak. Zato kad vec treba da biram, onda Tadic. A i nesto nisam cuo veceras da mu zvizde :think:

Back