Tabloidiotluci

Dnevna doza Jovane Jeremic:

20230614-080521.jpg

I cesto pominje nekog matorca koji je bio ljubav njenog lajfa, ali...mrtav...:(
Jbg...kad decke trazi po gerijatriji...:garavisokak:

20230614-080644.jpg

20230614-080424.jpg

...

S obzirom kako se pozicionirala...tako da glava Mestrovicevog konja viri iz njene...ja bi samo rekao... Vrati konju glavu! 😄

..

Jooj njoj je bas super tamo, zaista se vidi da uziva (ali neka i treba) ;), kapiram da sam ja poslanik da bi i ja bio u slicnom fazonu, lepo odem tamo, malo nesto popijem, osvezim se necim, malo sprdam one retarde i malo se zezam sa mladim poslanicama (sto iz vladajuce kamarile sto iz opozicije), kad mi dosadno odem malo prosetam po gradu, vidim sta ima, malo nesto procitam i vidim sta ima po netu i eto prodje dan ( a do tad je kuci valjda i mama spremila neki rucak) ...... ma milina. ;)
Brate mi nismo ni svesni kako je njima super tamo, ono ceo dan kao da su na nekoj kafe pauzi ili kao u skoli ali na casu nekog profesora gotivca koga zabole patkai koji ih pusta da pricaju tokom casa i rade sta hoce. ;)

Samo kapiram da nije lako izdrzati ceo dan tamo medju tom gomilom idiota i da bi bilo tesko naci tamo nekog sa kime bi uopste mogao da pricas o necemu.

Pogledajte vi kako je Stasa vredna od jutros :) , iako je ovako nikakav kisan i depresivan dan ona je medju prvima dosla u skupstinu (dok opozicija jos spava i razvlaci se po krevetu) , popila jutarnju kafu (takozvanu proserusu), doruckovala, otisla u wc, obezbedila kvorum i rad skupstine i jos je stigla i par selfija da napravi. :)

Staša zvana plastika... :p

Haha ja se zapitao gde nam je Nena, nesto je ne videsmo ovih dana (a znamo svi da nikad ne spava vec samo ceka), medjutim tu je, u svom hard-core modu, nikom ne daje pardona kao po obicaju. 😄

Ta moze da ne napusi nekog jedino ako ne dodje (ili ako joj rikne baterija) sto se naravno nikad ne desava. :d

Nego samo ne znam na koje to iz "bivseg" rezima misli, mozda na Malog, Vesica, Sapica, Bakareca, Dacica......? 🤔

Poslednja izmena:
Sarovicu care, kako ga ubode bas tacno gde treba, mora mu se priznati da bas ima odlican tajming (uvek na pravom mestu u pravo vreme) i zaista istancan osecaj za detalje. ;)

Stasa vezba hod i drzanje na crvenom tepihu. 😄

Nego onda na mitingu sns-a kad je bio u ulozi novinara (pa izmedju ostalih i Stasu intervjuisao) i zaista dobro odradio posao bas sam se pitao oce li mozda i na nasu voljenu Diksi da naleti i da uzme neku izjavu ali verovatno nije smeo, uplasio se da be dobije batine, da i on ne prodje kao onaj gerilac iz Makisa ili onaj mucenik sa Palilule kome je glavom razbila nos :d pa se ipak drzao na sigurnoj distanci, mislim kad je od Aje Jung onda u Knezu dobio batine sta bi tek od Diksi mogao da ocekuje, ono instant urgentni i traumatoligija. 😄
Inace salim se ja malo podrska za Sarketa i nek samo nastavi sa ovako dobrim radom i materijalom. ;)

Pogledajte vi kako je Stasa vredna od jutros :) , iako je ovako nikakav kisan i depresivan dan ona je medju prvima dosla u skupstinu (dok opozicija jos spava i razvlaci se po krevetu) , popila jutarnju kafu (takozvanu proserusu), doruckovala, otisla u wc, obezbedila kvorum i rad skupstine i jos je stigla i par selfija da napravi. :)

Plus kao prava nebeska Srpkinja dezen nebeski sa oblačićima ❤

....

Sarovicu care, kako ga ubode bas tacno gde treba, mora mu se priznati da bas ima odlican tajming (uvek na pravom mestu u pravo vreme) i zaista istancan osecaj za detalje. ;)

Stasa vezba hod i drzanje na crvenom tepihu. 😄

Nego onda na mitingu sns-a kad je bio u ulozi novinara (pa izmedju ostalih i Stasu intervjuisao) i zaista dobro odradio posao bas sam se pitao oce li mozda i na nasu voljenu Diksi da naleti i da uzme neku izjavu ali verovatno nije smeo, uplasio se da be dobije batine, da i on ne prodje kao onaj gerilac iz Makisa ili onaj mucenik sa Palilule kome je glavom razbila nos :d pa se ipak drzao na sigurnoj distanci, mislim kad je od Aje Jung onda u Knezu dobio batine sta bi tek od Diksi mogao da ocekuje, ono instant urgentni i traumatoligija. 😄
Inace salim se ja malo podrska za Sarketa i nek samo nastavi sa ovako dobrim radom i materijalom. ;)

A ko joj je ovo fotograf? Nije valjda nejaki evnuh Kebara? :confused:

...

Back