- Poruka
- 3.304
Ja mislim da su to SVE kreteni i zbog toga ne treba obracati paznju na to sto izjavljuju.
Ionako su SVI samo marionete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da su to SVE kreteni i zbog toga ne treba obracati paznju na to sto izjavljuju.
naravno,kad je Velja i to javno pretio niko od radikalstina se nije setio da to ovde kritikuje,a sad se pojavi neki tamo Markicevic,izmisli kako mu je Tadic pretio i vi odmah za to novu temu,SRAMOTA!
Tadic gubi zivce.
da i to panika u prvim redovima dss-ns,posto su poceli da izmisljaju raznorazne budalastine.
naravno da nije glupo odbaciti i ispljuvati,posto to nije stil komunikacije Tadica da preti nekome da moze i on da likvidira,to je apsurd,jel treba verovati obicnoj budali kao sto je Markicevic.
poznaje itekako.
zove se trgovanje manjih stranaka sa vecima.
kada jedan nema dovoljno, onda mali postaju "veliki".
eto ti metoda.
Dokle da se proverava???Kada postoje dokumenti da je on šizofreničar,zato njega većinska patriotska Srbija ne priznaje,on je samo šef DS-a.![]()
niste vi nikakva patriotska Srbija,vec unistiteljska! i niste vecinska i mozete da ga ne priznajete koliko god hocete on je PREDSEDNIK SRBIJE,a vi mozete samo da crknete od muke!!!
Мирослав Маркићевић nije bio sam tamo nego u sastavu delegacije DSS-NS, znači svedoci postoje.
Sam da izmišlja mislim da ne bi jer nije imao razloga za to, dok od Tadića može svašta da se očekuje u ovim trenucima dok mu je vlast na klimavim nogama a živci na izmaku, a posle onih upozorenja i pretnji od pre nekoliko dana mislim da je krivica na njegovoj strani.
Šta je Markowac,fali ti cimer u sobi pa bi ni manje ni više hteo Tadića za cimera?
pa to samo vi radikalstine ste u stanju da otvarate topice na osnovu necega sto neka shusha izjavi,a sto se tice onoga "izdajnici" mi "izdajnici" smo dobili najvise glasova,samo da te podsetim.
он је председник ДС,niste vi nikakva patriotska Srbija,vec unistiteljska! i niste vecinska i mozete da ga ne priznajete koliko god hocete on je PREDSEDNIK SRBIJE,a vi mozete samo da crknete od muke!!!
Oooooooo zemljače, da samo znaš u kolkioj si velikoj zabludi!
Možeš ti i tebi sličnima da trtljate nebuloze koliko vam volja, al kad dodje "stani-pani", videće se ko je bog a ko batina. A ona uvek izlazi iz Raja. A to što je predsednik republike ne znači da je i bogom dan. Isuviše mu zinulo d..., mada mu možda to i odgovara na odredjeni način
Istorija je dokazala da su takvi likovi itekako zamenljivi, doduše na na različite načine.![]()
Pa naravno kada ste dobili doping od JE-U-RUPEJACA. U šuškama...8)
он је председник ДС,![]()
Ех, па не бих рекао. Мислим, хајде да кажемо овако, ако неко на основу личног мишљења оде код Тадића и каже да има већину од, како он мисли, 148 посланика, кхм... (Душан Петровић)
Tema je besmislica. Svako iole racionalan i normalan to treba da shvati.zasto lock ? predstavnik jedne parlamentarne politicke stranke tvrdi da mu je aktueltni predsednik pretio likvidacijom? :mad:
mislim da bi tadic trebao da se odrekne imuniteta i da se prava istina utvrdi na sudu
a da tadic preti to smo mogli da se uverimo i sami u danima posle izbora tj vec i u nedelju vece.
autokrata tadic je zapretio tada svim politickim strankama u parlamentu da SLUCAJNO NE POKUSAJU da formiraju vladu jer ce u suprotnom snositi teske posledice![]()
I ovo... O čemu pričamo uopšte??? Užas jedan!Onda ne poznajete BoTa njegov stil jeste da preti i da bije.