Tabloidiotluci

Haha sirota, ja mogu 100 evra da dam da ova ne ume ni da procita ovo sto je satro izjavila a kamoli da ponovi onako napamet iz glave. :d

0502F0C4-9FB5-40D9-B270-5C6440B4DA1B.jpeg

...

Ono kad ALO sastavi naslovnu stranu...

- Vidoje umro na ljubavnici...
- Brzi internet u svakom selu
- Zaklao ženu i psa, pa go šetao...
- Senilnoj baki prodali jastuk za 100 000 din

20230620-213714.jpg

Kakav crni rafal smeca od vesti...

....

Hehe ne znam gde bi podelio ovu anegdotu pa ajd ovde da napisem.

Veceras bio ja na basketu, ono izasao malo da istreniram, ono serije trojki iz svih mogucih uglova, finte, driblinzi, polaganja, ovo ono a tu neki klinci sedeli oko terena i motali se okolo, mozda 11,12 godina, kao me bodre (i tu ponekom pokazem malo neku fintu ili mu dam neki savet), oni kao idemo 5ak legendo, jel mozes da ubacis odavde, jel mozes odande, jel mozes iz kruga na polivini terena, jel mozes ovo, jel mozes ono, jel mozes iz bocnog auta, ja kao ajd ako promasim odavde radim 20 sklekova i ono krenem da ih redjam kao od sale i kao, eee klinci ako ocete da budete kul vas sam idol (ono aluzija na Pinkija iz "Rana") i tako ja malo rokam basket i usput se malo zezam sa njima, kad u jednom momentu cujem jedan klinac pita drugog, eee jel si gledao mozda sad zadnju "Cirilicu" na Hepiju 😄, ja ono u soku jbt, "Cirilicu" jbt. 😲
Reko daj bre klinci nije valjda da bistrite to sranje, pa zar nemate nesto zanimljivije i pametnije da gledate, ja sad ono kao lajf kouc, kao krecem da ih usmeravam, ono kao stariji lik iz kraja da im dam neki pozitivan savet i da im budem kao neki pozitivan role-model (iliti uzor sto bi mi rekli) hehe, reko daj bre klinci manite se gluposti, samo se trujete bezveze, to je otrov, trovacnica uma...............a "Cirilica"........ u tom momentu ova slika mi prodje kroz glavu 🙂🤭 :

12886F55-8BC8-4603-98E9-A3906E1B62B2.jpeg

Pa se onako nasmejem i pomislim, auuu brate al se sad malo i ja prosrah ovde 😄........mislim se, jaoooo djubrad mala, kako tako mali a vec imaju tako prefinjen ukus. ☺️

Back