lav8
Poznat
- Poruka
- 8.133
Izgleda da daje previše tih izjava..... sipa ih.....pa NE STIGNE da pre toga RAZMISLI šta će da kaže..... i tako se desi da lupi...

Ali je zato ''upisan'' ki slika!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da daje previše tih izjava..... sipa ih.....pa NE STIGNE da pre toga RAZMISLI šta će da kaže..... i tako se desi da lupi...

Ццц,националисто.
Sreca je da Putin nije proamericki covek...
Ovako nešto ne bi izjavio čak ni onaj mutavi Koštunica.

aha...jeste, jeste....ebote - ne zna se ko je gori da li prosrpski predsednik ili ove forumske srbende

Хвала на комплименту, којим се поносим....

Ali je zato ''upisan'' ki slika!

E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista m je draza od njega!
Znaci bilo sta da napisem o prosrpskom predsedniku ja vise ne vredjam instituciju jer ako je predsednik Srbije institucija ... prosrpski predsednik to sigurno nije a ako neko ipak misli da jeste neka mi citira clan bilo kog zakona i ustava u kome se spominje "prosrpski predsednik Srbije"

Тоооооо брате....Свиђа ми се, како си ово сликовито написао....E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista m je draza od njega!
Znaci bilo sta da napisem o prosrpskom predsedniku ja vise ne vredjam instituciju jer ako je predsednik Srbije institucija ... prosrpski predsednik to sigurno nije a ako neko ipak misli da jeste neka mi citira clan bilo kog zakona i ustava u kome se spominje "prosrpski predsednik Srbije"

Citat Original postavio rusofil_mk
kakav je to retard to nije moguce, ona treba da bide srpski predsednik a ne pro-srpski. Pro-srpski moze biti samo neki stranski lider.
Ovako nešto ne bi izjavio čak ni onaj mutavi Koštunica.
samo zato što je mutav

Znači, on više nije predsednik Srbije, nego Prosrbije.E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista m je draza od njega!
Само ти мислиш...да није...
Сви знамо да је продана пи.чка...
ПС
Срећа да није Србин....

Јес' вала и ја кажем ЈЕДИНО ШТО МИ УМАЊУЈЕ СиКИРАЦИЈУ ТО ЈЕ ШТО ЗНАМ ДА НИЈЕ СРБИН...
 Јес' вала и ја кажем ЈЕДИНО ШТО МИ УМАЊУЈЕ СиКИРАЦИЈУ ТО ЈЕ ШТО ЗНАМ ДА НИЈЕ СРБИН...
Baš tako.A bre sta ste se pomamili kao neke babe?
Svako Srbin moze biti orijentisam PRORUSKI, PROAMERICKI, PRONEMACKI, PROSRPSKI....A moze biti i neutralan, da nije nigde orijentisan.
Ako Predsednik kaze da je prosrpski orijentisan to mi je samo plus, nije minus!
U tome jos POJACAVA naglasak na to da je Srbin, a i brani se od onih koji kazu da je orujentisan negde drugde!
Baš tako.
A jesi li ti promuški orijentisan?
Znači, on više nije predsednik Srbije, nego Prosrbije.
A bre sta ste se pomamili kao neke babe?
Svako Srbin moze biti orijentisam PRORUSKI, PROAMERICKI, PRONEMACKI, PROSRPSKI....A moze biti i neutralan, da nije nigde orijentisan.
Ako Predsednik kaze da je prosrpski orijentisan to mi je samo plus, nije minus!
U tome jos POJACAVA naglasak na to da je Srbin, a i brani se od onih koji kazu da je orujentisan negde drugde!

Ево једна...Али да знаш...Он има дечка...rekoh već ---- ili jednu bez majice ili idem s teme