Tadić tek danas shvatio da neće dobiti povratno izvinjenje za Srpske žrtve

Bruka je ovo što si ti napisao. Bruka, i beda kompletna.

cim ti kritikujes znaci da sam pogodio pravo u metu.

jedina bruka ovde jeste femenizirani zenski petko boris tadic.

kako to da se srbiji i srbima niko nikad i nigde nije izvinio a on jeste svima?

kako to da nam se niko nije izvinio za sankcije, bombardovanje NATO pakta, ubijanje nasih civila, proterivanje nasih naroda iz bosne, hrvatske sa kosova i metohije? kako to tumacis?

kako to da se niko nije izvinio za 2 miliona srpskih izbeglica?

nemaju vremena , sta li?

samim tim izvinjenjem boris tadic nama srbima prilepljuje etiketu zlikovaca i agresora . jer on se izvinio svima a nama niko nije. tako stvara u svetu crno belu sliku o srbima kao agresorima zlikovcima i ubicama .

da ima malo mozga to bi shvatio odavno sam. ali nema on mozga. nema.

mesto njega razmislja solana....

Слажем се ја са Марковцем да Тадић брука Србију где год стигне и како стигне. Па самим тим што му је мајка јеврејка, он брука Србију.

Majka mu nije Jevrejka :confused: otac mu jeste osnovao drustvo Srpsko-jevrejskog prijateljstva sa tadasnjom zenom, svalerkom ili sta mu je vec bila izvesna Klara Mandic ali ona nije Borisova mama.

Слажем се ја са Марковцем да Тадић брука Србију где год стигне и како стигне. Па самим тим што му је мајка јеврејка, он брука Србију.
I ti si, kao i Markowac, ovakvim stavovima, bruka za Srbiju.

Па за поједине политичаре заиста круже приче да су бисексуалци, а неки гејеви. За Тадића нисам чуо да је бисексуалац, али за Коштуницу сам чуо.

Po njegovoj porodicnoj zadruzi, prije bi se reklo da je zoofil:hahaha:

kako to da nam se niko nije izvinio za sankcije, bombardovanje NATO pakta, ubijanje nasih civila, proterivanje nasih naroda iz bosne, hrvatske sa kosova i metohije? kako to tumacis?

nemaju vremena , sta li?

Pa taj feminizitrani petko vas redovno kida na svim izborima i uzima vam vlast ispred nosa.

Šta li ste onda vi kada vas jedan petko ovako kara u bulju :lol: ???

Majka mu nije Jevrejka :confused: otac mu jeste osnovao drustvo Srpsko-jevrejskog prijateljstva sa tadasnjom zenom, svalerkom ili sta mu je vec bila izvesna Klara Mandic ali ona nije Borisova mama.

Мајка БОриса Тадића јесте Клара Мандић, а гле случајности, Предраг Марковић је био или је још увек председник српско јеврејског пријатељства.

Ti si, kompletnom svojom pojavom, što se ono kaže . "pun pogodak - u prazno". :mrgreen:

Još jednom - bruka si ti, kad ovako govoriš za svog predsednika.

nemaju vremena , sta li?
To govori o njima, ne o Tadiću. Vidi se da ne razlikuješ osnovne stvari.

samim tim izvinjenjem boris tadic nama srbima prilepljuje etiketu zlikovaca i agresora . jer on se izvinio svima a nama niko nije. tako stvara u svetu crno belu sliku o srbima kao agresorima zlikovcima i ubicama .
Prema tome, ovo je još jeddan u nizu tvojih iskrivljenih zaključaka. Stvarno razmišljaš nezrelije od dvomesečne bebe.

Мајка БОриса Тадића јесте Клара Мандић, а гле случајности, Предраг Марковић је био или је још увек председник српско јеврејског пријатељства.
Majka B. T. NIJE Klara Mandić, jel' moguće da ti to stvarno ne znaš, ili se samo ovde zayebavaš?

Ti si, kompletnom svojom pojavom, što se ono kaže . "pun pogodak - u prazno". :mrgreen:

Još jednom - bruka si ti, kad ovako govoriš za svog predsednika.

To govori o njima, ne o Tadiću. Vidi se da ne razlikuješ osnovne stvari.

Prema tome, ovo je još jeddan u nizu tvojih iskrivljenih zaključaka. Stvarno razmišljaš nezrelije od dvomesečne bebe.

Naprotiv to upravo govori o Tadicu. Govori da on nije podoban za funkciju koju obavlja. to govori da je u tom drustvu evropskih i svetskih funkcionera jedina sisica i zenski petko medju predsednicima upravo on boris tadic.

drugog nema. nece biti da su samo srbi zlikovci, ubice, i zlotvori a svi drugi andjeli , humanisti i dobrotvori.

Klara Mandic je bila '44 godiste. Molim te objasni mi kad ga je to rodila ... jedino ako mu je cale bio pedofil u sta cisto sumnjam :rotf:

Da li je poluhrvatica ne znam ali sa Jevrejima nikakve veze nema, to mogu da garantujem. Cak ih i ne mirise nesto preterano koliko ja znam :D

А не знаш. Један од његових подпреседника владе тада, био је његов дугогодишњи пријатељ, јевреј, Мирољуб Лабус.

Pa taj feminizitrani petko vas redovno kida na svim izborima i uzima vam vlast ispred nosa.

Šta li ste onda vi kada vas jedan petko ovako kara u bulju :lol: ???

zenski petko pobedjuje zahvaljujuci glasovima pripadnika manjinskih naroda koji zive u srbiji. barem prosli put su u oni upravo bilo taj tas na vagi njegove pobede.

drugo te izbore u drugom krugu su pokrali ovi iz DS-a , jer je izlaznost u drugom krugu bila 500.000 glasova veca nego u prvom a to je cista kradja jer nema sanse da izlaznost kada se bira izmedju 20 kandidata bude veca od onih izbora kada se bira samo izmedju 2.

no kako god da okrenes taj zenski petko, i sisica nas bruka gde god da ode.

Naprotiv to upravo govori o Tadicu. Govori da on nije podoban za funkciju koju obavlja. to govori da je u tom drustvu evropskih i svetskih funkcionera jedina sisica i zenski petko medju predsednicima upravo on boris tadic.

drugog nema. nece biti da su samo srbi zlikovci, ubice, i zlotvori a svi drugi andjeli , humanisti i dobrotvori.
Ovim samo pokazuješ svoje totalno nerazumevanje stvari, i očajnički, nemoćni bes. I neka, kukaj samo, ništa ti drugo i ne preostaje.

drugo te izbore u drugom krugu su pokrali ovi iz DS-a , jer je izlaznost u drugom krugu bila 500.000 glasova veca nego u prvom a to je cista kradja jer nema sanse......

Opet ova tvoja teorija:roll::lol:
Interesantno je da NIKO, ali baš niko ni Toma Grobar, ni Vučić ni Todorović, čak ni Šešelj iz Haga ovo ne govore što ti izmišljaš:mrgreen:
Čak ni Kurir, Pravda....niko?!
Neverovatno:lol:

Klara Mandic je bila '44 godiste. Molim te objasni mi kad ga je to rodila ... jedino ako mu je cale bio pedofil u sta cisto sumnjam :rotf:

А 100% си сигурна да није? Не бих ја тако сигурно причао. С друге стране, смучило ми се мало то што се просераваш да си најпаметнија. СПусти лопту, јер, с друге стране, појма немаш.

Back