Tadić tek danas shvatio da neće dobiti povratno izvinjenje za Srpske žrtve

А да ли сте ви 100% сигурни да је БТ родила мајка Невенка? Ја ипак ценим да га је родила Клара Мандић. Толико о томе.
Možeš ti da "ceniš" koliko god hoćeš, to je tvoj problem, ali činjenice nedvosmisleno kažu drugo, to jest da je Tadićeva majka Nevenka.

А 100% си сигурна да није? Не бих ја тако сигурно причао. С друге стране, смучило ми се мало то што се просераваш да си најпаметнија. СПусти лопту, јер, с друге стране, појма немаш.

Da, sigurna sam 100%.
Najpametnija nisam ali u poredjenju sa tobom ..... :lol::ok:

Ovim samo pokazuješ svoje totalno nerazumevanje stvari, i očajnički, nemoćni bes. I neka, kukaj samo, ništa ti drugo i ne preostaje.

ne ja samo pokazujem rezigniranost i bes , sto od ne znam koliko evropskih i svetskih drzava smo upravo mi srbi imali tu nesrecu da nam predsednik bude sisica i zenski petko koji se izvinjava i samim tim nas srbe proglasava zlikovcima.

Opet ova tvoja teorija:roll::lol:
Interesantno je da NIKO, ali baš niko ni Toma Grobar, ni Vučić ni Todorović, čak ni Šešelj iz Haga ovo ne govore što ti izmišljaš:mrgreen:
Čak ni Kurir, Pravda....niko?!
Neverovatno:lol:

pa sta?

jednostavno nema nikakve elementarne logike da izlaznost u drugom krugu gde se bira izmedju 2 kandidata bude veca nego u prvom gde se bira izmedju 20 . i to za citavih 500.000 glasova.

to je jednostavno i teoretski - nemoguce.

ti izbori su pokradeni to je jasno. taman ste ukrali onoliko koliko vam je trebalo da tadic pobedi.

to sto radikali nisu sposobni da dokazu da se ta kradja desila ne znaci da do nje nije doslo.

i sutra da ja krenem da se ubedjujem sa nekim hrvatom , bosnjakom ,albancem da su oni zlikovci da su oni ubijali proterivali srbe , da navodim hiljade cinjenica i dokaza za te tvrdnje, toj osobi ce dovoljno biti da me porazi da navede jednu stvar "vas predsednik se izvinio". to znaci da je priznao da ste vi srbi zlikovci, ubice, varvari, agresori. nas predsednik nije. to znaci da ste vi grbavi u celoj prici a mi ispravni.

hvala ti bota - idiote jedan feminizirani....

pa sta?

jednostavno nema nikakve elementarne logike da izlaznost u drugom krugu gde se bira izmedju 2 kandidata bude veca nego u prvom gde se bira izmedju 20 . i to za citavih 500.000 glasova.

to je jednostavno i teoretski - nemoguce.

ti izbori su pokradeni to je jasno. taman ste ukrali onoliko koliko vam je trebalo da tadic pobedi.

to sto radikali nisu sposobni da dokazu da se ta kradja desila ne znaci da do nje nije doslo.

a što si tako tvrdoglav?
puno ljudi izlazi samo u drugom krugu, i glupo je uopšte oko toga da se objašnjavamo.
pa radikali bi prvi oči iskopali svakom da je bilo krađe. imali su kontrolore na SVAKOM biračkom mestu, nemoj da si neozbiljan.

šta sad da ja kažem da bi toma imao manje od milion glasova da nije ukrao 500 hiljada još u prvom krugu? samo ne mogu da dokažem, ali to ne znači da se nije desilo:roll::lol:

ne ja samo pokazujem rezigniranost i bes , sto od ne znam koliko evropskih i svetskih drzava smo upravo mi srbi imali tu nesrecu da nam predsednik bude sisica i zenski petko koji se izvinjava i samim tim nas srbe proglasava zlikovcima.
I dalje lupetaš, ali šta očekivati od nekog ko rezigniranost i bes upućuje na pogrešnu adresu, umesto da je uputi onome koji nas je do svih nesreća i tragedija zadnjih 20 godina doveo, Zlobodan, uz svesrdnu pomoć svoga "lakeja" Šešeljuge. To su jedini i pravi izdajnici srpskog naroda u novijoj istoriji, a ne Tadić.

I dalje lupetaš, ali šta očekivati od nekog ko rezigniranost i bes upućuje na pogrešnu adresu, umesto da je uputi onome koji nas je do svih nesreća i tragedija zadnjih 20 godina doveo, Zlobodan, uz svesrdnu pomoć svoga "lakeja" Šešeljuge. To su jedini i pravi izdajnici srpskog naroda u novijoj istoriji, a ne Tadić.

Spwemte se, spwemte, cetnici:hahaha:

tadic je sisica jer se samo sisice izvinjavaju. ende.

drugo ne vidim da ti sad smeta Zlobodan i njegov SPS . Odjednom vise nisi gadljiva ni na Zlobu ni na SPS pa cak i podrzavas ideje i izjave da su DS i SPS ideoloski identicne partije.... :ok:

boris tadic je izdajnik jer se izvinjava za neke stvari koje srbi nisu pocinili i prilepljuje nam etikete zlikovaca i ubica.

ZDS, hajde molim te pogledaj etnicki sastav prostora na kojim se vodio rat 1990-1995. u Hrvatskoj kao i vlasnistvo nad zemljom (recimo popis 1961.,1971.,1981.) pa mi reci na cijoj se zemlji vodio rat. Koliko znam, u Zagorju nije bilo rata. I nemoj ono o doseljavanju prije 2-3 vijeka. Obavijesti se malo i o saboru u Splitu 925.godine pa vidi koga su papski predstavnici pozvali. Pa se malo zapitaj i zasto su imena i prezimena u zapadnoj Hercegovini takva kakva su i zasto im nosnja i pjesme toliko lice na crnogorske, pa malo o pokrstavanju, pa malo o Zumberku i Gorskom Kotaru, pa malo o cirilici u Dubrovniku i na Peljescu, pa malo o stokavskom narjecju i usvajanju dijalekta polovinom 19.vijeka itd. Znam da si Hrvat i ne mrzim te zbog toga. Nacije nastaju i nestaju i vecina sa ovih prostora ima iste ili slicne korijene i bas zato, pokusaj da budes covjek jer mrznja ne vodi nicemu.

tadic je sisica jer se samo sisice izvinjavaju. ende..
To je tako samo u tvom naopakom sistemu vrednosti.

drugo ne vidim da ti sad smeta Zlobodan
On lično, sada, hvala Bogu stvarno više ne smeta, mrtav je. Ali naravno da će se njegova zlodela i izdajništvo pamtiti.

.
Odjednom vise nisi gadljiva ni na Zlobu ni na SPS
Gadljiva sam, i uvek ću biti. Ali, za razliku od tebe prihvatam trenutnu političku realnost i pragmatizam.

pa cak i podrzavas ideje i izjave da su DS i SPS ideoloski identicne partije.... :ok:
Ne podržavam, ali to ionako ima jako malo veze s ovim.

boris tadic je izdajnik jer se izvinjava za neke stvari koje srbi nisu pocinili i prilepljuje nam etikete zlikovaca i ubica
Laži i gluposti, koje stalno "drndaš", jer ti drugo ne preostaje. Ti si izdajnik, jer podržavaš Šešeljugu i Zlobodana, ,izdajnike među najvećim u srpskoj istoriji.

Back