S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.296
Još su jaki bolovi od one sačekuše koju mu je Marić namestio sa Krlom i Šešeljem, kad je Krlo prepričavao ''Ono za ono što ima ono''.Evo malo dok odmaramo od stasizma i nenizma idemo na veljologiju. :d
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još su jaki bolovi od one sačekuše koju mu je Marić namestio sa Krlom i Šešeljem, kad je Krlo prepričavao ''Ono za ono što ima ono''.Evo malo dok odmaramo od stasizma i nenizma idemo na veljologiju. :d
Još su jaki bolovi od one sačekuše koju mu je Marić namestio sa Krlom i Šešeljem, kad je Krlo prepričavao ''Ono za ono što ima ono''.

Koje sacekuse, iskreno stvarno nemam pojma o cemu se radi ?![]()
Preporučujem da se gleda cela emisija.
, mislim Diksi kad je bila u "Cirilici" onda pa nisam imao zivaca da je gledam 2 ipo sata, onako divno i slatko stvorenje, sa onakvim seksi glasicem 

Ti se kod Dixi vodiš požudom i razuljivo je što to ne funkcioniše u ovom slučaju. Ovde je humor u pitanju.Au brate pa ti si bas optimista, pravi entuzijasta da ne kazem, mislim Diksi kad je bila u "Cirilici" onda pa nisam imao zivaca da je gledam 2 ipo sata, onako divno i slatko stvorenje, sa onakvim seksi glasicem
a ne ova 3 mentola. :d

Da nema SNS-a i Srbije, Rusija bi davnih dana bila unistena.Putine...
Pritisci dugme!
...

Da nema SNS-a i Srbije, Rusija bi davnih dana bila unistena.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, lobira za Rusiju kao nespasen.
To ni Gandhi nije mogao, sta taj covjek sve izdrzi.

Znam ja jako dobro šta ti čekaš!!!Smutio sam limunadu...cekam lepo vreme...i vest...
...
Majicu ne dam ali Trepcu dajem sirokih ruku
Mislim da je ovo fotografija sa Svete Gore, kada su Oca i Sina dobri monasi pozvali u goste.
Ti se kod Dixi vodiš požudom i razuljivo je što to ne funkcioniše u ovom slučaju. Ovde je humor u pitanju.
Beograd je teska seljanderija i to ono najtezi trash, nema sta da se cudis.Auuu brate ovo u 95-ici, mislim da je ovo bas ovde negde u blokovima, ovo kad sam video reko daj brate nije valjda da se lik radi u busu i to još ono kad je guzva, spic, usred bela dana…nema sta blokovi su uvek bili ono hard core. :d
(Eeeee da je Diksić još u mup-u ovakve scene se ne bi dešavale)
Mada kad pomenu hard core moram da opet podelim jednu anegdotu, pre nekoliko dana mozda svratih do TC “Galerija” , isao sam nesto da pogledam do onog " Dunkshop-a" i u povratku reko ajde pešice ću preko Starog mosta, malo da prosetam i kako sam prešao most i vratio se na novobeogradsku stranu (još uvek se svega secam, kao da sam sad došo iz grada) odma tamo sa leve strane na Sajmištu preko puta onih vulkanizera ima ona neka birtija na tramvajskoj stanici odma pre mosta, birtija bas ono teski hard core gde bleje likovi bas ono sa dna kace, bas ono neki polusvet (kao ona neka birtija u nekoj selendri ili pored puta iz onih nekih domaćih filmova iz “crnog talasa” iz 80-ih) i to vece bila živa svirka, ja ono gledam i ne verujem, pevaljka na stolu a pevaljka brate crveni kožni minić, crne mrežaste čarape, srebrne štikle, neki dekolte, napumpana usta i jarki crveni karmin a kao šlag na tortu na glavi šajkača sa kokardom…brate eeeee znaš na šta liči, fazon Staša je za nju oličenje dobrog ukusa
…znači ceo taj ambijent, ekipa unutra, ta pevaljka-kamenjarka koja izgleda kao trandža sa sve šajkačom na glavi, baš ono trešina da nema dalje, teški hard-core…ja ono brateee jel realno da ovako nešto postoji usred Beograda (i to gotovo u centru grada), baš onako nadrealan prizor.
![]()