ТАДИЋ на првој....

http://www.prva.rs/sr/program/info/story/14019/Stav+Srbije.html.html

Почиње комендија на ТВ "Прва".
Граџани и граџанке имају прилику да уживо гледају наступ НАЈЛЕПШЕГ...

Хоће ли емисија да буде предизборна кампања или ће се разговарати о теми
“Srbija između Evropske unije i Kosova”

И зар није "И Косово и ЕУ"????

ја немам стомак да гледам и слушам кретена више...што су лепо на Свет + инфо трелевизији направили спот:*ево видимо председника како вози комбајн,ево видимо га како мази краве,ево видимо га како отвара мост,ево видимо га како држи предавање студентима,ево видимо га на свим телевизијама сваки дан како нам саветује ово или оно...где га једино никад не видимо?на БАРИКАДАМА!*

ја немам стомак да гледам и слушам кретена више...што су лепо на Свет + инфо трелевизији направили спот:*ево видимо председника како вози комбајн,ево видимо га како мази краве,ево видимо га како отвара мост,ево видимо га како држи предавање студентима,ево видимо га на свим телевизијама сваки дан како нам саветује ово или оно...где га једино никад не видимо?на БАРИКАДАМА!*

па не може свака шуша на барикаде

Ne vidimo ga ni u Rusiji a kao šatro je Rusija jedan od stubova spoljne politike.

http://www.prva.rs/sr/program/info/story/14019/Stav+Srbije.html.html

Почиње комендија на ТВ "Прва".
Граџани и граџанке имају прилику да уживо гледају наступ НАЈЛЕПШЕГ...

Хоће ли емисија да буде предизборна кампања или ће се разговарати о теми
“Srbija između Evropske unije i Kosova”

И зар није "И Косово и ЕУ"????

E upravo sam ugasio tv, Voljeni Vođa loše utiče na moj probavni trakt.

Sta ce predsednik na barikadama?:dontunderstand:

Па ваљда је председнику и осталим људима који воде државу место уз свој народ?
Не мора да буде тамо стално...само ваљда му је обавеза да се макар на минут појави.

У супротном, чему преЦедник?

па ваљда би требало више да те занима што председник мази краву и вози комбајн?није он председник кравама(мада су га волови бирали) већ оним људима на барикадама па ваљда треба да буде уз њих?

Па ваљда је председнику и осталим људима који воде државу место уз свој народ?
Не мора да буде тамо стално...само ваљда му је обавеза да се макар на минут појави.

У супротном, чему преЦедник?

Da je to tamo Srbija, predsedniku je posao da rusi barikade. (dobro, ne njemu, nego policiji). U svakoj normalnoj drzavi nije normalno postavljati barikade. Da ti postavis barikade na Vracaru, policija bi te uklonila koliko odmah.

па ваљда би требало више да те занима што председник мази краву и вози комбајн?није он председник кравама(мада су га волови бирали) већ оним људима на барикадама па ваљда треба да буде уз њих?

Pogledati gornju poruku.

Da je to tamo Srbija, predsedniku je posao da rusi barikade. (dobro, ne njemu, nego policiji). U svakoj normalnoj drzavi nije normalno postavljati barikade. Da ti postavis barikade na Vracaru, policija bi te uklonila koliko odmah.

Да ли је преЦеднику државе место уз народ тамо где је његов народ угрожен у његовој држави?

а барикаде..па оне су само вид протеста председниковог народа на насиље које трпи од страног фактора у својој држави...

Да ли је председнику место уз свој народ?

у свакој нормалној држави не би могла туђа воска да поставља *границу* на сред територије те државе а да народ буде незаштићен од стране државе па мора сам да покуша барикадама да се брани од насилног отцепљења од матичне државе....ја би волео да Тадић пошаље Воску и Полицију Србије да руши барикаде...то би значило да су прво срушили границу и отерали страну војску....

гледајте

Koj si ti...

images

Back