TADIĆ JE ZA ŽALJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tadic udruzeno radi sa Tacijem to je veoma poznato

Cak i vestica Karla del Ponte navodi u svojoj knjizi da je Tadic znao za trgovinu organima ali nije nista ucinio;Posto nije hteo da dize tenzije :(

Kako bi nesmetano nastavio da radi na planu hapsenja; predivnog i hrabrog; Generala Ratka Mladica..

E bas je predivan taj koji je sramota za generala, neko ko je naredio da se ubija civilno stanovnistvo. Vidis, kao sto se gradjani Kraljeva i Kragujevca secaju streljanja iz '41. godine tako ce i Mladic ostati upamcen, kao neko ko je okaljao svoju oficirsku cast!
Da li je Tadic za zaljenje? Ne znam!
Ali je za zaljenje narod kome je SELJA ministar!

I vidim da su opet u upotrebi izrazi domaci idajnici, peta kolona i trabanti!
Samo jos Zlobodan nedostaje i zena sa cvetom u kosi!

pa dobro devojka se lozi na veselog Gorana Davidovica:mrgreen: ,mislim ne mos' to bit bas normalno

Pa Davidovic za razliku od tebe postuje Srbske Generale kao i svaki drugi normalan i zdrav patriota..

I pre svega cenim svakog ko se zalaze za otkrivanje istine !

Postaje interesntno kakvo je vase razmisljanje 4000 Srba su izgubili zivote u Srebrenici
sto od muslimana ;sto od napada Holandjana

:(
To se ne sme zaboraviti:(

Tadic je definitivno izdajnik Srbskog naroda;on zasluzuje zatvor

Dugo nismo imali ovakvo zlo kao predsednika cak je Sloba mala maca za ovog ubicu Srbske dece-
Borisa Tadica

Da Tadića nije bilo ne bi smeli da daju nezavisnost Kosovu ali Tadić je vikao nećemo da se suprostavimo...nećemo vojno...nećemo sigurno vojno....nećemo.....nećemo.....i to je svugde ponavljao ko da je lud bože me oprosti.:worth:Pa i ako nećeš vojno ćuti da neznaju šta će a ovako ode sve u majčinu:shock:

Tadic jeste za zaljenje,ali bolje i to nego da je k'o Kostunjavi i Toma,koji su za jedan ozbiljni psihijatrisjki pregled; jer je nemoguce da normalan covek u jednom minutu izgovori toliko gluposti kao sto doticni dvojac radi...

pa sta ako je odabran voljom vecine? znaci bezgresan je i svaka njegova glupost je dobra?

bas imamo pravo da ga kritikujemo koliko god hocemo , sobzirom da je javna licnost a pogotovo cemo da ga kritikujemo jer ja njegova dela i cinjenja vidim kao krivicno delo veleizdaje ove zemlje.

zamisli nije hteo da objavi da siptari ubijaju srbe i seku im organe "da ne bi dizao tenzije" :mad:

Kritika je jedno, a optužbe, i to najniže, i očigledno neistinite su nešto sasvim drugo, ali šta ćeš kada ima nekih kojima je sva lektira: kurir i tabloid, press...

2006_09_07_Serbia3_600.jpg

:rotf::rotf::rotf::whistling::whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back