Tačno u 18 časova! Predsednik Vučić se danas obraća građanima

U kilo neprskanog paradajza da će da pomene Litijum i Bor (Borska Kiselina) kako je to nešto što bi nam diglo standard i kako tu šansu ne smemo da iskoristimo?
Хоће ли поновити да нам предстоје најтежи дани, али се нећемо предавати, борићемо се док год будемо могли? :sad2:
 
Da stavimo do znanja da članstvo u Savetu Evrope ima smisla samo uz podizanje optužbi protiv Srba, zato se borimo da do toga ne dođe. Da li ćemo uspeti? Teško. Većina koja je potrebna je 31 članica, mi verujemo da će imati većinu od 29 do 33. Mi se borimo, stvari su na ivici. I nastavićemo da se borimo. Imao sam i danas važne razgovore po tom pitanju, a pored činjenica da je promenjeno poglavlje 35, pored toga što traže članstvo u SE, bez obzira na činjenicu da neće nikada formirati ZSO - istakao je Vučić.
 
Član 5 kaže se u tački 2, pod C "Predsedništvo će nastojati da usvoji odluke predsedništva, putem konsenzusa, takve odluke mogu usvojiti dva člana ukoliko se ne postigne konsenzus. Predsedništvo je nadležno za vođenje politike BiH..." I potpuno je jasno da je bio neophodan konsenzus, ništa ovoga se nije dogodilo i oni nemaju vlasništvo države predloga - što znači da u Generalnoj skupštini UN se odlučuje o nekom aktu, za koji ne postoji saglasnost unutar države kojih se tiče. Predlog rezolucije o Ugandi je iznela Afrička unija sa aktivnom legitimacijom, da bi ceo svet razumeo da je ceo afrički narod "za". Znači oni su sproveli i unutar zemlje konsultacije i šire, a kod nas toga nije bilo. Mi pre mesec dana saznajemo od nemačkih partnera da spremaju ovu rezoluciju već 8 meseci. Na pitanje zašto nas niste obavestili, jer smo preko drugih država dobijali tekst nacrta, a ne od sponzora rezolucije. Moje pitanje je zašto dozvoljavate ovakvo brutalno kršenje Dejtonskog sporazuma, amerikanci su se povukli ali ćute jer znaju da smo u pravu. Pustili su druge da pričaju gluposti, a oni su se sklonili.

- Pored činjenice da nisu prihvaćene ideje srpske strane, dobili smo i nacrt rezolucije O Srebrenici. Pod jedan, tu ne postoji saglasnost u samoj BiH. Pitaću naše američke partnere, ovi u Evropi to ne znaju, a Amerikanci znam da znaju, jer sam razgovarao sa brojnim američkim funkcionerima, jer ovo je brutalno gaženje Dejtonskog mirovnog sporazuma - naglasio je predsednik Vučić.
 
Pitaću naše američke partnere, ovi u Evropi to ne znaju
jao, slihtaro, nece ti ovo proci, samo da znas, obecao si priznanje kosove, izdajnice, nemo' da te opet podsecamo

jesi uzo 30 srebrnjaka JUDO? prvo izdas, pa se posle besis, znas vec kako stvari idu, a amerika kao pilat pere ruke, kakvo tvoje partnerstvo, si lud bre IZDAJNICE?!

ajde idi seni malo na tv-u, zamajavaj ovce, mislim srbe, iskaci iz frizidera, prenemazi se malo, da se vlasi ne dosete koji si IZDAJNIK
 
Aleksandar Vučić je podsetio da je razgovarao sa 22 premijera širom sveta, 6 zvaničnika UN, predstavnicima ukupno 111 zemalja u UN.

"Nastavio sam to danas, nastaviću sutra, svaki dan. Zašto? Zato što sam dobro znao šta je namera onih koji su podnosioci rezolucije, kako Nemaca, tako onih iz Sarajeva koji su jedva dočekali da to podrže, a onda prvi put, pošto je demokratija zabranjena, kada vide da se neko suprotstavio i misli da stvari stoje drugačije, onda porkenete kampanju najgorih mogućih uvreda, pretnji, kroz sva sredstva informisanja. Ja nemam problem da budem izložen takvom linču kakvom nijedan političar nije bio izložen prethodnih nekoliko decenija jer se borim za svoj narod i za istinu. Zato što želim da sprečim da se događaju zločini i ratovi u budućnosti zbog nečije neodgovorne politike. Od početka znam šta se krije iza toga. Znao sam šta traže, pravne i političke konsekvence. A evo im dokaz. Nije im bilo dugo potrebno. Biće i onih koji će glasati za rezoluciju i koji s mukom glasaju, dobro razumevajući kakva je geopolitička ideja u pitanju. Neki hoće da prikriju i svoje ćutanje o Gazi, da pronađu krivce u Srbiji, to im je najlakše. Međutim, mnoge islamske zemlje su to razumele i suprotstaviće se tome kao i mnogi drugi".
 
Ja ako sam shvatio vučić živi u studiu ili ima u sklopu svog stana studio odakle emituje ove besmislice svaki dan?!??

On ništa drugo ne radi nego sprema te izjave, putuje po televizijama i smara?

Imaju li srbi razum?

Pre su deca a i ljudi mislila da u televizorima i radio aparatima zive mali ljudi...
Izgleda da su deca bila u pravu...
Smestio se cak onoliki Vucic...

....
 
Da stavimo do znanja da članstvo u Savetu Evrope ima smisla samo uz podizanje optužbi protiv Srba, zato se borimo da do toga ne dođe. Da li ćemo uspeti? Teško. Većina koja je potrebna je 31 članica, mi verujemo da će imati većinu od 29 do 33. Mi se borimo, stvari su na ivici. I nastavićemo da se borimo. Imao sam i danas važne razgovore po tom pitanju, a pored činjenica da je promenjeno poglavlje 35, pored toga što traže članstvo u SE, bez obzira na činjenicu da neće nikada formirati ZSO - istakao je Vučić.

Klasicne fore Dekija Savicevica:
- Paaa sigurno daaaa...
- Ostavicemo srce na teren
- Lopta je okrugla
- Igracemo do poslednjeg zvizduka sudije...(jok nego ces igrati i posle...🤪)
- Publika je nas 12-ti igrac...


...
 

Back
Top