BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Грешиш, синко, Западни свет му је дао надимак " Фактор мира и стабилности на Балкану"...![]()
Molim?
Skokni u Google i upisi: "BALKANSKI KASAPIN" image.
Pa mi javi cije si slike video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш, синко, Западни свет му је дао надимак " Фактор мира и стабилности на Балкану"...![]()
I posle ga ukentrio u Ševeningenu...![]()
Па да је продавао Србију величали би га и давали му престижне награде којима се диве полуинтелигентни гледаоци ТВ пријемника.
Ја мислим да је много интересантније питање " Како би се Тадић снашао да је био председник у оно време"?![]()
Па да је продавао Србију величали би га и давали му престижне награде којима се диве полуинтелигентни гледаоци ТВ пријемника.
Molim?
Molim?
Kao što je Putin dao Mesiću, na primer?
Па тај се Месић сам хвалио у сабору Р Хрватске да је задатак испунио и да Југославије више нема, можда му за разбијање Југославије дао орден, ко ће га знати!?
Braća Rusi da razbijaju jugoslaviju?
Ma ne bi oni to....
Ти то уради исто за "Фактор мира и стабилности на Балкану", па ми јави чије су слике у питању?![]()
Tadica uopste ne smatram drzavnikom.To je stetocina,nocna mora,losa karma Srbije koja ce se uskoro zavrsiti.Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.
Link:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!
S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.
Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.
Zahvaljujem.
Нисам написао да су Руси разбили Југославију већ да се Стпе Месић тиме хвалио, па сходно томе можда је зато добио орден и онако је та Југославија свима сметала.
Hebote,i posle 10 godina,ovima se Sloba pricinjava!
Da nece skoro kakvi izbori!![]()
Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.
Link:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/428367-Vikiliks-otkriva-Slobodan-Milošević-je-mrtav!
S obzirom na to da je umro pre nekoliko godina, a da već deset godina nije na vlasti, kao i da ima mnogo onih koji vreme njegove vladavine smatraju zlatnim godinama za Srbiju, zanimalo me da saznam ko smatra da je Milošević bio bolji državnik od Tadića i zašto.
Usput bih zamolila one kojima su psovke jedini način izražavanja emocija i stavova da ne učestvuju u raspravi na temi.
Zahvaljujem.
Saznali smo pre izvesnog vremena da je Slobodan Milošević umro.
Link:
Zahvaljujem.
Tadić makar nije svojom politikom hiljade ljudi oterao u smrt, milione unesrećio i izgubio deo Srbije...