Тадић претио ликвидацијом?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da su to SVE kreteni i zbog toga ne treba obracati paznju na to sto izjavljuju.
Ionako su SVI samo marionete.

Ne verujem prijatelju da je to bezazleno ponašanje.
Tip se ipreviše osilio i počeo previše da se k..... A to je svojstveno diktatorima.
A upravo te marionete su i najopasnije, jer kao što kaže stara Srpska izreka :
"Poturice su gore od Turaka".
Bogami ako ovako nastavi....nek mu je Bog upomoć!

naravno da nije glupo odbaciti i ispljuvati,posto to nije stil komunikacije Tadica da preti nekome da moze i on da likvidira,to je apsurd,jel treba verovati obicnoj budali kao sto je Markicevic.

a kada su pretili TADICU bilo je-kuku majko tako su pricali i djindjicu kukukukuku,pa sto sad nekazete tako je i bilo sa djindjicem,mozada je ovo i izmisljeno ali tako je i moglo da bude sa onimlecima tadicu

niste vi nikakva patriotska Srbija,vec unistiteljska! i niste vecinska i mozete da ga ne priznajete koliko god hocete on je PREDSEDNIK SRBIJE,a vi mozete samo da crknete od muke!!!

Oooooooo zemljače, da samo znaš u kolkioj si velikoj zabludi!
Možeš ti i tebi sličnima da trtljate nebuloze koliko vam volja, al kad dodje "stani-pani", videće se ko je bog a ko batina. A ona uvek izlazi iz Raja. A to što je predsednik republike ne znači da je i bogom dan. Isuviše mu zinulo d..., mada mu možda to i odgovara na odredjeni način:lol:
Istorija je dokazala da su takvi likovi itekako zamenljivi, doduše na na različite načine.;):whistling:

Мирослав Маркићевић nije bio sam tamo nego u sastavu delegacije DSS-NS, znači svedoci postoje.

Sam da izmišlja mislim da ne bi jer nije imao razloga za to, dok od Tadića može svašta da se očekuje u ovim trenucima dok mu je vlast na klimavim nogama a živci na izmaku, a posle onih upozorenja i pretnji od pre nekoliko dana mislim da je krivica na njegovoj strani.

A o kakvoj se pretnji radilo?

Oooooooo zemljače, da samo znaš u kolkioj si velikoj zabludi!
Možeš ti i tebi sličnima da trtljate nebuloze koliko vam volja, al kad dodje "stani-pani", videće se ko je bog a ko batina. A ona uvek izlazi iz Raja. A to što je predsednik republike ne znači da je i bogom dan. Isuviše mu zinulo d..., mada mu možda to i odgovara na odredjeni način:lol:
Istorija je dokazala da su takvi likovi itekako zamenljivi, doduše na na različite načine.;):whistling:

jeste za vas mamlaze je bogom dan,i skini taj grb sa avatara,takav kao ti ne zasluzuje da ga nosi!

Ех, па не бих рекао. Мислим, хајде да кажемо овако, ако неко на основу личног мишљења оде код Тадића и каже да има већину од, како он мисли, 148 посланика, кхм... (Душан Петровић)

isto tako je i Samardzic rekao na osnovu licnog misljenja da imaju vecinu od 128 poslanika,a posto je Kostunjavi mamlaz video da od koalicije sa SPS-PUPS-JS izgleda nece biti nista(a njemu se ne silazi sa premijerske funkcije do kraja zivota) poceo je da gubi zivce i da tera svoje koalicione partnere da izmisljaju svakakve nebuloze!

zasto lock ? predstavnik jedne parlamentarne politicke stranke tvrdi da mu je aktueltni predsednik pretio likvidacijom? :mad:

mislim da bi tadic trebao da se odrekne imuniteta i da se prava istina utvrdi na sudu

a da tadic preti to smo mogli da se uverimo i sami u danima posle izbora tj vec i u nedelju vece.

autokrata tadic je zapretio tada svim politickim strankama u parlamentu da SLUCAJNO NE POKUSAJU da formiraju vladu jer ce u suprotnom snositi teske posledice :rtfm:
Tema je besmislica. Svako iole racionalan i normalan to treba da shvati.
A ova ''pretnja'' nakon prvih izbornih rezultata, namam reči kako su neki to izvrnuli i naštimovali. Dakle, poslednja rečenica je sama po sebi nebuloza. Za ovakve gluposti i sramotu koju namećete na Krstarici nemam reči. Molio bih vas sve da svoja ''razmišljanja'', a pogotovo ''tumačenja'' ostavite za svvoj uži krug prijatelja i ne delite sa ostalima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back