Tadic: Ja sam prosrpski predsednik

:hahaha::hahaha:

Ali je zato ''upisan'' ki slika!:mrgreen::hahaha::hahaha:

xnymte.jpg

E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista mi je draza od njega!

Znaci bilo sta da napisem o prosrpskom predsedniku ja vise ne vredjam instituciju jer ako je predsednik Srbije institucija ... prosrpski predsednik to sigurno nije a ako neko ipak misli da jeste neka mi citira clan bilo kog zakona i ustava u kome se spominje "prosrpski predsednik Srbije"

Poslednja izmena:
E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista m je draza od njega!

Znaci bilo sta da napisem o prosrpskom predsedniku ja vise ne vredjam instituciju jer ako je predsednik Srbije institucija ... prosrpski predsednik to sigurno nije a ako neko ipak misli da jeste neka mi citira clan bilo kog zakona i ustava u kome se spominje "prosrpski predsednik Srbije"

Još jedan koji je glasao za njega :)

E... sad mogu ladno da napisem, sta god hocu ... pokakim se ja u usta prosrpskom predsedniku, prosrpski predsednik je jedno djubre nevidjeno, prosrpski predsednik je majmuncina.... svaka seoska dzukela i svaki ker lutalica mi je drazi od njega, drazi mi je i svaki mis i crvic i ljigava glista m je draza od njega!

Тоооооо брате....Свиђа ми се, како си ово сликовито написао.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Citat Original postavio rusofil_mk
kakav je to retard to nije moguce, ona treba da bide srpski predsednik a ne pro-srpski. Pro-srpski moze biti samo neki stranski lider.

A bre sta ste se pomamili kao neke babe?

Svako Srbin moze biti orijentisam PRORUSKI, PROAMERICKI, PRONEMACKI, PROSRPSKI....A moze biti i neutralan, da nije nigde orijentisan.

Ako Predsednik kaze da je prosrpski orijentisan to mi je samo plus, nije minus!

U tome jos POJACAVA naglasak na to da je Srbin, a i brani se od onih koji kazu da je orujentisan negde drugde!

Znači, on više nije predsednik Srbije, nego Prosrbije.

Svako Srbin moze biti orijentisam PRORUSKI, PROAMERICKI, PRONEMACKI, PROSRPSKI....A moze biti i neutralan, da nije nigde orijentisan.

U tome jos POJACAVA naglasak na to da je Srbin, a i brani se od onih koji kazu da je orujentisan negde drugde!
Baš tako.
A jesi li ti promuški orijentisan?

Lupetaš Blajbi kao da su duvao lepak jutros.:hahaha:

Na primer, ne može Sarkozi da bude profrancuski predsednik. Čoveče, zar je moguće da ne shvataš koliko je ova izjava idiotska?

Patriote ga stalno nazivaju proustaškim i proalbanskim predsednikom, a on sada odvali ovako nešto? Samo im je dao još materijala da se sprdaju sa njim...

Mene je sramota takvog predsednika...

Back