TADIĆ TREBA DA SE IZVINI...ponovo

Pravo da ti kažem, konkretno tvoj deda nije bitan. Tvoj deda svakako da ne predstavlja narod koji se jeste borio protiv onoga što je Hitler propagirao, a to jeste fašizam.

Moj deda je bio covek iz naroda. Jednostavan i iskren. I nije mario za politiku, ali za svoj narod jeste. I ko je dirnuo u njegov narod, on ga je vracao tamo gde mu je mesto. Koliko je bio u mogucnosti. A, ja ti odgovorno tvrdim da je narod, tih godina, boleo..uvo za fasizam ili kako se to vec zvalo. Nije to ni bitno, ali mani se ti odlucivanja sta je pravedno, a sta ne. Sta je dobro, a sta ne. Mene zanima moj narod, tacnije njegovi neprijatelji, a za politiku me zabole.

U pravu si!

Ja se kajem što sam ga dirao...sad ima do sutra da ponavlja ''OČIGLEDNO''..

Stvarno sam bre pokvaren...

n205789241943_1991.jpg

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Кортекс ти је покварен!:sad2::sad2::sad2:
:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Moj deda je bio covek iz naroda. Jednostavan i iskren. I nije mario za politiku, ali za svoj narod jeste. I ko je dirnuo u njegov narod, on ga je vracao tamo gde mu je mesto. Koliko je bio u mogucnosti. A, ja ti odgovorno tvrdim da je narod, tih godina, boleo..uvo za fasizam ili kako se to vec zvalo. Nije to ni bitno, ali mani se ti odlucivanja sta je pravedno, a sta ne. Sta je dobro, a sta ne. Mene zanima moj narod, tacnije njegovi neprijatelji, a za politiku me zabole.

A parole "bolje rat nego pakt" i "smrt fašizmu, sloboda narodu" su došle od toga što ih boli uvo za hitlerovu politiku. Ta fašistička politika je napala narod za koji se on borio.

Znam da su te demonstracije poveli komunisti i da su oni posle radi bezmalo pa isto što i nemci. Ne bih sada da širim temu tog perioda, neka čak bude i kako ti tvrdiš, da je narod apsolutno boleo uvo kakvu je to hitler politiku vodio i šta je propagirao. To svakako nemenja činjenicu da je on propagirao fašizam koji se u onom klipu takozvanih patriota može prepoznati u prvim stihovima.

Manipulacija. Vecina se borila protiv neprijatelja, bez obzira na politiku. Te su demonstracije poveli komunisti. I nisu bile uopste brojne, a bilo ih je u retko kom gradu.

Znam da su te demonstracije poveli komunisti i da su oni posle radi bezmalo pa isto što i nemci. Ne bih sada da širim temu tog perioda, neka čak bude i kako ti tvrdiš, da je narod apsolutno boleo uvo kakvu je to hitler politiku vodio i šta je propagirao. To svakako nemenja činjenicu da je on propagirao fašizam koji se u onom klipu takozvanih patriota može prepoznati u prvim stihovima.
Те демонстрације нису повели комунисти.
Они су били само у епизодној улози тада.

Нити су биле најважније демонстрације.

Битан је био пуч, који је извела група официра Југословенске војске, предвођена генералима Мирковићем и Симовићем, британским плаћеницима.

Та имена треба посебно запамтити.

Њих двојица спадају међу најгоре издајнике у читавој српској историји, јер су нам навукли рат, с ужасним последицама, који би иначе био избегнут.

i ti mislis da ci ja sa tobom, koja nabacuje smajli dok govori o lesivama, raspravljati na tu temu:rtfm::rtfm:
ps.trebas se prvo nauciti ponasanju, pa posle mozemo o nekim temama raspravljati...npr.da li je mladic kuakvica, zlocinac ili obican bolesni egoista.

Kakve veze ima Mladic sa siptarima i ovom temom:eek:.............................a, znam, nedostatak argumenata:mrgreen:.........................a meni je smesno samo to kako ispadate glupi verujuci da ceo svet za vama place i naseda na vase jaadikovke:mrgreen:

Džaba ti posao. Ne možeš ti to njoj objasniti. Ona koja je sedela u mišijoj rupi "bolje zna" šta se dešavalo na Kosovu od tebe koji si tamo proveo rat i od mene koji sam se profesionalno bavio zločinima snaga SRJ i Srbije nad Albancima.
Tipični velikosrpski genije :mrgreen:.

O cemu ti pricas o kakvim zlocinima ,kad je drzava u pitanju tu nema zlocina treba pobiti sve koji podrivaju drzavu kratko i jasno.

Back